Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Μουλατσιώτης: «Να κτυπήσουν αύριο πένθιμα οι καμπάνες!»


Μουλατσιώτης: «Να κτυπήσουν αύριο πένθιμα οι καμπάνες!»Να κτυπήσουν αύριο 12/2/2012 πένθιμα τις καμπάνες πολλοί κληρικοί της Ελλάδος από 3:15-3:30 μ.μ. σε ένδειξη διαμαρτυρίας ότι κάτι πεθαίνει στην Ελλάδα και αυτό είναι η πατρίδα μας.


Το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς, το ίδιο να κάνουν όλοι οι κληρικοί μας. Χάνουμε την πατρίδα μας. Θρήνος ας γίνει σε όλη την Ελλάδα μας.

Στην Ιερά Μονή στο Τρίκορφο Φωκίδος θα χτυπήσει όλο το καμπαναριό με τα 400 σήμαντρα και τις 62 καμπάνες.
τσαντίρι

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χτυπήστε τις καμπάνες και ανοίξτε τις εκκλησίες όλη τη μέρα πρέπει οι αξίες που χάθηκαν τόσα χρόνια να επανέλθουν παππάδες τι κάθεστε?? στρατιωτικοί τι κάνετε????? δάσκαλοι που είστε αφήστε τους συνφικαλιστάδες ο καθένας από τη θέση του πρέπει να αναλάβει δράση έχουμε πόλεμο καιμη νομίζετε οτι εσείς που τώρα δεν έχετε πρόβλημα επιβίωσης θα είστε έτσι και του χρόνου. Και εγώ Δόξα το Θεό τώρα δεν έχω νιώθω όμως ότι έρχεται μην επαναπαύεστε. Ξεσηκωθείτε δεν είναι δυνατόν να είμαστε μετανάστες στην πατρίδα μας δεν είναι δυνατόν Έλληνες να τους αφοίσουμε να μας ξεφτιλίζουν άλλο. Μόνοι μας πάντα είμασταν αλλά το κεφάλι ψηλά !!! Μην πιστεύετε αυτα που σας λένε και μη φοβάστε, εάν είμαστε όλοι οι Έλληνες ενωμένοι θα νικήσουμε και θα ανοίξουμε πάλι το δρόμο