Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Μήπως η ευρωπαϊκή κρίση καθοδηγείται από «σκοτεινές δυνάμεις»;


Η Γερμανία σπρώχνει τους Έλληνες προς το γκρεμό. Ολόκληρη η Νότιος Ευρώπη βρίσκεται μέσα σε μια μέγκενη. Η λιτότητα όμως που εφαρμόζεται είναι ψευδεπίγραφη.
Οι πολιτικές που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα, είναι παρόμοιες με αυτές που εφάρμοσαν οι Γερμανοί στη διάρκεια της δημοκρατίας της Βαϊμάρης. Για αυτό υποψιαζόμαστε πως ο κανόνας του χρυσού, όπως ...
χρησιμοποιείται από τις ελίτ, είναι ένα είδος όπλου, και ένα εργαλείο πολιτικής.
Γιατί όμως να θέλουν οι Γερμανοί να επιβάλλουν στην Ελλάδα όλα όσα τους επέβαλλαν κάποτε οι Γάλλοι;
Μετά τον Α`ΠΠ, οι τότε παγκόσμιες ελίτ έστησαν μια κατάσταση, η οποία τελικά οδήγησε στον Β`ΠΠ. Κατά την άποψή μας, ο δεύτερος αυτός αιματηρός πόλεμος, ήταν προσχεδιασμένος.
Έτσι λειτουργούν άλλωστε οι ελίτ. Στήνουν ένα αληθοφανές ιστορικό σενάριο, το ενεργοποιούν, και στη συνέχεια το αναφέρουν, κατόπιν εορτής. Αυτοί που καταλαβαίνουν τι ακριβώς συμβαίνει, πεθαίνουν σιγά σιγά, και μια νέα γενιά έρχεται στο προσκήνιο αποδεχόμενη την κατευθυνόμενη ιστορία ως πραγματικότητα.
Η τρόικα επιβάλλει μια αυστηρή πολιτική λιτότητας στην Ελλάδα, ζητώντας απολύσεις 150.000 δημοσίων υπαλλήλων, και προκαλώντας ουρές συσσιτίων.
Αυτό είναι το πρόσωπο της λιτότητας: Πείνα, φτώχεια, και ανεργία. Μια γενική εξαθλίωση.
Όπου νάναι, οι διαδηλώσεις που συγκλονίζουν την Ελλάδα, θα αυξηθούν σε ένταση και σε παλμό. Η άνοιξη πλησιάζει, μαζί με τις εκλογές. Και στις εκλογές αυτές, μπορεί να βγουν κερδισμένοι όλοι όσοι θέλουν την χώρα εκτός ΕΕ.
Βέβαια, ένα καλό ερώτημα είναι και το εξής: Γιατί να θέλει κάποιος να παραμείνει η Ελλάδα στην ΕΕ; Η χώρα αποτελεί ένα πείραμα. Ένα παράδειγμα προς τρίτους, για να πειστούν ότι οι αξιωματούχοι της ΕΕ, οι Ευρωκράτες δηλαδή, είναι αυτοί που κάνουν κουμάντο.
Αυτό είναι το σχέδιο, και όπως παραδέχθηκε ο Romano Prodi, πολλοί στην ΕΕ γνώριζαν ότι το ευρώ θα πυροδοτούσε πολιτικές κρίσεις. Τι προσπαθούν λοιπόν να πετύχουν οι ευρωπαϊκές ελίτ; Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι πίσω από την ΕΕ βρίσκονται οι ελίτ της «Αγγλόσφαιρας», που είναι από τις πιο ισχυρές του κόσμου, και με απώτερο σκοπό την επιβολή μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης, και μιας νέας παγκόσμιας τάξης.
Μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνεται πως οι Γερμανοί είναι αυτοί που κατευθύνουν τα πάντα, αλλά αυτό είναι απλά ένα παιχνίδι σκιών. Οι Γερμανοί υπέστησαν ολοκληρωτική ήττα το 1945, και η οικονομία τους διαλύθηκε. Σήμερα κυριαρχεί η «Αγγλόσφαιρα», με βάσεις της στο Σίτυ του Λονδίνου, στην Ουάσιγκτον, στο Βατικανό, και στο Τελ Αβίβ.
Το να θέλουν όμως οι ελίτ αυτές να διαλύσουν την ΕΕ, δεν μοιάζει λογικό. Για αυτό ίσως και να υπάρχουν κάποιες σκιώδεις δυνάμεις, που δρουν παρασκηνιακά, πέραν του ελέγχου των ελίτ αυτών.
Η επέλαση του διαδικτύου παίζει έναν σημαντικό ρόλο. Η αντιπαράθεση του Βρετανού πρωθυπουργού D. Cameron με την ΕΕ είναι ένα παράδειγμα. Μπορεί η όλη διαλεκτική μέσα στην ΕΕ, να κατευθύνεται από το ίδιο το διαδίκτυο. Μπορεί οι ελίτ να μην ελέγχουν πλέον το πείραμα της ΕΕ. Μπορεί απλά να αντιδρούν, αντί να δρουν. Μπορεί η Ελλάδα να σφίγγεται, προκειμένου τα υπόλοιπα κράτη να δουν τι θα πάθουν, αν αντιδράσουν στην επερχόμενη πλήρη ενοποίηση.
Θα πετύχει το πείραμα; Η όλη στρατηγική θυμίζει απόγνωση. Σίγουρα οι ελίτ είχαν προβλέψει την τρέχουσα κρίση του ευρώ, αλλά είναι αμφίβολο αν θέλουν την αποχώρηση των χωρών PIGS από την ευρωζώνη.
Πρόκειται για μια στρατηγική γεμάτη ρίσκα. Θα σταματήσει άραγε εδώ, με την Ελλάδα; Και τι θα γίνει με την Ισπανία, την Πορτογαλία, ακόμη και με την Γαλλία; Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι οι ελίτ ελέγχουν τις τράπεζες, και άρα η όλη κρίση δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα κατευθυνόμενο ιστορικό γεγονός. Ότι οι ελίτ δημιούργησαν την κρίση επίτηδες.
Πάντως, ότι και να κάνουν, όσο σκληρές και αν είναι οι μέθοδοί τους, οι ελίτ παρακολουθούνται από το διαδίκτυο. Ο κόσμος είναι πια υποψιασμένος.
Σίγουρα, το σχέδιο ήταν να χρησιμοποιηθεί η κρίση για να επιταχυνθεί η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, όπως παραδέχτηκε και ο Prodi. Τι θα γίνει όμως αν χαθεί ο έλεγχος; Μπορούν οι ελίτ να είναι τόσο σίγουρες ότι τα πράγματα θα οδηγηθούν εκεί που αυτές θέλουν;
Όσοι ανησυχούν για τέτοιου είδους εξελίξεις, είτε για πολιτικούς, είτε για επενδυτικούς λόγους, θα πρέπει να παρακολουθούν στενά το τι συμβαίνει στην Ελλάδα, και το πόσο αιματηρές θα είναι οι εκεί εξελίξεις.
Παράλληλα θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους στραμμένα και στις υπόλοιπες χώρες PIGS. Οι ελίτ μπορεί να έχουν υπολογίσει λάθος την κατάσταση στην Ελλάδα.
Συνθλίβοντας την Ελλάδα, θα συνθλίψουν άραγε και το ευρώ; Και ίσως και την ίδια την ΕΕ;


