Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΑΡΣΗ ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ


Eυελπιστουμε να μαζεψουμε ενα μεγαλο αριθμο υπογραφων και με αυτο να παμε συσσωμοι στην βουλη
και να απαιτησουμε να παραιτηθουν οι βουλευτες το ψηφισμα ειναι στην ιστοσελιδα
http://www.gopetition.com/petitions/αρση-εντολησ-εκπροσωπησησ-σε-4.html
αν και εφ' οσον θελετε προωθειστε το εμεις συναγωνστες θα παμε ο,τι και να γινει στο σπιτι μας δεν θα κατσουμε . Οργωνουμε την Ελλαδα...

απο ακρο σε ακρο ειναι η ωρα να ξεσηκωθουμε ΗΛΙΑΣ ΓΑΡΟΥΦΑΛΑΚΗΣ ΜΕΛΟΣ ΕΠΑΜ ΠΕΡΑΙΑ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αφηστε τις ιντερνετικες δηλωσεις και κοιταξτε να ενωσετε τον κοσμο.να μαζευτουν ο ενας διπλα στον αλλον και να κανουν κατι ουσιωδες που θα εχει αποττελεσμα.ουτε να καθεται να φωναζει ουτε να μουτζωνει ουτε να κανει παρελασεις.

Ανώνυμος είπε...

-"Eπίσκεψη" στά κατά τόπους γραφεία τών βουλευτών - σέ όλη τήν επικράτεια από σοβαρούς Πολίτες- καί νά τούς υποβληθεί ΣΧΕΤΙΚΌ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΑΡΣΕΩΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ μπροστά σέ ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα ΤΩΡΑ.Εάν δέν είναι οι ίδιοι παρόντες!!!!! νά κληθούν νά τά παραλάβουν οι παχυλά αμοιβόμενοι σύμβουλοί τους καί όχι νά περιφέρονται σέ κοπές πίτας, βαφτίσια καί γαμήσια ..

Ανώνυμος είπε...

Ξανα στις πλατειες. Καθε μερα εκει. Σταση πληρωμων σε κρατος-τραπεζες. Μπουκοταζ σε πολυεθνικες. Γενικη απεργια. Καταληψεις παντου. Βιαστειτε! Ειμαστε στο μηδεν.

Ανώνυμος είπε...

Δε πρέπει να υπογράψουν καμιά συμφωνία,θα κάνουν μέγα λάθος!Η Ελλάδα δεν είναι αποικία ούτε θα γίνει.Μας εξαθλιώνουν σε εποχή ειρήνης οι δήθεν συνοδοιπόροι μας στην Ευρώπη!ΑΝ πραγματικά αγαπούσαν την Ελλάδα και θέλαν να τη σώσουν θα την στήριζαν με ένα μαμούθ πρόγραμμα αλά Μάρσαλ χωρίς τοκογλυφίες και μπαγαποντιές.Ας πούμε όλοι με μια φωνή ΟΧΙ!!

Unknown είπε...

Mε τις υπογραφες δεν θα γινει τιποτα!!
Μια τρυπα στο νερο θα γινει!
Οσο δηλαδη καταφερε ο Χριστοδουλος με τις υπογραφες που μαζεψε και ηταν περι τις 4.000.000
Καταλαβατε οτι δεν γινεται τιποτα με υπογραφες;
Αερας κοπανιστος! Αυτο ειναι! Για να εχουμε να λεγουμε!!
Α!! ρε ΠΟΥΤΙΝ!! Κασσιδιαρη! Εσυ θα τους την κανεις την ζημια στα λαμογια!
Εμεις αντεχουμε ακομη! Μονον αυτο μπορουμε ακομη να κανουμε! Να περιμενουμε!
Οταν θα ερθει ομως ο καιρος;

"ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ!"

" ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΨΗ ΠΟΥ ΜΕ ΒΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗΝ ΓΗ!"

Σε ποιον αναφερεται;

....Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!....

Ανώνυμος είπε...

Πάρε τώρα 4.000.000 υπογραφές και θα δεις τι θα γίνει. Και φυσικά δεν θα μείνεις μόνο σε αυτό. Πάντως καλύτερα θα είναι να κάνουμε κάτι εμείς, από το να περιμένουμε τον Πούτιν να μας σώσει. Άλλωστε βλέπουμε πως σώζει και το ρώσικο λαό που τον έχει μες στη χλίδα και την πολυτέλεια.

Unknown είπε...

H ΡΩΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΞΑΝΑ!!

Η ΡΩΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ!

Η ΡΩΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΙΩΞΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!

Η ΡΩΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ!!

Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ!!

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΝ ΠΡΙΝ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

........Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!........

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με το πρώτο σχόλιο. Δεν περιμένουμε να μας σώσουν από εξω οι άλλοι, όπως και αν τους ονομάζουμε. Πως έχουμε απαίτηση να μας σώσουν οι άλλοι όταν οι ίδιοι μας μας φτάσαμε σε αυτά τα χάλια και κανείς απο τους μεγάλους κλέφτες προσπαθεισε να βοηθεισει η να οργανώσει βοηθεια. Μη ψάχνουμε να βρούμε τους φταικτες εξω ούτε τη βοηθεια. Τα σκατα τα κάναμε μόνοι μαζί με αυτούς που ψηφίζαμε όλα τα χρονια. Πως έχουμε τη απαίτηση να δώσει ο ξένος τον ιδρώτα του για μας. Τα σκατα πρέπει να τα φάμε μόνοι μας. Και ένα άλλο: μη μπερδευουμε τη κρίση του ευρω με το ελληνικό πρόβλημα. Ανεξάρτητα κρίσεως ευρώ θα έσπαγε κάποτε η φούσκα του ζειν στα δανεικά. Τα μανίκια πάνω λοιπόν και δουλειά να βγούμε εξω. Δεν υπάρχουν φιλανθρωποι εξω, καθένας το συμφερο του κοιτάει έτσι ήταν έτσι είναι και έτσι θα είναι, όπως και να λέγεται Πούτιν η μερκοζι.