Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΜΜΕ- Η ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ


τα Ελληνικα ΜΜΕ της βιομηχανιας ελεγχου του νου και της υποταγης συνειδήσεων προπαγανδίζουν ασταμάτητα
την ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ


Αντ1 , το πρώτο illuminati κανάλι της χώρας! H Νέα....
τάξη πραγμάτων επίσημα και στην Ελλάδα. Βίντεο-φωτογραφίες


Πιστεύεις πως το να λέμε για την νέα τάξη πραγμάτων >> είναι θεωρίες συνωμοσίας; Τώρα τελευταία ο ΑΝΤ1 κάτι έχει πάθει και δηλώνει επίσημα, με τις πράξεις του, πως ανήκει στη νέα τάξη πραγμάτων. Όλα αυτά που θα δείτε ΔΕΝ είναι τυχαία! Είναι η επιστημονική πραγματικότητα που βιώνουμε!


Ανοίξτε τα μάτια σας... και δείτε το αυτονόητο. Προστατέψτε τους εαυτούς σας και τα παιδιά σας από αυτό που έρχεται πριν να είναι αργά! Στο τέλος δεν θα υπάρξουν δικαιολογίες του τύπου δεν το ήξερα! Η αφύπνιση είναι εδώ και προσπαθεί να σας αφυπνίσει!
Κάντε το καθήκον σας, αφυπνιστείτε και αφυπνίστε τον διπλανό σας... ΤΩΡΑ !




Προβάλλουν το 666 μεσα σε πανηγυρικό και εκστατικό κλίμα....


Η Εκπομπή που εκφράζει τη νεολαία εχει σήμα το barcode. Γιατί άραγε???



Ο πανεπόπτης οφθαλμός στο μπλουζάκι του Βλάχου στο Πλάκα κάνεις.

Ο πανεπόπτης οφθαλμός στο μπλουζάκι του Φερεντίνου στο Πρωινό του Αντ1 6-1-2012.


Για το τέλος σας αφήσαμε το καλύτερο! Την αναφορά για το πούλημα της ψυχής και την Νέα τάξη πραγμάτων... απο τον Λάκη Γαβαλά που τωρα τον κλεισανε φυλακή για χρέη..... Όλα αυτά είναι τυχαία; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!  

Καλώς ήλθατε Έλληνες στην ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ  (όχι ανθρώπων)
Αφύπνιση Συνείδησης 

afipnisoy.blogspot.com

Να σε χαίρονται στο ΜΕΓΚΑ Σκαρμούτσο μου!!! Ρε δε πάτε καλά..

Μπορεί να είσαι λίγο διαφορετικουλης, λιγο ψαγμενουλης και καλός στην δουλειά σου..Ίσως!! Άλλα ρε παλικάρι γιατί φοράς τέτοιο μπλουζάκι σε παιδική εκπομπή? 
Πόσο πάει το μεροκάματο της προπαγάνδας? Είναι κάποια δήλωση που εμείς... οι κοινοί θνητοί δεν μπορούμε να καταλάβουμε Σκαρμουτσο αυτή? Γιατί δεν αφήνεις τον ΜΠΑΦΟΜΕΤ στο σπιτάκι σου, άλλα θέλεις να τον βάλεις και σε άλλα σπιτάκια ρε μεγάλε? τι σου φταινε τα παιδακια ρε "τοσοδούλη ανθρωποφαγε"? Τόσο πιστός.. τόσο προσκυνημένος πια?

hellasxg.blogspot.com


Mason sef στο μεγάλο κανάλι



Ο γνωστός παρουσιαστής της εκπομπής του - Αφέντη - της μαγειρικής από ότι φαίνετε προωθεί πολύ καλά την προπαγάνδα του για την υποβολή του νέου δόγματος που πλέον απροκάλυπτα μας προωθούν κάθε μέρα . Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να θυμίσω ότι... δεν φτενέ αυτοί αλλά εσείς που βλέπετε ακόμα αυτό το ρημάδι το κουτί που σας ΥΠΝΟΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ όπως θέλει. Παρακάτω έχει γίνει μια μικρή ερευνά που όλος τυχαίος ο φακός των ΜΜΕ εστιάζει τυχαία.


2 τατουάζ με το ματάκι το ένα σκέτο το μάτι και το άλλο για να μην μείνει παραπονεμένο που έβαλε και ένα τρίγωνο από κάτω... 

Και μπλουζάκι fallen-έκπτωτος

m όπως το μασόνος ? 


το m μεσα σε 9άρι. το υποσεινηδητο μύνημα θα το δείτε άν το σύμβολο το γυρίσετε ανάποδα και το αντιστρέψετε θα ειναι ενα w μεσα σε ενα 6άρι. αν το κάνετε επι 3 ειναι το www μεσα στο 666.... 

aggelia-foros.blogspot.com



14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=oaJEPIJt8EA&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί δουλεύουν για την νέα ταξί τους πραγματων τώρα και αιώνες. Πια η θέση μας σε αυτήν? Ίσως έχουμε μονο θέση ως μουσειακό είδος στα μουσεία τις νέας τάξης πραγμάτων. Ας μην τους κάνουμε την χάρι.

Η πενία τέχνας κατεργάζεται. Μέχρι να υπερνικηθεί η αδράνεια κρατα κάποιος χρόνος. Το ένστικτο επιβίωσης όμως δεν το έχουμε απολέσει. Από εκεί και πέρα η συλλογικότητα και η ποιότητα ατόμων και θεσμών είναι σανίδα σωτηρίας. όλοι τους θα γίνουν υποσύνολο μας. Έχουμε σχέδιο, έχουμε οργανόγραμμα, έχουμε τρόπους να επιτύχουμε



Όλοι μιλάνε και επιδιώκουν γεωπολιτική ισχύ. Εμείς τι κάνουμε? Μπορούμε να αναβαθμιστούμε γεωπολιτικά? Εμείς έχουμε να προτείνουμε μια ιδέα:



ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΥΝ. ΕΜΕΙΣ ΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΎ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΌΛΕΩΝ ΚΟΙΝΟΤΉΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΏΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ.

http://diktyoellinwn.wordpress.com/

Ανώνυμος είπε...

