Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Γράμμα μάνας για τους ΄΄σατανιστές΄΄ των ράδιο αρβύλα...!!!


Αγαπητοί φίλοι, μόλις χθες (31-1-2012) στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα του ΑΝΤ1 , γα όσους δεν την παρακολούθησαν, εκτός του ότι πολύ ειρωνικά ανέφεραν, ότι μέσα σ΄αυτή τη περίοδο που όλοι φορολογούνται , μόνο η εκκλησία μένει αφορολόγητη κατά ένα περίεργο τρόπο……έπαιξε κι ένα βιντεάκι άκρως προσβλητικό για την εκκλησία ,σατυρίζοντας πρόσωπα και πράγματα(δισκοπότηρο, αγία τράπεζα π.χ.) αλλά και λατρευτικές εκφράσεις της εκκλησίας (κάποιος ΄εψελνε σατυρίζοντας και ξεφτυλίζοντας...

το Τη Υπερμάχω ενώ έδειχνε σκηνές από κλαμπ που χορεύαν ) και διάφορα άλλα απαράδεκτα τα οποία νομίζω δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα.Ήδη έστειλα καταγγελία στο ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο και σας προτείνω να κάνετε το ίδιο. Όσες πιο πολλές φωνές τόσο μεγαλύτερη η διαμαρτυρία.Το email του ραδιοτηλ. Συμβουλ. Είναι ncrtv@otenet.gr. Παρακάτω παραθέτω την επιστολή που έστειλα στην εκπομπή. Αν θέλετε προωθήστε το και σε άλλους.
Πολύ άστοχο , ατυχές και αποκρουστικό το σχόλιο περί μη φορολογήσεως της εκλησίας. Το ότι δεν γνωρί ζετε ή δεν καταλαβαίνετε το λόγο, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει ούτε ότι είναι και τόσο μυστήριο όσο τον παρουσιάζετε!!!! Μήπως τα αμέτρητα συσσίτια που γίνονται καθημερινά σε τόσες ενοριες ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο σας λένε κάτι; Και όχι μόνο βέβαια!! Το φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας το οποίο είμαι σίγουρη σας είναι παντελώς άγνωστο καλύπτει εδώ και χρόνια ανάγκες συνανθρώπων μας που κανένα κράτος καμία κυβέρνηση και κανένας απλός πολίτης όπως εσείς κι εγώ δεν θα μπορούσαμε να καλύψουμε!! Αυτά όμως δεν τα λέτε! Γιατι άραγε;;;;
Επίσης, επειδή σας παρακολουθώ τακτικά και ομολογώ πολλά από τα σατυρικά σας σχόλια είναι πετυχημένα , έχω όμως να παρατηρήσω πως το να σατυρίζετε με τόσο αηδιαστικό και προκλητικό τρόπο την εκκλησία προσβάλλετε το θρησκευτικό συναίσθημα πολλών ανθρώπων και αυτό όχι μόνο δε σας τιμά αλλά σας κάνει και βαθειά αντιπαθείς!!!!
Γιατί όσο φιλελεύθεροι και να είσαστε ή να το παίζετε τέλος πάντων, ξεχνάτε πως εκπέμπετε εντός ορίων Ελλάδος. Και σας αρέσει δε σας αρέσει μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων την αγαπά την εκκλησία. Την εκκλησία ως θεσμό και ως μυστήριο. Όχι ως οργάνωση ή οργανισμό ή το σύνολο κάποιων παπάδων, όπως η ημιμάθειά σας και η έλλειψη γνώσης και κουλτούρας σας εννοεί.
Τέλος , να συμπληρώσω πως η σύνδεση που έκανα μεταξύ φορολόγησης και φιλανθρωπίας δεν είναι άσχετη. Ψάξτε το! Και πραγματικά ελπίζω να σας φωτίσει ο Θεός να το καταλάβετε!!!! Και αυτό και άλλα πολλά!!!
Μετά τιμής
Έφη Αδαμίδου, εκπαιδευτικός και μητέρα .
Υ.Γ. Για την ιστορία να σας θυμίσω πως η εκκλησία, ως σώμα Χριστού και με κεφαλή Αυτόν, ζει 2000 χρόνια και…… Την πολέμησαν και την σατύρησαν πολλοί άλλοι πριν από σας! Να σας θυμίσω ότι δεν έπαθε τίποτα!!! Έμεινε αλώβητη μέσα στους αιώνες. Και θα μείνει !!! Πιστέψτε με!!!!
Εγώ λοιπόν για την εκκλησία δεν ανησυχώ!!! Για σας όμως………..

