Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Στα ελληνοαγγλικά η ομιλία Παναρίτη


Αυτό κι αν είναι είδηση. Το πρώην στέλεχος του ΔΝΤ και βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Έλενα Παναρίτη ξεσπάθωσε κατά του Μνημονίου που συνέταξαν οι πρώην συνάδελφοί της. Όπως αναφέρει το parapolitika.gr, mε μια οργισμένη ομιλία πριν από λίγο η κα Παναρίτη εξαπέλυσε πυρά κατά πάντων φτάνοντας πάντως στο σημείο να...
«προκαλέσει» το ακροατήριο εμφανίζοντας ως έχουσα το αλάθητο την ίδια.

«Δεκαοχτώ χρόνια δίνω διαλέξεις για αυτά τα θέματα. Γιατί με φέρατε εδώ πριν από δυόμιση χρόνια και από τότε δεν ζητήσατε την άποψή μου; Τι είναι αυτά που μας φέρνετε εδώ και πως μου ζητάτε να το ψηφίσω » είπε χαρακτηριστικά.

Η κα Παναρίτη μάλιστα άφησε σαφή υπονοούμενα ότι Παπαδήμος και Βενιζέλος κοροϊδεύουν τους βουλευτές «Είναι αγγλικό το δίκαιο και μας λένε πως θα υλοποιηθεί αυτή η σύμβαση σε ελληνικά δικαστήρια. Μέγα λάθος. Σε δικαστήρια του Λουξεμβούργου θα υλοποιηθεί«.

Πριν από λίγο πάντως επεχείρησε τη μεγάλη κωλοτούμπα. Μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες απαντώντας στο ερώτημα τι θα ψηφίσει αύριο απάντησε σε άπταιστα ελληνοαγγλικά

«Αυτό που με ρωτάτε είναι irrelevant (σ.σ άσχετο). Μέχρι αύριο πολλά αλλάζουν». Λίγη ώρα πριν μάλιστα είχε κάνει επίδειξη ελληνοαγγλικών και στην Επιτροπή. «Ποιος νομικός σύμβουλος θα τολμήσει να βάλει signature (σ.σ υπογραφή) σε αυτό το χαρτί» είπε.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βρομα

Ανώνυμος είπε...

Καργιόλα!Kargiola!

Μάριος Σούσης marius38gr@yahoo.gr είπε...

Συγχαρητήρια από τα βάθη της καρδιάς μας επί τέλους ακούσαμε μία πατριωτική φωνή που μας ειπε ορισμένες αληθειες

ΟΛΥΜΠΙΟΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΜΑΡΙΕ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 8:30 ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΞΥΠΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓς ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ...ΗΤΑΝΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΔΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ...!!!