Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Aπόλυτη επιβεβαίωση του ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ



anti-ntp.net
Tην παραίτηση τους υπέβαλαν οι Υπουργοί του ΛΑ.Ο.Σ στην διάθεση του Λ.Παπαδήμου όπως σας είχαμε αποκαλύψει εδώ.. Πρόκειται για τους: Υπουργό Μεταφορών Μάκη Βορίδη, τον υφυπουργό Ανάπτυξης με αρμοδιότητα τη Ναυτιλία Άδωνι Γεωργιάδη, τον αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας Γιώργο Γεωργίου και τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αστέριο Ροντούλη. Μάθαμε επίσης οτι υπάρχει ενδεχόμενο εκλογών στις 8 Απριλίου και φυσικά αναμένουμε συνεργασία Ντόρας ΜΕ Λάος!


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

Ανώνυμος είπε...

11 μαρτιου τι ρε?

Ανώνυμος είπε...

εεε δεν χρειάζεται να δίνεται και όλες τις πληροφορίες "το μάθαμε" δείχνει άτομο διορθώστε το

Ανώνυμος είπε...

AMA ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΡΑΔΑ ΔΗΛ.ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ PSI DHΛ.ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΤΕ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE ( O ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ).ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ,ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΠΙΣΤΗ Κ Δ Ι Α Δ Ω Σ Τ Ε ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ.............................ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΠΑΙΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

απιστευτο !!!!χασαμε την υπουργαρα μας τον αδωνι ??? εε οχι ρε ...πως να μην καταρευσει η χωρα μετα ? Ο λαος απαιτει το λάος ξανα στην κατοχικη συγκυβερνηση.Και μετα λενε γιατι τους αποκαλει ο κοσμος κωλοτουμπες με αρχηγο φυσικα τον καρατζα-ferries.ΕΕΕ ρε ρομπες.

Ανώνυμος είπε...

ELLAS ELLINON XRISTIANON....