thoureios.blogspot.com

57 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια Κυρία.Ενας Ελληνας αναγνώστης.

Ανώνυμος είπε...

Αισχος! Η εκκλησια που σε χρεωνει για να προσευχηθεις! Η εκκλησια που 2000 χρονια οπως λετε ζει..Με σταυροφοριες..με καψιμο μαγισσων..οι οποιες δεν ηταν τιποτα αλλα γυναικες που αντιλαμβανοταν τον κοσμο με διαφορετικο τροπο..αλλωστε ο Θεος ο ιδιος εχει δωσει ελυθερια βουλησης! Μην κρινετε για να μην κριθειτε λεει η εκκλησια..αφηστε λοιπον την κριτικη στη σατυρα! και ας σοβαρευτουμε λιγο..Το αν κανει η δεν κανει φιλανθρωπικο εργο η εκκλησια δεν θα το σχολιασω..ασφαλως και κανει, αυτο ομως δεν σημαινει οτι αν μπορουσε να δωσει ενα ποσοστο απο τα πλουτη της τα οποια ειναι και πολλα δεν θα βοηθουσε την κατασταση..Γνωριζετε ποσο ειναι ο μισθος ενος απλου Ιερεα σημερα που ο μισθος των νεων μειωνετε ολο και περισσοτερο? Πως αυτοι οι νεοι θα κανουν οικογενεια για να συνεχιστει το γενος? απλες αποριες απο εναν μαθητη ειναι αυτες κκυρια εκπαιδευτικε και μητερα..Πολυ δυσκολο το εργο του να δωσεις παιδεια και να μεγαλωσεις παιδια και σασ συγχαιρω για τισ ανησυχιες σας, αλλα πολλες φορες νομιζω οτι γινομαστε υπερβολικοι!

Ανώνυμος είπε...

11:47
Άει ...χάσου! πρακτοράκι:!!

Υ.Γ. Για την ιστορία να σας θυμίσω πως η εκκλησία, ως σώμα Χριστού και με κεφαλή Αυτόν, ζει 2000 χρόνια και…… Την πολέμησαν και την σατύρησαν πολλοί άλλοι πριν από σας! Να σας θυμίσω ότι δεν έπαθε τίποτα!!! Έμεινε αλώβητη μέσα στους αιώνες. Και θα μείνει !!! Πιστέψτε με!!!!
Εγώ λοιπόν για την εκκλησία δεν ανησυχώ!!! Για σας όμως………..

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝΩΡΙΜΕ.ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΤΙΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΞΥΠΝΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟΤΟΜΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑ ΜΑΣΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΦΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΛΙΩΣΕ ΤΟ ΑΣΙΜΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΝΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟ 21 ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ..

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΓΥΡΟ ΟΝ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΝΑΚΗΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΚΑΝΑΛΙ?

βαγγελης είπε...

Εγω πιστευω οτι γινομαστε λιγο υπερβολικοι. Γιατι οκ μπορει να κανουν σισιτεια αλλα να θυμισω οτι εκει μεσα τρωνε με χρυσα κουταλια ολοι κ γινεται της ιεροδουλου απο τα σκανδαλα ολες η εκκλησιες και τα μοναστηρια ειναι αφορολογητα ξερετε ποσα αμυθητα πλουτη εχουν μεσα εκει? Ωραια κ απο ολα αυτα δινουν κατι ψιχουλα για σισσιτεια καταξοδευτικαν οι ανθρωποι! Οπως με τον παπαδημο και το Παπανδρεου μας φαληρισαν κ τωρα μιραζουν σησιτεια λες και ειναι οι σωτηρες. Ασ φορολογηθει η εκκλησια και μετα τα ξαναλεμε παλι. (δεν εχω κατι με τις εκκλησιες τον χριστιανισμο η δεν ξερω κ εγω τι αλλα οχι να μενουν απεξω αυτοι κ εμεις να πληρωνουμε τα κερατα μας). που στο κατω κατω στην τσεπη τους πανε και τα λεφτα απο τον κοσμο που παει στην εκκλησια.

Ανώνυμος είπε...

πλησιαζει η ωρα που θα αναζητηστε τον Χριστο

Ανώνυμος είπε...

11:47
Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΑΝΕ, ΟΥΤΕ ΒΙΑΣΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.
ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΖΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΓΟΝΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΖΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ . ΕΧΕΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΘΟΣ.
ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2011 Η ΓΡΕΚΥΛΙΚΗ ΚΕΒΡΝΗΣΙΣ ΔΙΟΡΙΣΕ 100 ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΥΓΚΑ...
ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ.
ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ, ΗΘΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΙΝΟΥΚ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ.
ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΟΥΛΙΚΟ, ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.
ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ!
ΑΝ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ !
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !

Ανώνυμος είπε...

Ήδη βρισκόμαστε στην ώρα αλλά κάποιοι δεν το καταλάβανε

Ανώνυμος είπε...

An o Xristos erxotan sti Gh twra, de 8a itan Xristianos....

Ανώνυμος είπε...

3 Φεβρουαρίου 2012 11:47 μ.μ.
Έχεις έναν υπολογιστή και μάλλον τον ανοίγεις άσκοπα.Το να σερφάρεις δε σημαίνει ότι και μαθαίνεις.Από ιστορία απ'ότι καταλαβαίνω είσαι τελείως σκράπας καθώς και χάπατο, με όλη τη σημασία της λέξης.
Όπως ανάφερε ο φίλος 4 Φεβρουαρίου 2012 12:14 π.μ., για τις σταυροφορίες μόνο οι ορθοδοξία δεν ευθύνεται.Ψάξε να δεις ποιοί ήταν εκείνοι που υποκινούσαν τις σταυροφορίες.Ποιοί κρύβονται πίσω από αυτές και θα έρθεις στο σήμερα.

Φιλικά, μη τρως κουτόχορτο

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΨΑΝ, ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ.
ΟΤΑΝ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΨΑΝ, ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ.
ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ.
ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ Ή ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ.
ΣΕ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΤΕΣ.
ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΙΔΩΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΩΝΤΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΗ, ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ.
Η ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ.
Η ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ, Η ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΓΩΪΣΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΣΕ ΑΚΟΜΗ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ...

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος πραγματικά!! Το ξέραμε ότι μισήτε την εκκλησία αλλά τουλάχιστον ήσασταν σε ένα όριο τώωρα το παραγαμήσατε! Ποιοί νομίζετε ότι είστε τέλος πάντων!! Εσύ ρε καθίκι κανάκη πληρώνεις φόρο;

Ανώνυμος είπε...

12:28
Αυτοί που κινησαν τις σταυροφοριες εναντιον του Ελληνισμου, ησαν οι προγονοι αυτων που τις κινουν και σήμερα εναντιον του.
Καί ειναι κρίμα που καποιοι ανθρωποι θυματα του εγωϊσμού καί της ημιμάθειάς τους, γινονται όργανα των σύγχρονων σταυροφόρων εναντιον τής πατρίδας τους και τών αξιών της.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ, ΤΟ ΜΟΤΙΒΟ ΤΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ, ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΥΤΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

12:2
ΕΣΥ ΕΚΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΝΙΏΘΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Ή ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ;
ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ .
ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ .
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ;
ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΩ ΙΚΑΝΟΥΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΝ ΑΛΑΧ ΜΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ .
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΑΣ ΠΕΥΤΟΥΝ ΠΟΛΥ.
ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΣΕΒΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ.
ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ , ΘΑ ΤΕΝΤΩΣΕΤΕ ΜΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

