Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Σε εξέλιξη συντάντηση Παπαδήμου - Παπουτσή


Σε εξέλιξη συντάντηση Παπαδήμου - ΠαπουτσήΣυζητούν αν θα παραμείνει στην κυβέρνηση

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, συνάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, προκειμένου, σύμφωνα με κυβερνητική πηγή, ο υπουργός, ο οποίος ζήτησε και τη συνάντηση, να δει εάν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την περαιτέρω παραμονή του στην κυβέρνηση.
http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/302132/se-exelixi-sudadisi-papadimou-papoutsi/

4 σχόλια:

Στελιος είπε...

Ναι καλα!
Για το πως θα μας δειρουν καλυτερα μιλανε!

ΙΩΑΝΝΑ είπε...

ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.................
ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ........................

Ανώνυμος είπε...

Άκουσε καλά Χρηστάκη Παπουτσή για να εξηγηθούμε!Αποδεικνύεσαι αγνώμων!Έχεις μίσος μαζί μας!Έχεις το μίσος του κομπλεξικού και μας στέλνεις αστυνομικούς Ειδικών δυνάμεων με ειδικό σήμα........!Ε ρε κουλούρης που σου χρειάζεται!Π΄ροσεχε μόνο μη σκίσεις κανα καλτσόν!Επαναστάτη του πολυτεχνείου!Η μάλλον του κώλου!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΩΣΗΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΝΤδων. ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ, ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΙΔΕΣ ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 45-49. ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ- ΜΑΤΑΤΖΙΔΕΣ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ, ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΠ ΟΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ. ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΙΜΑΤΩΚΥΛΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ. ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.