Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Κομματική πειθαρχία σε τι;


Κομματική πειθαρχία σε τι;Σύμφωνα με δημοσιεύματα τα κόμματα φοβούνται για «ανταρσία» Βουλευτών ενόψει της ψήφισης για τα νέα μέτρα, μιλούν για κομματικές πειθαρχίες για δήθεν υπεύθυνες στάσεις.


Υπεύθυνη στάση για έναν βουλευτή είναι αυτές της ώρες να αφουγκραστεί τον ελληνικό λαό, να ψήφισει όπως εκείνος κρίνει, το σύνταγμα της χώρας το γράφει ρητά.

Κομματική πειθαρχεία σημαίνει ή ψηφίζεις αυτά που λέμε ή σε διαγράφουμε, δηλαδή τα κόμματα από μόνα τους καταπατούν το ίδιο σύνταγμα της χώρας!
Ακόμα και αν αυτό γίνει, ακόμα και αν »ασκηθεί» η κομματική πειθαρχεία, άν είσαι βουλευτής και τιμάς τον λαό σου τότε ψήφισε κατά των μέτρων που μας εξαθλιώνουν συνεχώς, μην αφήσεις να περάσει ο λαός που σε εμπιστεύτηκε ένα ακόμη δράμα, χειρότερο από πριν…. ως πότε θα αφήσεις να μας καταπατούν δικαιώματα που αποκτήθηκαν έπειτα από αγώνες και πολύ αίμα;
Ως πότε το σύνταγμα της χώρας θα παραμερίζεται μονομερώς;

Έλληνες βουλευτές, ο Ελληνικός λαός απηύδησε πλέον, σιχάθηκε το πολιτικό σύστημα της χώρας… σείς μπορείτε να το αλλάξετε αυτό,κάντε κάτι επιτέλους.
Τον τελευταίο καιρό, σε όλη την Ευρώπη μας βρίζουν, μας λοιδορούν…. Έλληνες πολιτικοί και ξένοι μιλούν για τεμπέληδες εργαζόμενους, μιλούν για αναρχικούς και μαλάκες που διαδηλώνουν στους δρόμους. Λένε πως μας ταΐζουν με τα λεφτά τους την ώρα που με χαρτιά και αποδείξεις μας χρωστούν τα διπλάσια και εσείς με τόσα χρόνια τραγικής ανικανότητας δέν κάνετε τίποτα να τα εισπράξετε και ανταυτού πήραμε για ακόμη μία φορά δάνεια με την διαφορά πως αυτή την φορά μας υποθηκεύσατε κανονικά!

Εσείς πρόεδροι των κομμάτων που θέλετε κομματική πειθαρχεία από τους βουλευτές σας, πείτε πια πειθαρχεία θα ζητήσετε απο τα υπόλοιπα στελέχη σας, ναι αυτά τα κομματικά στελέχη που τρέχουν σε κάθε εκλογές, τα κομματικά στελέχη που πίστεψαν σε ιδεολογίες, που »μάχονταν» ο κάθε ένας απο την δική του σκοπιά, στελέχη απο όλα τα κόμματα!

Μέχρι τώρα μας έχετε προδώσει!!!!!!
Δεν δεχόμαστε καμία κομματική πειθαρχεία δεν υπάρχουν κόμματα, στον δρόμο της εξαθλίωσης, στον δρόμο αυτό υπάρχει μόνο ένα έθνος, το Έθνος των Ελλήνων!!!

Αυτό θέλετε να υποθηκεύσετε και σε αυτό θα μας βρείτε απέναντι, όποιος δεχτεί την κομματική πειθαρχεία απο όποιο κόμμα και αν προέρχεται είναι άξιος της μοίρας του και εύχομαι να μην σβηστήτε απο την μνήμη κανενός!

ΌΧΙ στην κομματική πειθαρχεία για την υποθήκευση του μέλλοντος μας.

Νίκος Προικιός – Αναγνώστης