E TON KARNAVALO MILAEI GIA MAGISSES AS KOITAKSOUME LIGO GIRO MAS NA DOUME TI GINETE KAI OXI NA ZOUME SE AEROLOGIES POU THA POUN OI ARVILA KAI OI KATHE ARVILA

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο κυρία μου.Εγώ προτιμώ να μην τους βλέπω γιατί είναι ακαλλιέργητοι και ανισόρροποι.Από την μια θέλουν να μην γίνονται ρατσιστές και από την άλλη φέρονται σε μας τους ορθοδόξους με εμπάθεια. Εστω είμαστε μειονότητα γιατί δεν σέβονται την έπίλογή μας;
Τόσα σκουπίδια έχει η τηλεόραση, με 2-3 παραπάνω δεν έχει αξία να ασχολούμαστε.

Ανώνυμος είπε...

mpravo stin kiria ta tile skoupidia tis tilekolasis prepi na katharizoune siga siga oso gia stavrofories na thimiso oti o kapitalizmos ksekinise apo tin stavrofories metafora ploutou tou vizanitou stis fraggokratoumenes perioxesme to xriso pou klepsane apo to vizantio kopsane nomizmata ekanan panisxiro to vatikano pou zi akoma apo afto klemena kimilia iero diskopotiro i lonxi i iera sendoni kai polla alla

Geo είπε...

ΑΗΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Ι ΡΑΔΙΟΑΡΒΥΛΑ.. ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑ 10 ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ.. ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ.. ΓΕΜΑΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.. ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΛΟ ΧΑΖΟΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ GAY ΑΣΤΕΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.. ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΝ...

Ανώνυμος είπε...

τους Έλληνες κ την Ελληνική Ψυχή τους σκότωσε ο χριστιανισμός. Απέμειναν ασπόνδυλα, δειλά ανθρωπάρια, που περιμένουν τους ρώσους να τους "σώσουν". εβραιοψυχοι χριστιανοί έρχεται η ώρα σας.

Ανώνυμος είπε...

3:27 π.μ. ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ...ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΛΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΆΒΟ 12.33.ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

11.47 εδω..δεν ειπα οτι δεν πιστευω στον Θεο! Ειπα οτι δεν πιστευω στην εκκλησια που στησανε αυτοι που πλουτιζουν στο ονομα του! δεν το παιζω ξυπνιος απλα μερικα πραγματα ειναι υπερβολικα..και περιμενα απο "παιδαγωγους" να ξερουν το μετρον αριστον! Οσο για την εκκληισα που την διαχωριζετε σε ορθοδοξη και καθολικοι και ολες τις υπολοιπες 89347289347293847234 αιρεσεις που εχουν γινει λογο του οτι διαφωνουν σε μια παραγραφο κι ενα αρθρο δεμε συγκινει! Αν θελω να προσευχηθω στον κυριο το κανω και στο πεζοδρομιο! Δεν χρειαζεται να πληρωσω το κερακι μου και να μπς στους οικους ανοχης που στησανε εκμεταλευομενοι το θειο ονομα! Επισης οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ!γνωμη μου! δεν χρειαζεται να στολιζετε με επιθετα! αν δεν ανεχεστε τον διαλογο ειστε κι εσεις φασιστες! Ολοι οι ψαγμενοι εδω μεσα βρεθηκατε!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ανησυχεις για την εκκλησια αλλα ετρεξες να στειλεις επιστολη, χαχααχχααχχα

α ρε τραγικοι χριστιανοκαυλοι.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς οι εψιλονιακοί, δωδεκαθειστές, μασόνοι και λοιποί ανδρομέδιοι διαταραγμένοι υπάνθρωποι είναι περισσότεροι από όσους φανταζόμουν.

Αλλά έσσεται ήμαρ. Στον λίγο χρόνο που απομένει σε όλους μας ας κάνουμε καμιά προσευχή στην Παναγία και ας ετοιμαστούμε για δύσκολες ώρες.

