Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Όχι άλλο σώσιμο...


Πως γίνεται κάθε τρεις μήνες να μας σώζουν και κάθε φορά να βρισκόμαστε και πιό βαθιά.? Γνωρίζουν ότι όλο και περισσότεροι δεν μπορούμε να πληρώσουμε τους φόρους και τις υποχρεώσεις προς τις τράπεζες, κι όμως μειώνουν τα εισοδήματά μας. Δεν μας σώζουν αλλά δόλια μας βουλιάζουν. Απλά θέλουν να μαζέψουν μέχρι και το τελευταίο ευρώ που υπάρχει στην Ελλάδα, αλλά και να μας χρεώσουν όλους, πριν μας επιστρέψουν στην δραχμή..!!!




πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι τυχαίοι όλοι αυτοί οι άδικοι φόροι.
Οπως λέτε, κανείς δεν θα μπορεί να πληρώσει αυτές τις τεχνητές υποχρεώσεις προς το κράτος και τις τράπεζες (αν και ουσιαστικά είναι μία οντότητα).
Οταν λοιπόν τα χρέη βεβαιωθούν στις εφορίες, εκεί θα αρχίσει το μεγάλο πανηγύρι-παζάρι.
Θα αρχίσουν οι κατασχέσεις, αφού ήδη έχει ψηφιστεί το σχετικό προεδρικό διάταγμα.
Στο μεταξύ, μεγάλες μεσιτικές εταιρείες από Βέλγιο και Γερμανία έχουν ανοίξει γραφεία σε όλη την Ελλάδα.
Τα κατασχεμένα ακίνητα θα περάσουν σε χέρια ξένων σε απίστευτες τιμές, αφού ήδη το κράτος έχει φροντίσει για τις αντικειμενικές αξίες.
Ετσι ένα νοικυριό θα χάσει το σπιτάκι του για λίγες χιλιάδες ευρώ, ενώ ένας συνταξιούχος από την Γαλλία, θα το αγοράσει στην αντικειμενική ή και παραπάνω.
Οταν ο επιθυμητός αριθμός σπιτιών, αγροτεμαχίων, οικοπέδων, ή καλλιεργήσιμης γης περάσει στα ξένα χέρια, τότε θα μειωθούν ή θα εξαφανισθούν τα χαράτσια της ακίνητης περιουσίας.
Τα σπίτια θα χρησιμεύσουν για τους συνταξιούχους της Ευρώπης, ως χώρος καλοκαιρινών διακοπών, ενώ η γη και η ύπαιθρος για εγκατάσταση φωτοβολταικών για φτηνό ρεύμα.
Στο μεταξύ οι ορυκτοί πόροι θα περάσουν εξ'ολοκλήρου σε ξένα χέρια, οπότε η χώρα θα ακολουθήσει την μοίρα αντίστοιχων κρατών: Νιγηρία, Κογκό, Ακτή Ελεφαντοστού, Σιέρρα Λεόνε, Γουατεμάλα, Ισημερινός, Νότια Αφρική κλπ.
Εκεί όπου το 99,9% του λαού πεθαίνει στα λασπόνερα, και το 0,01% ζει στα παλάτια λουσμένο στην χλιδή και τον πλούτο.
Για την Ελλάδα η μοιρασιά έγινε ήδη.
Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να μας σώσει από την μοίρα αυτή.
Πάντως όχι αυτοί που μας έφεραν εδώ.
Προδοσία είναι η μόνη λέξη που σκέφτομαι.
Προδοσία .....

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΑΓΑΠΗΤΕ 10:13