Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ Ο Β(Ο)ΥΛΕΥΤΗΣ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ!


 Έτρεξε να κρυφτεί ο Βουλευτής!
Ξεκινάμε λοιπόν... Ψηφοφόρος την Νέας Δημοκρατίας (ναι υπάρχουν ακόμα συμπολίτες μας που τρέφουν αυταπάτες):
" Κοινοποίησε την  φωτογραφία (αριστερά) στο facebook λέγοντας "Η Νέα Δημοκρατία ειναι δικιά μας και δεν σας την χαρίζουμε....(και δεν την κανουμε πολαν)"

Φυσικά  άνθρωπος του anti-ntp.net δεν την άφησε έτσι και μάλιστα περιέλαβε κατάλληλα και  βουλευτή Andreas Lykourentzos  της Νέας δημοκρατίας..



Απάντηση mykoniato:" To έχετε κάψει τελείως η Νέα Δημοκρατία και θα ψηφίσει την δανειακή σύμβαση και δεν διαφωνεί με την πρώτη. Και χαλαρή αντιπολίτευση έκανε και ψήφισε την χρηματοδότηση των τραπεζών ενώ ο κόσμος πεινάει. Τέλος με τον δικομματισμό και τα τζάκια, σοβαρευτείτε..."


Λυκουρέντζος: "Είμαι υπερήφανος ως Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημπκρατίας για τον υπέροχο λαό της μεγάλης, δημοκρατικής,φιλελύθερης και λαϊκής παράταξης μας ο οποίος δίνει τη μάχη με θυσίες κάθε φορά,όταν η πατρίδα χρειάζεται τη στήριξή μας.Είμαστε το κόμμα του ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΉ,ο οποίος πέτυχε την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρώπη και ο ΑΝΤΏΝΗΣ ΣΑΜΑΡΆΣ αγωνίζεται να παραμείνουμε στη ζώνη του Ευρώ και κατακτήσουμε ,με σκληρή δουλειά,την ισότιμη θέση την οποία αξίζουμε!ΜΑΖΙ για την ΕΛΛΆΔΑ της ΕΛΠΊΔΑΣ..."

Λυκουρέντζος "Χρησιμοποιώ ένα στίχο του ΟΔΥΣΣΈΑ ΕΛΎΤΗ απο το ΆΞΙΟΝ ΕΣΤΙ,για να χαρακτηρίσω τη σχέση της παράταξης μας με την πολιτική:"Αρετή σε τέσσερις ορθές γωνίες"...Αγάπη ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ,Αρχές και Αξίες,Αλήθεια, Εντιμότητα..."

Απάντηση mykoniato ":Kύριε λυκουρέντζο, Ευχαριστούμε που δεν τιμωρήσατε κανέναν για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου. Ευχαριστούμε που κάνατε γαργάρα το σκάνδαλο των cds της οικογένειας Παπανδρέου που συνιστά εσχάτη προδοσία. Ευχαριστούμε που περάσατε στο χαλαρό το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ που άνετα  πας ειδικό δικαστήριο. Ευχαριστούμε που δώσατε 100 δις ευρώ στις τράπεζες και το υπερψηφίσατε. Ευχαριστούμε που ψηφίσατε και ορίσατε και αντιπρόσωπο στο ταμείο αξιοποίησης (ξεπουλήματος) δημόσιας περιουσίας. Ευχαριστούμε ψηφίσατε πάνω από τα 2/3 των νομοσχεδίων του που έφερε το Πασόκ.... Ευχαριστούμε για την πιο χαλαρή αντιπολίτευση που έγινε ποτέ. Ευχαριστούμε που δώσατε ψήφο εμπιστοσύνης σε μία κυβέρνηση με λαμόγια και πρωθυπουργό Τραπεζίτη της goldman sachs ... ναι εκείνος που μας έβαλε στην ΟΝΕ με τον Σημίτη με πλαστά στοιχεία.... Ευχαριστούμε για όλα."


Λυκουρέντζος: ‎"ΞΕΧΑΣΤΑΤΕ" να ευχαριστήσετε τον Πολιτικό Αρχηγό του " Υπάρχουν Λεφτά ",Το ΠΑΣΟΚ που διέλυσε την οικονομία και την κοινωνία,Το ΠΑΣΟΚ που θα επανακρατικοποιούσε την ΟΛΥΜΠΙΑΚΉ, τον ΟΤΕ, το ΛΙΜΆΝΙ του ΠΕΙΡΑΙΆ...Σας συγχαίρω για την αντικειμενικότητα σας...Η ΕΛΛΆΔΑ του 2009,δεν έχει καμμιά σχέση με τη σημερινή κατάσταση της χώρας...