Όσοι βέβαια επιμείνουν να περιμένουν βοήθεια από τα διαστημόπλοια των ΕΛ και το Star Trek έχω την αίσθηση ότι θα περιμένουν πάρα πολύ...

Ανώνυμος είπε...

...οσο προχωρημενος κι αν δηλωσεις ,θα ηταν αδυνατον να μην εκνευριστεις βλεποντας τον τροπο που επιτιθενται καθε φορα με καποιο αφιερωμα κατα την διαρκεια της εκπομπης τους,στην εκκλησια.....ειναι φανερο οτι εξυπηρετουν κατι που σιγουρα δεν ειναι ιερο η' ελληνικο....παρακολουθω τακτικα την εκπομπη τους μονο για καποια αστεια που λιγες φορες σε κανουν να γελας...στην ουσια ομως προκειται για αθλιους και δηθεν εξελιγμενους που εξυπηρετουν ιδεολογιες και συμφεροντα οπως αρμοζει αλλωστε στο καναλι που υπηρετουν......μπορει να πει καποιος ,ας μην τους κοιταμε-ας αλλαζουμε συχνοτητα....μα δεν εχουν δικαιωμα οπου κι αν πιστευουν ,οτι κιαν πρεσβευουν ,να επιτιθονται με τοση μανια σε κατι που αποτελει το πιστευω καποιων αλλων.....η' μηπως αυτο εχει σχεση με την ελευθερια???..Α ΒΡΕ ΞΕΚΩΛΑΣΜΕΝΑ εκτελεση που θελετε....-τσιρακια ,πουλημενοι,προδοτες,ιδεολογοι της συμφορας.....ερχεται ομως το τελος για ολους μας.....και τοτε θα δουμε που θα χωρεσουν κατι μουνια σαν τον Κο κανακη........

Ανώνυμος είπε...

κάποιοι άλλοι βέβαια περιμένουν να κατέβει ένας μουσάτος να τους σώσει χχαχχαχαχα. Κανένας μουστακαλής δε σας κάνει? Βλάκες χριστιανοί. Δειλά ανθρωπάρια. Άντε κάντε καμιά ολονυχτία υπέρ Εφραίμ.

Ανώνυμος είπε...

Κακώς τους παρακολουθείτε. Εγώ από διαφημίσεις μόνο που τυχαίνει να δω τις εξυπνάδες τους, δεν τους θέλω καθόλου.
Όσο για την εκκλησία? πάντοτε ήταν στο πλευρό μας,είναι και θα είναι...
και εβραικές εταιρίες δεν πληρώνουν φόρους γιατί δεν λένε τίποτα.....??? Για να σοβαρευτούμε λίγο..
Αντί να κοιτάμε να μετανοήσουμε,να έρθουμε ποιό κοντά στον χριστό, να προσευχηθούμε για μας και τους συνανθρώπους μας και να τους προσφέρουμε βοήθεια τώρα που μας χρειάζονται καθόμαστε και δίνουμε αξία στον κανάκη και στον κάθε κανάκη... Σταματήστε να τους βλέπετε.....

Ανώνυμος είπε...

'Oσο για σένα 10:18 ΣΣΣΣΣΣ...... κοιμήσου λίγο ακόμα..... Οι ορθόδοξοι χριστιανοί δεν φοβούνται τίποτα αν ψάξεις λίγο θα δείς πόσοι ήρωες και άγιοι έφυγαν μαρτυρικά για να μην προδώσουν τον θεό και την πατρίδα... Εσείς οι μασώνοι είστε δειλοί και δίνετε την ψυχή σας στον διάβολο αρκεί να έχετε χρήματα.... Συμφεροντολόγοι..... καταστρέψατε την ανθρωπότητα....

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΗ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΟ. ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΦΑΛΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΣΧΗΜΑ,ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΜΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΩΡΕ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ-ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΉΣΩ ΣΤΟΝ 2:11 ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΑΝΕΠΗΣΤΙΜΙΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ 1050ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 880.ΘΑ ΠΛΟΥΤΊΣΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΣ ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΤΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ...ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΕΧΕΙ 14 ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ;ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΛΛΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ;π.χ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΔΙΝΟΥΝ 20%ΦΟΡΟ.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ,ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ "ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ" Α Ν ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΤΖΑΜΠΑ(ΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ "ΜΑΓΚΕΣ"),ΝΑ ΣΑΤΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ(ΚΥΡΙΩΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΕΧΟΥΝ...!!