Απόδοση: S.A.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΜΑΤΙΑ, ΤΡΙΓΩΝΑ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΕΡΣΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ! ΕΞΩ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΕΞΩ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!!! ΕΞΩ ΤΑ ΟΡΚ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΙ "ΠΕΡΣΕΣ" ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ Η "ΠΕΡΣΕΠΟΛΗ" ΘΑ ΚΑΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Το 'μήπως" στον τίτλο μου άρεσε...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΨΙΛΟΑΜΟΡΦΩΤΟΥ,ΨΙΛΟΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΥ,ΜΑΛΑΚΟΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ....ΤΩΡΑ ΟΤΙ Ο ΣΙΟΝΙΣΜΟΣ, Ο ΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟΣ,Ο ΠΡΩΤΕΝΣΤΑΝΤΙΣΜΟΣ, Ο ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΣΜΟΣ,ΚΑΘΟΡΙΖΟΥ ΤΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ....ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ,ΤΟ ΟΗΕ , Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΤΑ ΔΝΤ....ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΓΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.....ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ....ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ....ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ...ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ,ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ,ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ....ΑΝΤΕ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΑΧΑΝΙΔΕΣ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΣΑΜ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΔΑΝΙΚΩΝ....ΦΤΑΙΜΕ ....ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.....ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ...ΚΑΙ ΠΑΛΥ ΧΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ...ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΑΣ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ...ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΕΞΩ....ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ.....ΚΑΠΟΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.....ΚΤΛ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΟ-"ΠΕΡΣΕΣ".

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΛΕΝΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ; Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ; ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΙΩΝΙΣΤΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ. ΠΟΣΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΤΟΥΣ 2 ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΨΑΝ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ολα εχουν να κανουν με της σκοτεινες δυναμεις.Ολοι οι πολιτικοι που μας κυβερνανε εχουν ορκοιστει στον θεο του σκοτους και δουλεβουν μονο για αυτον.αν παρατιρισετε οταν μιλανε δεν εχουν εκφραση η αισθηματα,ειναι σαν ρομποτ.Ο μονος σκοπος στους ειναι να διαλυσουν την ανθροποτιτα και να δυμηουργησουν την πανγκοσμοια κυβερνηση που θα υγετε ο αρχοντας του σκοτους.Ομος υπαρχει ενας κανονας που οι περισοτεροι δεν τον ξερουν.Ο κανονας ειναι οτι πρεπη να κανουν τον λαο να θελει τον αρχοντα του σκοτους να τον αποδεχθει μεσα στην πσυχη του,ειναι ο μοναδικος τροπος να μας νικησουν και θα το κανουν με την πσυχολογηκη βια και με τους πολεμους.ΕΜΕΙς ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΣΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΗΣΤΑΘΟΥΜΕ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑς.ΒΡΕΙΤΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΟ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ,ΕΤΣΗ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΗΚΗΤΕς ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!!!