Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η εσχατη προδοσια επισυρει και την ποινη του θανατου, (για οσους φθασουν ζωντανοι εως τα δικαστηρια). Δεν μπορω να φαντασθω οτι μερικοι
απο αυτους (αν φθασουν ζωντανοι στα δικαστηρια)
θα την γλυτωσουν με ισοβια και θα επιβαρυνουν
τους μελλοντικους κρατικους προυπολογισμους με
εξοδα στεγασης,φυλαξης και σιτησης?
Συμπερασμα και ηθικον διδαγμα:
Να μην φτασουν καν στα δικαστηρια.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

10:42μ.μ. τόχεις κάψει ολοσχερώς το εγκεφαλικό σου σύστημα έτσι;
Μα πόσο ψυχικά άρρωστος μπορεί να είσαι;
“ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.”!!!!!
Κούλαρε ρε δολοφόνε και βιαστή γυναικών και παιδιών.
Και νομίζεις τώρα εσύ, ότι είσαι καλύτερος από τους κλέφτες και ψεύτες πολιτικούς;
Είσαι 10 φορές χειρότερος.
Και πρόσεχε πολύ καλά τι γράφεις δημόσια γιατί καταστρέφεις και την εικόνα των άλλων σχολιαστών και την ιστοσελίδα που σε ανέχεται.
Δηλαδή ακόμη και αν καταφέρουμε εμείς οι κάπως λογικοί Έλληνες να απαλλαγούμε από τους προδότες που μας κάτσανε στο σβέρκο,
θα πρέπει να ζήσουμε με Έλληνες σαν και σένα;;!!

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !


απηυδισμένος

Ανώνυμος είπε...

Θα ζουμε το 2014 για να τους δικασουμε,εχουμε δυο χρονια κατεργα την σκαλα των δακρυων.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 11:47 μ.μ. σωστα μιλας αλλα δεν θα σταματαγα και τον φιλο 10:42 μ.μ. αν τον εβλεπα να ορμαει... Με αυτα που μας κανουν εχει δικιο να ξεσπαει ετσι. Θελουν να μας σκοτωσουν , δεν το βλεπεις?????

Ανώνυμος είπε...

Θα ζουμε το 2014 για να τους δικασουμε?Εχουμε δυο χρονια κατεργα "την σκαλα των δακρυων"!

Ανώνυμος είπε...

thanatos sta mounia..papandreou poustara evraie na sapisoun ta kokkala s.

Ανώνυμος είπε...

Για να τελειωνουμε μ αυτο το θεμα.. Οσοι απο δω και περα προτιμησετε τους καναπεδες σας και δεν βγειτε να επαναστατησετε 1 εχω να σας πω:

Για τα επομενα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 χρονια: 1 εκατομυριο εγγεγραμενοι ανεργοι τωρα (παραπανω ειναι στην πραγματικοτητα) και καθε χρονο θα αυξανονται. Οι υπολοιποι δουλευουν ολη μερα (ημιαπαχοληση) για 400 ευρω και θα μειωθει κι αλλο ο μισθος σας και οι θεσεις εργασιας.. Θα δουλευετε 16 ωρες τη μερα οχι για να ζησετε αλλά για να πληρωνετε λογαριασμους, ρευμα, χαρατσι, νερο, νοικι κ.τ.λ., πετρελαιο θερμανσης, βενζινη (1.74 το λιτρο και ανεβαινει καθε χρονο) και δανεια..
Επισης θα φτασετε σε σημειο να ξεπουλατε σπιτια, χωραφια, οικοπεδα και ακινητα για να ζησετε... Επισης καθε χρονο αυξησεις στα τροφημα και σε ολη την αγορα και οι φοροι δεν θα σταματησουν να αυξανονται.. Και για να σπουδασετε τα παιδια σας απο δω και περα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΒΓΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ γιατι αν μεινετε στους καναπεδες σας θα 'στε εσεις αξιοι της μοιρας σας και των παιδιων σας... Τα ιδια τα παιδια σας αργοτερα θα σας φτησουν καταμουτρα. Ολοι στους δρομους ή τωρα ή ποτε...