εελεεεοοοςςςςς

Ανώνυμος είπε...

Αμαν πια με τι ευκολια τα συνδεεται ολα αυτα και μας τα παρουσιαζετε, ελεος πια! Νεα ταξη πραγματων μπορει να υπαρχει εαν ομως ο κοσμος και οι λαοι του κοσμου δεν την θελουν θα σταματησει να υπαρχει αυτο ειναι το μονο σιγουρο οτι και να γινει η ιστορια μιλα απο μονη της. Και αν εμεις οι Ελληνες ειμαστε τα κακα παιδια αυτης της Νεας ταξης πραγματων, μαγκια μας! Αι στο διαολο πια με ολες αυτες τις σκοταδιστικες και υποχθονιες μαλακιες! Εμεις ειμαστε το φως και το ελευθερο πνευμα ρε! Εμεις οι Ελληνες...

Ανώνυμος είπε...

Φταίνε οι ηλίθιοι γονείς που εκθέτουν τα παιδιά τους σε τέτοιου είδους σκουπίδια, όσον αφορά τον μ α λ ά κ α τον σκαρμούτσο, όμως όλοι αυτοί που προβάλλουν τον νεοσατανισμό το κάνουν πολύ καλά, αφού εκμεταλλεύονται την αδιαφορία μας.-

Ανώνυμος είπε...

Όταν λες οτι όλα αυτά είναι βλακείες και οτι ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και της συνωμοσιολογίας απλά φανερώνεις πόσο καλά έχει κάνει τη δουλεία της η Νέα Τάξη Πραγμάτων.Αυτοί δουλέυουν κάθε μέρα για να σε κάνουν σκλάβο τους και εσύ ο ανόητος πιστεύεις οτι ελέγχεις απόλυτα τη ζωούλα σου.Να υποψιάζεστε τους πάντες.

Ανώνυμος είπε...

ANT1 , MEGA , STAR , SKAI . Ιουδαικές εταιρείες προώθησης τής ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
Μέ ...Ελληνες διαχειριστές καί Σιωνιστές ιδιοκτήτες.

Ανώνυμος είπε...

epitimo melos ton rotari o kiriakou

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ρε φιλε πολυ καλό.Εχουν πουλήσει την ψυχή του στο διάβολο είναι να τους λυπάστε αδέλφια,όχι να τους μισήτε.Άλλοι εσκεμένα άλλοι χωρίς να ξέρουν.Αλλά κανένας δεν ζεί αιώνια!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ CHEF ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!!!!!!!!!!! ΤΟ ΑΓΑΠΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΒΑΤΡΑΧΟΠΟΔΑΡΑ ΑΛΛΑ ΚΡΕΜ !!! ΒΡΕ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!!!!
Κ ΕΓΩ ΦΟΡΑΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ!!!!! ΔΗΛ ΑΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΤΙΣ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ?? ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ?? ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι υπερβολές είναι ρε παιδιά αυτές? κι εγώ έχω μπλουζάκι με Barcode? Τι σημαίνει ότι προβάλλω την Ν.Τ.Π. ? Ή ο Δημήτρης Βλάχος που το μόνο που τον νοιάζει παίζει να ναι το γυμναστήριο εκπροσωπεί την Νέα Τάξη?

Ας μην είμαστε τόσο καχύποπτοι , ναι υπάρχει σχέδιο , ναι έχει ξεκινήσει αλλά κανείς δε θα δώσει σημασία στην μπλούζα του Φερεντίνου και σε ότι άλλο σύμβολο ίσως κρύβεται (τυχαία) στα λογότυπα αυτού του σαπιο-κάναλου.

Ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα αρνητικά απ'αυτό το άρθρο σας καθώς η επιχειρηματολογία σας και τα στοιχεία που προβάλλετε τον ένα χρόνο που είμαι επισκέπτη σας,είναι ανωτέρου επιπέδου απ'αυτού του άρθρου. ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΛΟΙΠΟΝ , σε ένα τυχαία επισκέπτη που θα δει ΜΟΝΟ αυτό το άρθρο , υπάρχει κίνδυνος να χαρακτηριστείτε ως γραφικοί.

...αυτά τα ολίγα ΠΑΝΤΑ καλοπροαίρεται και όλο τον σεβασμό στην πολύ καλή δουλειά που κάνετε.

euonimos είπε...

Ο....ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ.ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ.ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΠΟΙΟΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ...ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ?

Ανώνυμος είπε...

Καλη τυχη!!
Ευχομαι απο τυχαια για τον ανθρωπο γεγονοτα,
να ανατραπουν αυτα που ερχονται..
Ομως πεπρωμένο φυγείν αδύνατον.
Το μονο πεπρωμενο που δεν ξερουμε και καθοριζουμε
ειναι το ατομικο μας..
Ξαχτειτε ανατρεπτικα μη συμβατικα και
βοηθεια μας!
Βαλανε τον κοσμο σε ενα τρενο να βλεπει απ το
παραθυρο συγκεκριμενη διαδρομη.
Βγειτε απ τις ραγες!

Ανώνυμος είπε...

Na giati balane mesa mono to gabala.
Alloi de xrostane?
Kai o allos einai sigoura satanistis
Nai, einai apla ta pragmata - an to psaxete 8a deite oti kai bebaia yparxei Theos kai diaolos.