Ανώνυμος είπε...

Για τον 3 Φεβρουαρίου 2012 11:47 μ.μ. είναι το προηγούμενο σχόλιό μου. Όχι για τον 2:11, το οποίο δεν υπάρχει.

Και να προσθέσω ότι αν γνωρίσεις 11:47 ιερείς της επαρχίας σε χωριουδάκια των 100 και 200 κατοίκων, πληθυσμού δηλαδή των 3 ή 5 πολυκατοικιών αντίστοιχα της Αθήνας, ιερείς που είναι πολύτεκνοι και που δεν εργάζεται και η παπαδιά τους, τότε θα δεις πως δεν πρέπει να τους συγκρίνεις με 10-20 παπάδες που δε βλέπουν την ιεροσύνη ως λειτούργημα, αλλά καθαρά επαγγελματικά.

Και όχι μόνο αυτό αλλά η ποιότητα τους είναι αγνή και καθαρή και να ξέρεις πως υπάρχουν πάρα πολλοί που δεν ζητάνε και δεν παίρνουν χρήματα. Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΝΙΚΑ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΙ ΚΙΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΛΥΓΕΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.Η ΟΘΟΝΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΚΗ ΜΕΣ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ.ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???ΤΥΧΑΙΟ???ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!!ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΣΤΕ ΑΘΕΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.ΑΛΗΘΕΙΑ? ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ?ΤΟΣΟ? ΠΟΛΥ? ΤΗΝ ΝΕΑ? ΤΑΞΗ?Η ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ? ΤΖΑΜΠΑ?

Ανώνυμος είπε...

Βλάκα 11:59 φαίνεται πόσο αστοιχείωτος είσαι με τις μπούρδες που πετάς. Το ράδιο αρβύλα είναι η μοναδική εκπομπή που προέβαλλε το zeitgeist μια αντι-νέα τάξη πραγμάτων ταινία. Μάλιστα προέβαλλε τα λεγόμενα της ταινίας ως ΔΕΔΟΜΕΝΑ και όχι ως υποθέσεις. Αλλά το έδειξαν μεγάλη βδομάδα που εσύ είσαι στα τέσσερα μέσα σε μια εκκλησιά, προσκυνημένε. Κ για τον 10:29: μασόνοι είναι το παπαδαριό που προσκυνάς. Να σου θυμήσω τα "400 όμορφα χρόνια συμβίωσης" του βαρθολομαίου.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που πρόλαβες να χαρακτηρίσεις βλάκα τον Ανώνυμο που καταχώρησε στις 11.59, το ZEitgeist μόνο αντι νεοταξιτικο δεν είναι.όλοι οι δημιουργοί του είναι σατανιστές και μποορώ να σου στείλω και links για να το διαπιστώσεις.

Ανώνυμος είπε...

και το zeitgeist τις ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ειναι βρε βλα..
Θα παρακαλας και εσυ σε λιγο καιρο να προσκηνας μεσα σε εκκλησια αλλα δε θα χωράς απο το πολυ το κοσμο.
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2suqiT87-Mk

http://www.youtube.com/watch?v=RJMCwfp-eyE&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

12.16 ΠΟΝΑΕΙ?Η ΑΛΗΘΕΙΑ?Ε?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΣΤΕ ΑΘΕΟΙ ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.ΤΙ ΕΧΟΥΝ? ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΡΑΔΙΟ? ΑΡΒΥΛΑ?ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΩΜΩΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.ΚΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΜΑ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΡΙΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

