Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Αλέξης Τσίπρας : "Αν μπορούσαν, θα καταργούσαν και τις εκλογές"


«Η ελληνική πλευρά πρέπει να παίξει το χαρτί της άτακτης χρεοκοπίας» υποστήριξε με δηλώσεις του σήμερα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

«Αν οδηγηθούμε σε άτακτη χρεοκοπία θα αντιμετωπίσει πρόβλημα το τραπεζικό σύστημα, και οι μισθοί και οι συντάξεις, αλλά δεν θα έχει μόνο η Ελλάδα πρόβλημα το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το έχει η Ευρωζώνη» δήλωσε, επικαλούμενος σχετικές δηλώσεις του....
προέδρου του ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

«Το χρέος είναι μη διαχειρίσιμο με το PSI τα περισσότερα χρήματα θα πάνε στις τράπεζες και τους ομολογιούχους» τόνισε. Ζήτησε διαγραφή του χρέους, ή τουλάχιστον να δοθεί περιθώριο χρόνου στην ελληνική πλευρά με τρία χρόνια χρόνια χωρίς την καταβολή τόκων και χρεολυσίων στους πιστωτές.

Για την τρόικα, τόνισε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος κάθεται στο τραπέζι με «υπαλληλίσκους δεύτερης διαλογής» τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ θα απέλαυνε αν ήταν στην εξουσία.

Για το ενδεχόμενο παράτασης του βίου της κυβέρνησης Παπαδήμου τόνισε σκωπτικά ότι τα κόμματα που τη στηρίζουν αν μπορούσαν, θα καταργούσαν και τις εκλογές.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τις εκλογες τις εχουν ηδη καταργησει! Πως προεκυψε ο Παπαδημιος, δημοκρατικα; Ουτε δημοψηφισμα δεν μας επιτρεπουν, ποιες εκλογες;

Ανώνυμος είπε...

Α μπράβο! 3:35. Οι εκλογές έχουν ήδη καταργηθεί. Και εκλογές δεν έχουν νόημα αν δεν υπάρχει τίποτα να αποφασίσεις και να διαλέξεις.

Οι εκλογές είναι μόνο για λαική εκτόνωση , το πρόγραμμα καθορίζεται από αλλού.