Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ !




28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για σου φιλε (εσυ που εκανες την αναρτηση) τι ειδος φουντα καπνιζεις.

Για να παρω κ᾽εγω ρε.

Ανώνυμος είπε...

ρε Σφακιανακη τι καπνιζεις..τι λεει ο ανθρωπος..ελεος

Ανώνυμος είπε...

καλυτερα να ανεβαζεις λιγα θεματα και καλα , εσεις εκει το εχετε ξευτιλισει , πολλες μαλακιες , λασπη , λασπη.... και με γελοια επιχειρηματα , γινατε ποιο σιχαμενοι και απο τον σφακιανακη.....

Ανώνυμος είπε...

Ο Σφακιανάκης σε ρεσιτάλ τουβλοποιίας...

(αυτά παθαίνουν όσοι νομίζουν ότι επειδή είναι διάσημοι έχουν λόγο και για όλα τα πράγματα)

Tsolias είπε...

Καλά εντάξει φίλε, είσαι ο ορισμός του μαστούρη. Απορώ μόνο ποιος είναι ο λόγος που ασχολείσαι με το Νότη συνεχώς. Κάτι παίζει και δε μας λές...
Κούνα λίγο το κεφάλι σου πάντως μπας και συνέλθεις. Καλοπροαίρετα το λέω.

ADMIN είπε...

ΝΟΤΗ Ο ΜΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΠΡΕΖΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ

Ανώνυμος είπε...

Πάρτε το γραμμή ρε παίδες το θέμα είναι φως φανάρι! Είναι μασόνος του κερατά! Δεν εξηγείται το μίσος και η συνεχείς απασχόληση με τον χριστιανισμό! Και πόσο μάλλον να υποστηρίζει τον Εωσφόρο! Και το λέει σαν παράπονο..Εσείς λέει που διώξατε το φως και μείνατε στο σκοτάδι! Ότι να ναι! Σε πήραμε χαμπάρι τελειωμένε που νομίζεις πως είσαι κάποιος!

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ.ΔΥΣΤΙΧΩΣ Ο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΙΛΙΕΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΥΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ.

Dark Alex είπε...

Ο Σφακιανακης εχει πολυ πλακα.
Ενω φωναζει οτι ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ , παντου γραφει το ονομα του με ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.
Δειτε τα εξωφυλα απο τα cd του...
Χα χα χα , ο γελιος !!!!

Ανώνυμος είπε...

ωρε μαλακιες.ο κοσμος πεινα και εσεις θελετε να λυσετε τα θρησκευτικα.και εγω δεν πιστευω,αλλα στη ζωη μου δεν εχω κανει κακο ουτε σε μυρμηγκι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν είναι ή δεν είναι Μασόνος ο Σφακιανάκης. Δεν ξέρω αν ξέρει και ο ίδιος τι πιστεύει! Το μόνο που ξέρω είναι ότι η διαχείριση της προβολής του παίζει με το σίγουρο χαρτί της Θρησκευτικής πρόκλησης. Φυσικά (τζάμπα μάγκας) από την στιγμή που ξέρει ότι η Ορθοδοξία δεν είναι φονταμενταλισμός και άρα δεν έχει να φοβάται τίποτα. Το γεγονός πάντως ότι αγνοεί - τι πραγματικά κομίζει στην ανθρωπότητα η Ορθοδοξία – είναι κάτι παραπάνω από εμφανές, με τις αρλούμπες που λέει.

Ανώνυμος είπε...

o 10:35 έχει δίκιο κατά τη γνώμη μου. Αν δεν έχετε τπτ καινούργιο να ανεβάσετε , μην ανεβάζετε βλακείες.

Καλύτερα λίγα και καλά.

Ανώνυμος είπε...

ασε ρε αρχιψωνισμενε ξερολα εωσφοριστη notis...δε σε εχω ακουσει ποτε να μιλας εναντιον αλλων θρησκειων ομως ρε..δικαιε! το προβλημα σου ειναι η ορθοδοξια, σα γνησιος σατανιστης που εισαι...

Ανώνυμος είπε...

σιγα τον μασωνο, ενας παπαρας ειναι σαν τους μεταλαδες που το παιζουν σατανιστες για να γινετε ντορος

Ανώνυμος είπε...