12.16 απλά χρησιμοποιείς τη λέξη ''ντπ'' χωρίς να έχεις ιδέα τι είναι (ολοκληρωμένη έννοια και σχέδιο). Διαβάστε λίγο και μετά θα μπορείτε να δείτε κ εσείς.
Επειδή, αρχίζουν όλα και γίνονται ''φως-φανάρι'' καπηλεύεστε αυτά που λέγαμε εμείς εδώ και μία δεκαετία τουλάχιστον και μας λέγατε γραφικούς, φασίστες και ότι άλλο ''επέβαλε΄΄ η ντπ. Άντε το σκασμό τώρα που φτάσαμε στο χάλι, και να ακούτε! Έχετε πολλά ψωμιά να φάτε ακόμα, μέχρι να μάθετε πώς κινούνται τέτοια τυπάκια.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟ? ΑΡΒΥΛΑ?ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ?ΚΑΛΑ?Η ΤΖΑΜΠΑ?ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ?ΤΗΝ ΨΥΧΗ? ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ?ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ.ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.ΑΛΛΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

se oloys toys kamenoys opadoys toy tipota...pigente sti miari trapeza sta ktiriakia na fate kermata me mpoliko DAN-IO saltsa otan de tha briskete trofi...ante kai sto diaolo ekei poy pisteyete...yupi... xD

Ανώνυμος είπε...

1.06 ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ? ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ?ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΤΕ? ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ!!!!!!! ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η μεγαλύτερη όμως μαλακία είναι ότι τα χριστιανόπουλα είναι αυτοί που ψήφιζαν πασοκ κ νδ όλα αυτά τα χρόνια (δεν θα μιλήσω για το λαος κ χρυσή αυγή, ο χριστιανισμός είναι στο καταστατικό τους). Ο καραγκίοζος που λέει ότι zeitgeist=ντπ είναι απλά παρανοϊκός. Επίσης για το βλάκα που μιλάει για τράπεζες: η Εθνική τράπεζα ιδρύθηκε από παπάδες κ μέχρι σήμερα παπάδες έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά σε μετοχές. Βέβαια το zeitgeist βρίζει τις τράπεζες...χμμμ... Ρε, καταλαβαίνετε την απεραντότητα της μαλακίας σας? Τη στιγμή που θα θελήσω να μπω στην εκκλησιά για να παρακαλέσω θα κόψω τα @@ μου να τα πετάξω στα σκυλιά, γιατί θα δεν θα είμαι άντρας πλέον. Αδερφές κραγμένες όλες σας είστε χριστιανοί. ούστ χολέρα, φτάνει πια.

Ανώνυμος είπε...

1.43 και μετα ξυπνησεΣ ε?αντε τραβα να προσνυνησειΣ τον σατανα.αι στο διαλο να υποθεσουμε για σενα ειναι ευχη?ε?ε λοιπον πηγαινε.

Ανώνυμος είπε...

εσείς οι χριστιανοί εξαπλωθήκατε σαν καρκίνος σε όλο τον κόσμο. Εσείς είστε αυτοί που έχετε "οικουμενικούς" ηγέτες κ μιλάτε εναντίον της παγκοσμιοποίησης? Το λιγότερο αστείοι είστε. Κανένας σατανάς δεν υπάρχει γιατί δεν υπάρχει κ ο θεός σας. Πριν περιμένατε το "Μαρμαρωμένο Βασιλιά" , τώρα περιμένετε τους "Ρώσους". Μετά ποιος θα σας σώσει? Ο μουσάτος εβραίος? Στο μαντρί σας λοιπόν ζώα να περιμένετε τον τσοπάνη σας. Μη περνιέστε για αμνοί: ΜΟΣΧΑΡΙΑ είστε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ? ΠΟΙΟΝ? ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ?ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ?ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.Η ΕΙΣΤΕ? ΤΟΣΟ? ΗΛΙΘΙΟΙ? ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ? ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ.ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΟΧΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΜΕΝΟΙ.ΠΟΣΟ? ΚΑΜΜΕΝΟΙ? ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ?ΣΑΣ ΠΟΣΟ?ΤΟΣΟ? ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ?ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ?ΤΙ ΕΦΤΕΞΕ?ΤΙ ΕΤΡΕΞΕ?ΤΟΣΟ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ.

Ανώνυμος είπε...

