Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Εκβιάζουν χωρίς κανένα ίχνος ντροπής Παπανδρέου Και Σαμαράς . . .


Καμιά διαφορά Παπανδρέου και Σαμαράς και από κοντά και οι πουλημένοι δημοσιογράφοι εκβιάζουν τον ελληνικό λαό λέγοντας του ότι δεν θα έχει φαει , φάρμακα , καύσιμα κτλ. Δεν έχουν τον θεό τους.

Τα τομάρια η δημοσιογράφοι απο κοντά και αυτοί επαναλαμβάνουν τις απειλές.....
μέχρι πότε θα τους ακούμε μέχρι πότε ;;

Ο Παπανδρέου στην ομιλία του παρουσιάστηκε και ως χρηστός ο οποίος σήκωσε τον σταυρό μόνος του λέει... τον έβρισαν και τον απείλησαν όσο κανέναν άλλον πολιτικό το είπαν προδότη και τον απείλησαν με γουδί , ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!! έγινε ήρωας Απίστευτο !!! μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει αυτό .. έρχεται και ο Σαμαράς .....θα τον κάνουμε και...
αυτόν ηρώα .. όπως σε βλέπω και με βλέπεις, έθεσε και θέμα κομματικής πειθαρχίας, εκβιάζει μέχρι και τους βουλευτές του !!

Θα αρχίσουν τώρα ολα τα ΜΜΕ να λένε ότι είναι καταστροφή να μην ψηφιστεί το μνημόνιο και μπλα μπλα μπλα και εσύ μαλάκα ελληνα στο τέλος θα το χαψεις ..
πηγη

2 σχόλια:

beetle είπε...

Μεγάλοι χοντρομ....κες όλοι τους...!!!! Πουλημενοι....

dimchris είπε...

Πριν 20 χρόνια ο ένας ήταν "το παιντί του μπαμπά Αντρέα", ο Γιωργάκης, ένας τεμπελχανάς που ούτε φωτοτυπίες δεν ήταν άξιος να βγάλει.Ο άλλος ένας ασήμαντος βουλευτάκος που έβαλε τη χώρα σε περιπέτειες με το να ρίξει την τότε κυβέρνηση.Έκανε δικό του κόμα, πήγε άκλαφτος και μετά χάσαμε τα ίχνη του.Αυτοί οι δυο σήμερα καλούνται να αποφασίσουν για το μέλλον μας.Δε θέλω να πιστέψω πως οι λαοί έχουν τους αρχηγούς που τους αξίζουν.