ILLUMINATI+
ΜΑΣΣΟΝΟΙ=MME-HOLLYWOOD-VIPS-SIGGERS- STARS-SYNAYLEIES
ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΜΑΖΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΗΔΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΗΝ ΕΧΜΑΛΩΣΙΑΝ ΤΗΣ ΣΥΝΗΔΗΣΗΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟ ΣΤΗΝ ΓΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΟΠΟ ΤΗΝ <>
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΩ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ
ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΥΝΗΔΗΣΗ??
ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΝΤΙΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΒΕΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΘΕΙΤΕ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ… Η ΤΗΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗΣ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΝΕΚΕΣ. ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ IQ ΜΙΑΣ ΚΟΤΑΣ!
ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ! ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!!!
ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ? ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ? ΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ? ΚΑΝΕΝΑΣ! ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ Ν΄ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΒΟΥΛΟ ΠΙΟΝΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ? ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ? ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ? ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ! ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ! ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ! ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ! ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!
ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΚΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Σ ΕΝΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ
ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ "ΑΥΤΟΣ O ΙΕΡΕΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΙΟ! ΛΕΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΙΟΥΝΤΑΙ" ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ! ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ.ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ!
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ

Ανώνυμος είπε...

EΝΤΑΞΗ ΡΕ ΑΝΤΙΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΣΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΒΕΛΑ...ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΣΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ... ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ..

cummulus είπε...

Ἄν αὐτός εἶναι μασῶνος, τότε κρίμα στήν μασωνία, πού ἔχει τέτοιους καραγκιόζηδες στίς τάξεις της.
Πάντως, οἱ μασῶνοι δέν ἐκφράζονται μέ τέτοιο χοντροκομμένο ἀντιχριστιανικό τρόπο.

Ανώνυμος είπε...

ton eixa di teleutea sti sinavlia pou edose sti melvourne o anthropos gia tragoudopios epano stin skini htan telios aparadextos.me ton tropo pou ferotane.san tragoudopios kai ekprosopos tou ELLINIKOU PEDAGRAMOU efoson katagete apo ta ELLINIKA XOMATA tha eprepe na einai poio prosektikos sto ti leei.euxome mia mera na katalavi kai na vri to fos tou.oudis anamartitos.

Μιχάλης Αλμπάνογλου είπε...

Για τον σκεπτικιστή βρέφος Νότη Σφακιανάκη!!!

Στην κοιλιά της εγκύου δύο έμβρυα συνομιλούν. Το ένα είναι σκεπτικιστής, το άλλο, γεμάτο εμπιστοσύνη και πίστη.
Tο γεμάτο αμφιβολίες έμβρυο ρωτάει: "Και πιστεύεις πραγματικά σε μια ζωή μετά τη γέννηση;"

Το έμβρυο που πιστεύει, απαντά: "Ασφαλώς, ναι. Για μένα είναι απόλυτα βέβαιο ότι υπάρχει ζωή μετά τη γέννησή μου. Η ζωή εδώ, είναι μόνο για να μας μεγαλώνει, ώστε να μπορούμε να προετοιμάζουμε τους εαυτούς μας για τη ζωή μετά τη γέννησή μας, έτσι ώστε να είμαστε αρκετά δυνατά για ό,τι μας περιμένει μετά."

Ο μικρός σκεπτικιστής έχει εκνευριστεί: "Αυτό είναι αρκετά ανόητο. Δεν υπάρχει ζωή μετά τη γέννηση. Πώς θα έμοιαζε μια τέτοια ζωή, ούτως ή άλλως;"

Ο μικρός πιστός όμως, υποστηρίζει: "Δε γνωρίζω. Αλλά σίγουρα θα έχει πολύ περισσότερο φως από εδώ. Και ίσως να στεκόμαστε στα πόδια μας και να τρώμε με το στόμα μας!"

Το γεμάτο αμφιβολίες έμβρυο ξεσπάει: "Ένα μάτσο ανοησίες! Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως το περπάτημα. Και φαγητό με το στόμα είναι πραγματικά μια εντελώς γελοία ιδέα - έχουμε τον ομφάλιο λώρο, που μας τροφοδοτεί αρκετά καλά, ήδη! Αυτό από μόνο του μας δείχνει ότι η ζωή μετά τη γέννηση είναι αδύνατη: ο ομφάλιος λώρος είναι πολύ κοντός!"

Ο μικρός πιστός παραμένει ακλόνητος: "Είναι όντως δυνατή. Απλά μπορεί να είναι λίγο διαφορετική από ό,τι είμαστε εδώ."

