Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Έχω εμπιστοσύν​η στην Ελληνική Δικαιοσύνη και τις Ανεξάρτητε​ς Αρχές...


Γράφει ο askordoulakos

«Εσείς, κ. Τρέμη, είστε μια πολύ σοβαρή δημοσιογράφος...».

Γ. Καρατζαφέρης στο βραδυνό δελτίο του....
MEGA, 23-02-2012.
__________

Πριν από 1,5 με 2 χρόνια περίπου, κατά τις συλλήψεις των μελών του "Επαναστατικού Αγώνα", ορδές ηλιθίων κι αστοιχείωτων μαρκουτσοφόρων της σειράς, είχαν εισβάλλει στα σπίτια των συλληφθέντων κι ενημέρωναν το φιλοθεάμον κοινό, για το τι έτρωγαν, τι διάβαζαν, ακόμα και τη...μάρκα χαρτιού υγείας, που χρησιμοποιούσαν οι...τρομοκράτες. Η Εισαγγελία και το ΕΣΡ δεν αντέδρασαν, διότι προφανώς θεωρούν ότι το τεκμήριο της αθωότητας και η προστασία των προσωπικών δεδομένων, ισχύει για όλους τους πολίτες, εκτός από κάποιους.


Πριν μια εβδομάδα περίπου, η Αστυνομία δημοσίευσε -ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ-και κάποια ΜΜΕ παρουσίασαν -ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ- τις φωτογραφίες κάποιων νεαρών, που συνελλήφθησαν στο σωρό κατά τις συγκρούσεις της 12ης Φλεβάρη στο Σύνταγμα. Η Εισαγγελία και το ΕΣΡ επίσης δεν επενέβησαν, διότι προφανώς θεώρησαν, ότι ούτε σ' αυτήν την περίπτωση ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας και η προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Εδώ και 2-3 ημέρες, το ΕΣΡ...ενοχλημένο από χαρακτηρισμούς κατά της Άνγκελα Μέρκελ, επέβαλε πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ στο REAL FM και το Γιώργο Τράγκα. Εδώ το ΕΣΡ προφανώς θεώρησε ότι ισχύει η προστασία των προσωπικών δεδομένων κι έσπευσε να προστατέψει την τιμή, την υπόληψη και τα προσωπικά δεδομένα της Γερμανίδας Καγκελάριου.

Εδώ και 2-3 ημέρες, Εισαγγελείς, Βουλευτές και ΜΜΕ, σε αγαστή συνεργασία, περιγελούν και κουρελιάζουν την κοινή νοημοσύνη, προσπαθώντας σαν κατινούλες της γειτονιάς να... καλύψουν κάποιον/αν βουλευτή, ο/η οποίος/α έχει βγάλει τα λεφτά του/της έξω για να τα προστατεύσει, μολονότι το πολιτικό σύστημα προσπαθεί να μας πείσει ότι οι καταθέσεις των Ελλήνων δεν κινδυνεύουν. Εδώ η Εισαγγελία και το ΕΣΡ προφανώς θεωρούν, ότι ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας και η προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Τι άλλο θέλουμε για να καταλάβουμε, ότι στον πόλεμο, που μας έχουν κηρύξει, η λεγόμενη...Δικαιοσύνη έχει ήδη διαλέξει στρατόπεδο; Εδώ θα πρέπει να εξάρουμε τις τιμητικές εξαιρέσεις ορισμένων Δικαστών (Πρωτοδικών), οι οποίοι διαθέτουν, τουλάχιστον κάποια επιστημονική αξιοπρέπεια κι έκαναν δεκτές τις Αιτήσεις Αναστολής και το Αίτημα Προσωρινής Διαταγής αρκετών πολιτών, για να μην τους διακοπεί το ρεύμα, λόγω μη καταβολής του χαρατσιού.

Τι άλλο θέλουμε για να καταλάβουμε, ότι σε ανταγωνιστικές κοινωνίες, διαχωρισμένες σε τάξεις κι αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ δικαιοσύνη, παρά μόνο ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ; Και μάλιστα, η πιο αυθαίρετη μορφή εξουσίας, αφού και ΙΣΟΒΙΑ είναι και ΔΕΝ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ πουθενά, παρά μόνο στον εαυτό της.

Υ.Γ. Μήπως πρέπει να ρωτήσουν στο Υπ. Υγείας όσοι θέλουν να μάθουν, ποιος/α είναι ο/η Βουλευτής του...εκατομμυρίου;

Εκεί, κάτι θα ξέρουν!
Βαθύ Κόκκινο

2 σχόλια:

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ;ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΕΙΤΕ,Η ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ,ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Οι χαμηλοί δικαστές είναι μια χαρά. Το πρόβλημα φουντώνει, όσο ανεβαίνουμε σε αξιώματα. αρεοπαγίτες, σύμβουλοι της επικτρατείας κλπ