Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ 
ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ



(σε απάντηση σε αυτούς που λένε μαζέψτε τρόφιμα ή εξεγερθείτε στους δρόμους )



Πολλά ειπώθηκαν για να επαναστατήσουμε ή να μαζέψουμε τρόφιμα για να αντιμετωπίσουμε την κρίση.........
Δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση με αυτά ......ίσως και να χρειάζονται.......ΑΛΛΑ....

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ!!!!

Το πρόβλημα για αυτό που ζούμε και η λύση του....
βρίσκεται μέσα στα σπίτια μας αλλά η τύφλα μας δεν το βλέπει!!!

Ως λαός εδώ και 20 με 30 χρόνια είμαστε οι ΠΡΩΤΗ στην Ευρώπη και ΔΕΥΤΕΡΗ στον κόσμο σε ποσοστό εκτρώσεων (αμβλώσεων). Υπολογίζονται οι επίσημες στατιστικές σε 300.000 το χρόνο (δηλαδή 1000 εκτρώσεις την ημέρα ) έως ανεπίσημα 500.000. Με μαθηματική ακρίβεια σε λίγα χρόνια έτσι και αλλιώς απλά δεν θα υπάρχουμε σαν λαός. Εμείς οι ίδιοι δολοφονούμε τον λαό μας.

Πως σας φαίνεται τα νούμερα ......... καλά εεε..... 
Για ακούστε και παρακάτω.....

Γιατί αυτό;; Και δίνω την απάντηση για να μην κουραστείτε να σκεφτείτε!!!
Δεν θέλουμε να χάσουμε την βολεψιά μας, την καλοπέρασή μας, να στερηθούμε, να χάσουμε την διασκέδαση μας, ενδεχομένως να χρειαστεί να σταματήσουμε από την δουλεία μας για να το μεγαλώσουμε (για τις γυναίκες), τι !! να χάσουμε την καριέρα, να κοπιάσουμε με κίνδυνο να βγούμε από την μόδα της εποχής. Ποιος μπαίνει σε τέτοια βάσανα βρε αδερφέ... είμαστε τώρα για γάμους και οικογένειες άσε μικροί είμαστε ακόμα όταν θα πάμε 35 ή 40 βλέπουμε. Τι θέλεις δηλαδή να χάσουμε την παρέα και τους φίλους σε αυτή την ηλικία (20, 22, 25, 28, 30, 32);
Και έπειτα τι γίνετε με την κατανάλωση .... εγώ θέλω να έχω ...να έχω....να εχω... να έχω και αυτό και το άλλο και το παρ-άλλο ... και άμα τα έχω όλα βλέπουμε. Πως να το κάνουμε άμα ξεκινάς οικογένεια αρχίζουν οι κόποι και οι στερήσεις. Δεν θέλουμε να κοπιάσουμε και να εργαστούμε για να φτιάξουμε οικογένεια, αλλά μόνο για να απολαμβάνουμε και να καταναλώνουμε λες και η ζωή τελειώνει εδώ, σαν τα ζώα.
Και αν κάποιοι λίγοι κάνουν οικογένεια με το παραμικρό χωρισμός. Εμ βέβαια όταν ο ένας είναι από εδώ και ο άλλος από εκεί......

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ!

Και πάμε τώρα σε μία υπόθεση. Ας πούμε ότι υπάρχει Θεός... ας πούμε βρε αδερφέ...
Τι θα έκανες εσύ εάν ήσουν στην Θέση του για να βοηθήσεις, να συναισθήσεις, να παιδεύσεις, να γυρίσεις τον άνθρωπο στον ίσιο δρόμο και τελικά να τιμωρήσεις παρά ταύτα εάν δεν βλέπεις διόρθωση και μετάνοια.
Για να μην μιλήσουμε για την απομάκρυνσή μας από την πίστη και την παράδοση των προγόνων μας. Και την γενικότερη αποστασία μας από τον Θεό.

Μα καλά δεν βλέπετε ότι μέρα με την μέρα χειροτερεύουν τα πράγματα τι άλλο πρέπει να συμβεί για να καταλάβουμε οτι βαδίζουμε λάθος.

Η κρίση που συμβαίνει τώρα πολύ φοβάμαι ότι πλέον είναι τιμωρία και ακόμη φαίνεται να βρισκόμαστε στην αρχή, δεν ξέρουμε πόσα χρόνια θα κρατήσει.

Πολύ αμφιβάλλω μάλιστα εάν, ακόμη και να γεμίσουμε τις εκκλησίες και να λιώσουμε τα εικονοστάσια από προσευχή, εαν θα μας λυπηθεί ο Θεός και αλλάξει τα πράγματα. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Τα σχόλια δικά σας .....
Εσείς κατά τα άλλα μαζέψτε τρόφιμα.