Ο μικρός σκεπτικιστής σιγά-σιγά χάνει την υπομονή του μπροστά σε τόση χαζομάρα: "Κανείς, και εννοώ ποτέ κανείς, δεν ήρθε πίσω μετά τη γέννηση! Ρίξε μια ματιά σε αυτό: η γέννηση είναι απλά το Τέλος της Ζωής. Τελεία και παύλα. Και κάτι ακόμα για σένα και τα τρελά όνειρά σου: Η ζωή είναι μία μεγάλη σκοτούρα μέσα στο σκοτάδι, αυτό είναι!"

Ο μικρός πιστός δεν το αφήνει έτσι: "Το παραδέχομαι ότι δεν γνωρίζω πώς ακριβώς είναι η ζωή μετά τη γέννηση. αλλά σε κάθε περίπτωση εμείς θα δούμε τελικά τη μητέρα μας και αυτή θα μας φροντίσει."

Ο σκεπτικιστής γούρλωσε τα μάτια του: "Μητέρα! Πιστεύεις στη μητέρα; Είναι γελοίο! Με συγχωρείς, αλλά. πού είναι αυτή, θα ήθελα να σε ρωτήσω;"

Ο μικρός πιστός κάνει μια χειρονομία με το χέρι: "Αυτή είναι εδώ! Παντού γύρω μας. Ζούμε μέσα σ' αυτήν, καθώς και μέσω αυτής. Χωρίς αυτήν εμείς δεν θα ήταν δυνατόν να υπάρχουμε!"

Ο μικρός σκεπτικιστής δεν είναι δυνατόν τώρα να συγκρατηθεί: "Αυτό φτάνει πραγματικά το αποκορύφωμα της ανοησίας. Και για κανένα λόγο δεν μπορώ να δω πουθενά τη μητέρα σου. Ούτε ένα κομμάτι της - είναι αρκετά προφανές - διότι απλά-δεν-υπάρχει!"

Το μικρό, που πιστεύει, κουνάει το κεφάλι του και κλείνει τα μάτια: "Μερικές φορές, όταν είμαστε πολύ ήσυχα, την ακούω να τραγουδά. Ή να χαϊδεύει τον κόσμο μας. Νιώθω και έχω την αίσθηση και πιστεύω σταθερά, ότι η γέννηση είναι ένα μεγάλο νέο ξεκίνημα!"

Ανώνυμος είπε...

Αδελφέ μας Μιχάλη,

Απλώς τέλειο.



Οι Ανώνυμοι

Tsolias είπε...

Μιχαλάκη έσκισες...
Επίτρεψέ με να στο αντιγράψω και να το διαδώσω...

Μακης είπε...

Χαλαρωστε λιγο, ο νοτης δεν ειναι σατανιστης, δωδεκαθεϊστης ειναι. Και οταν μιλα για φως δεν αναφερεται στον εοσφωρο αλλα στον απολλωνα! Και οπως ο χριστιανισμος κατεσφαξε τους Ελληνες (βλεπε Αλαρηχος) και επεβαλε το χριστιανισμο δια πυρος και σιδηρου (ακομα και ψηνοντας ζωντανους τους αρχιερεις του μαντειου των Δελφων γιατι ηταν αθεοι!!!) ετσι κι αυτος εκφραζει την αποστροφη του στο χριστιανισμο που μας αναγκασαν να τον ασπαστουμε με το ζορι, λες και οι Αρχαιοι μας προγονοι ηταν γελοιοι και μονο οι εβραιοχριστιανοι γνωριζαν την αληθεια!

reis είπε...

XEΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙ ΤΖΑΜΙ ! ΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΝΟΤΙΣ ! ....................................................................................................ΚΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ! ................................................................................................ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΣ ΜΗ ΕΚΑΝΑΝ ΚΙ ΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΟΛΟ ΛΟΛΟΜΠΡΙΖΙΤ !

Ανώνυμος είπε...

Νοτη
είσαι και θα είσαι ο καλύτερος σύγχρονος τραγουδιστής κ μακάρι το δικό σου πατριωτισμό να είχαν οι μισοί Έλληνες καλλιτέχνες.Τα σχόλια για το αν είσαι χριστιανός ή όχι δεν μας ενδιαφέρουν.
Μας ενδιαφέρει ότι προσφέρεις στον κόσμο με τα τραγούδια σου χαρά,διασκέδαση και προβληματισμό συνάμα.

ΠΡΩΤΑ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝ Κ ΜΕΤΑ ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

το ερωτημα ειναι αφου δεν πιστευει στο θεο γιατι ασχολειται συνεχεια???????