Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Σκέψεις ενός νεαρού για την Ελλάδα


Σήμερα, πήγα να πληρώσω το λογαριασμό ρεύματος του σπιτιού μου στη ΔΕΗ.. Η ουρά μεγάλη και πραγματικά όσο περίμενα...
σκεφτόμουνα πως στην ουσία, ζούμε μια άλλη "κατοχή" , απλά είναι καμουφλαρισμένη για να νιώθουμε ελεύθεροι.. Όμως αν το σκεφτείς, όλοι εκεί στη γραμμή, περιμέναμε να πληρώσουμε το χαράτσι για να έχουμε την ελευθερία μας... Τι λυπηρό.. Ελευθερία υπό όρους.


Είμαι νέος, 22 ετών, και λυπάμαι για την κατάντια της Ελλάδας μας... Δε θέλω να αρχίσω να βρίζω, σαν τους πιο πολλούς, τους πολιτικούς μας γιατί αυτό είναι το πιο εύκολο.. Όμως αν το σκεφτείτε καλά, όπως λέει και η παροιμία "ο καλός ο καπετάνιος, στη φουρτούνα φαίνεται" , και στη φουρτούνα της Ελλάδας, οι πολιτικοί μας αποδείκτηκαν ΑΝΙΚΑΝΟΙ, δυστυχώς.. Απέδειξαν ότι τόσα χρόνια ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ για τον λαό τους.. αλλά για συμφέροντα.. και αυτό φυσικά θα φαινόταν στα δύσκολα χρόνια.. όπως και φάνηκε..!

Εύχομαι πραγματικά να αναδειχθούν σύντομα καινούριοι ηγέτες που δε θα φοβούνται και θα έχουν την τόλμη να φέρουν την Ελλάδα εκεί που της αξίζει.

Η οικογένειά μου ακόμα κρατιέται.. Ξέρω όμως φίλους μου, που δε βγαίνουν έξω από το σπίτι τους γιατί δεν έχουν λεφτά.. Δεν έχουν λεφτά να πάνε γυμναστήριο, να βγουν να διασκεδάσουν, ΝΑ ΦΑΝΕ.... ΝΤΡΟΠΗ...

Εύχομαι στην Ελλάδα, να αναδυθεί μέσα από τις στάχτες της και να ανθίσει ξανά όπως της αξίζει...

Ένας σκεπτόμενος νεαρός

Αναγνώστης