Υ.Γ. Και κάτι ακόμη για τις εκτρώσεις.
Εφ΄ όσον ο φόνος ορίζεται ως «αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής» και το έμβρυο είναι μια ανθρώπινη ζωή, άρα η έκτρωση ισοδυναμεί μα φόνο, είναι φόνος._
Αυτή είναι η σκληρή αλήθεια, χωρίς καμία ωραιοποίηση. Η έκτρωση είναι φόνος και μάλιστα ενός αθώου, ενός παιδιού, ενός ανυπεράσπιστου ανθρώπου που δεν μπορεί να αμυνθεί ή να αντιδράσει με κάποιο τρόπο, ούτε καν να φωνάξει...

Φιλικά με τιμή

«ΝΕΟΕΛ»
Αναγνώστης

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με τα μέσα αντισύλληψης που υπάρχουν σήμερα, οι εκτρώσεις σε αυτόν τον βαθμό υποδηλώνουν σκοτείνιασμα ψυχών. Είναι ένοχοι σε μεγάλο βαθμό για την δημογραφική μας γενοκτονία.

Δεν κάνουμε παιδιά αλλα εκτρώσεις, οποτε πάσχουμε από υπογεννητικότητα. Η λύσης ευρέθη. Σας κουβάλησαν 2 εκατομμύρια σπερματοφόρους μουσουλμάνους να σας κάνουν παιδιά και να λύσουν και το δημογραφικό πρόβλημα.

Όταν πετάξετε τις τηλεοράσεις, τότε θα ΕΠΕΛΘΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ και θα αρχίσουμε να επανακτούμε τις νοητικές μας ικανότητες και υγιείς σχέσεις με τους συνανθρώπους μας.

http://diktyoellinwn.wordpress.com/

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΣΚΟΤΩΝΟΥΝΕ ΤΑ ΕΜΒΡΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ... ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑ. ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ;(ΒΙΑΣΜΟΙ, ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ)ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Ενα μεγαλο μερος ευθυνης το εχουν οι γονεις πολλες φορες εχω γινει μαρτυρας και απο φιλους και κοινωνικους λειτουργους , πχ καποιοι πατεραδες σου λενε μην κανεις οικογενεια η το αλλο δεν θελουν τα παιδια τους να εχουν καν σχεσεις παιδια αναφερομαι 17-28 , οι περισσοτεροι ειναι κομπλεξικοι ζηλιαρηδες θελουν να σε ελενχουν το μονο που καταφερνουν να σακατευουν τα παιδια το προβλημα βρισκετε μεσα σε καθε οικογενεια σου φτιαχνουν ενα προτυπο σου λενε δεν θα δουλευεις η το αλλο να τους δουλευεις τσαμπα εισαι μικρος/η ακομα για να ξεκινησεις τη ζωη σου ,σου λενε στα 38-46 τοτε μπορεις , βασικα τετοιοι γονεις δεν πρεπει να υπαρχουν ειναι απολιθωματα αντι να προτρεπουν τα παιδια τους να δουλευουν τα χαντακωνουν κατι τυποι 80 χρονων θελουν να κυβερνανε το κοσμο αυτο ισχυει και για τους πολιτικους σου προκαλει αναγουλα επισης πολλοι απο αυτους κυνηγανε μικρουλες πραγματικα ευχομαι τα χειροτερα για μερικους και αυτο το τοπο ευχομαι να καουν τα παντα ο κοσμος δεν θελει να αλλαξει αυτοι που δειχνουν ταχα ενδιαφερων για σενα δεν το κανουν απο καλο αλλα για να γεμιζουν της ωρες τους με ανουσιες συζητησεις και κουτσομπολια, ευχομαι να αφανιστουν τα παντα δυστυχως η ευτηχως μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα ευτυχως γιατι πολλοι εχουν τη ταση να διαφθειρουν το αγνο και να επιβραβευουν το κακο.


Υ.Γ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το νούμερο 1 Πρόβλημα μας. Δεν είναι μόνο η υπογεννητικότητα, και το νέο δυναμικό την κάνει απ αυτή τη χώρα.

Φαίνεται και στις διαδηλώσεις όλο παληκάρια τρέχουν!

Ανώνυμος είπε...

παλικαρια αιντες να συνελθουμε..

δηλαδη το προβλημα ειναι οτι ειμαστε 10.000.000 βλαμμενοι και δεν ειμαστε 15.000.000 βλαμμενοι;