Το zeitgeist είναι ΝΤΠ.
Σκέψου το έτσι. Προπαγανδίζει μια παγκόσμια κοινωνία όπου τα κράτη θα έχουν παραχωρήσει το σύνολο των δικαιωμάτων τους στις χώρες τους σε μια υπερεθνικη κεντρική εξουσία που θα αποφασίζει για όλους τους ανθρώπους στη γη δίκαια.

Αν γίνει ποτέ αυτό, τότε θα αλλάξει πρόσωπο, θα ξεχάσει το δίκαια και θα πει.. στηθειτε

Ανώνυμος είπε...

2:24 μάλλον άλλη ταινία είδες ααχαχαχαχα Δογματικοί μέχρι το κόκκαλο είστε. Δεν καταλαβαίνετε χριστό. Αμόρφωτα ζώα ρπμ.
2:20 Εσύ πότε θα απαντήσεις με επιχειρήματα στα επιχειρήματα? ΕΙΣΑΙ?ΤΟΣΟ?ΒΛΑΚΑΣ?ΠΟΥ?ΔΕΝ ξΕΡΕΙΣ?ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ?ΟΥΤΕ?ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ?ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ?ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙΣ?ΑΠΟΨΗ?

Άντε γλύφτε τους "οικουμενικούς" σας με τα στέμματα κ τα σκήπτρα τα βασιλικά.

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ. Σας μιλάει κάποιος που το πρώτο δώρο που διάλεξε όταν έμαθε να διαβάζει ήταν η Βίβλος. Που κάθε κυριακή ήταν στην εκκλησιά. Μετά, ξύπνησε. Άρα μπορείτε να ξυπνήσετε κ εσείς ΒΟΔΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ρε μαλακισμενε 2.06 νομιζεις δεν ξερουμε απο που περνεις εντολες για να κανεις αυτην δουλεια στο διαδικτυο. εαν δεν εισαι κανενα μσαλακισμενο που εχει διαβασει ολα τα προπαγανδιστικα βιβλια των εχθρων της ελλαδος τοτε εισαι πρακτορας .
S.

Ανώνυμος είπε...

ρε λούγκρα 2:40 νομίζεις δεν ξέρουμε ότι όταν δεν έχεις κάποια πούτσα στο στοματάκι σου παπαγαλίζεις τα "πέρνεις εντολές" και τα "προπαγανδιστικα βιβλια των εχθρων της ελλαδος" και τα "είσαι πράκτορας". Τώρα ξανβάλε την πούτσα στο στόμα κ συνέχισε το ρούφηγμα.

με αγάπη,
κάποιος που απλά βάζει τον εγκέφαλό του να δουλεύει.

Ανώνυμος είπε...

2.38 ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ? ΤΙ ΕΥΦΡΑΔΕΙΑ ΛΟΓΟΥ? ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ!ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΤΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΛΑ- ΕΛΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ZEITGEIST.ΑΙ-ΚΙΟΥ ΡΑΔΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΑΝΘΕΣ!ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΟΙ ΞΑΝΘΕΣ? ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ? ΩΧΡΕΙΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΙΘΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

2.38 ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ.ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ. ΕΛΑ--- ΕΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.

Ανώνυμος είπε...

2.38 ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ Π@@@ΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕ -ΧΥΣΕΙΣ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΣΤΟΝ Κ@@Ο ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην κυρία που έστειλε το γράμμα. Είναι απαράδεκτοι και κρύοι. Χλεχλέδες.Ειρωνεύονται την Ορθοδοξία αλλά κανένα σχόλιο για τους μασώνους, εβραίους, σατανιστές, μουσουλμάνους κλπ. Τί να πώ πολύ πειστικοί είναι με τα σχόλια τους οι κανακομπούρδηδες! Αίσχος!!!

JohnnyJohn είπε...

Ανώνυμε του 3 Φεβρουαρίου 2012 - 11:47 μ.μ.

Η εκκλησία δεν σε χρεώνει για να προσευχηθείς, μην λέμε και ότι θέλουμε, τόσες φορές έχω πάει χωρίς να πληρώσω ούτε ένα λεπτό.