Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Έλληνα, ανακάλυψε το μέλλον σου!


Απο την πρωτη ωρα λοιπον που ανακοινώθηκε αυτη η σύσκεψη των αρχηγών, ουτε στιγμη δεν πιστεψα οτι υπηρχε εστω και μια περιπτωση να μην ψηφισθουν οι απαιτησεις της τροικας, και θα το δειτε...

Ολα αυτα που απαιτουν οι τοκογλυφοι θα ψηφισθουν. Είναι στημενη ολη η ιστορια και βρηκανε και τους καταλληλους ανθρωπους για να μας τελειωσουν σαν κρατος. Εγώ θα θελα να δανειστώ μια φραση παντως του Αργεντινού συγγραφεα Εδουαρδο Γαλεανο."" στην πραγματικοτητα το μελλον μπορεις να το ανακαλυψεις και να το φανταστεις αντι να υποταχθεις σε αυτο""

Πολιτικοί αυτης της βασανισμενης χωρας!!!

Κυνηγηστε τους σαν τα σκυλια τωρα!! Το να χρεωκοπησουμε σαν κρατος ειναι αλλο πραγμα και αλλο το να βγουμε απο το ευρω. Τη χρεωκοπια μην τη φοβασθε. Θα ξαναρχισουμε παλι απο την αρχη κ θα διακανονισουμε ψαλιδισμενα τα εθνικα μας χρεη, οπως το εκανε και η Αργεντινή. Μην ξεπουλατε και μην προδιδετε τη χωρα που σας μεγαλωσε!!!

Τον ψευτικο πανικο αυτη τη στιγμη τον σπερνει η τρόικα. Και φυσικα και οι πολιτικοι μας οτι ακουνε λενε. Νομίζω πως ειναι η τελευταια τους ευκαιρια να πουνε οχι και να τους δειξουν οτι εστω και στον πατο του βαρελιού ο Έλληνας εχει πολυ μεγάλη αξιοπρεπεια.

Κυνηγηστε τους. Αυτό τους αξιζει!!!!!
αναγνώστης