Μykoniato: Το κόλπο να ρίχνεται το μπαλάκι στις προηγούμενες κυβερνήσεις αλλού, εδώ είμαστε σκεπτόμενα άτομα. Άλλωστε για το πασόκ εγώ σας είπα πρώτος οτι μιλάμε για απατεώνες ολικής που παίρνουν εντολές απο τις διάφορες λέσχες (bilderberg κτλ) και θα δικαστούν στο σύνολό τους για εσχάτη προδοσία. Τώρα για αυτά που σας είπα για την Νέα δημοκρατία έχετε να μας πείτε κάτι ή θα ρίξετε για άλλη μια φορά την μπάλα στην εξέδρα μιλώντας για την προηγούμενη κυβέρνηση και την κατάσταση που παραλάβατε; Αισθάνεστε περήφανος που δεν τιμωρήσατε κανέναν για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου; Που κάνατε γαργάρα το σκάνδαλο των cds της οικογένειας Παπανδρέου που συνιστά εσχάτη προδοσία;Που περάσατε στο χαλαρό το σκάνδαλο της Ελστατ που πας ειδικό δικαστήριο; Ευχαριστούμε που δώσατε 100 δις ευρώ στις τράπεζες και το υπερψηφίσατε. Ευχαριστούμε που ψηφίσατε και ορίσατε και αντιπρόσωπο στο ταμείο αξιοποίησης (ξεπουλήματος) δημόσιας περιουσίας. Ευχαριστούμε ψηφίσατε πάνω από τα 2/3 των νομοσχεδίων του που έφερε το Πασόκ.... Ευχαριστούμε για την πιο χαλαρή αντιπολίτευση που έγινε ποτέ. Ευχαριστούμε που δώσατε ψήφο εμπιστοσύνης σε μία κυβέρνηση με λαμόγια και πρωθυπουργό Τραπεζίτη της goldman sachs ... ναι εκείνος που μας έβαλε στην ΟΝΕ με τον Σημίτη με πλαστά στοιχεία.... Ευχαριστούμε για όλα.


Γιάννης (Άσχετος): "χάνεις το όποιο δίκαιο και εάν έχεις..με τον τρόπο που καταθέτεις τις απόψεις σου (?)  είσαι εκτός θέματος"

mykoniatoΓιάννη πως πρέπει να τις καταθέσω δηλαδή; Είμαι Έλληνας πολίτης, η χώρα μου είναι υπο κατοχή, κόβονται μισθοί και συντάξεις για να δωθούν στους τραπεζίτες που εμφανίζουν κέρδη, 1/3 Έλληνες είναι άνεργος, ζούμε με δανεικά, δεν έχουμε να πληρώσουμε το χαράτσι, η πατρίδα μας ξεπουλιέται και εμείς συζητάμε στο χαλαρό για το πως πρέπει να μιλήσει η Νέα Δημοκρατία ή για τον αν κάνουμε καλή διαπραγμάτευση ή όχι. ΘΑ έπρεπε να τους είχαμε πάρει με τις πέτρες. Μας βιάζουν και εμείς διαπραγματευόμαστε πως θα μας βιάσουν. Έλεος.

mykoniato (επιμένω αλλά δεν απαντά η κότα) Θα ψηφίσετε την νέα δανειακή σύμβαση Κύριε λυκουρέντζο; Ναι αυτή που μας πάει σε αγγλικό δίκαι και ξεπουλάει και επίσημα τα πάντα... Ακόμα και την ιδιωτική περιουσία. Για τολμήστε.

Yiannis  περίμενε Θανάση...να απαντήσει..ο Γραμματέας...

mykoniato"Βλέπεις οτι τον ρωτάω συγκεκριμένα πράγματα και μου λέει για το πασοκ... Δεν έχει επιχειρήματα διοτι δεν υπάρχουν επιχειρήματα και δικαιολογίες πλέον. Η είσαι με τους προδότες ή με τον λαό. Ή κρύβεσαι πίσω από την βουλευτική ασυλία και κάνεις τουμπεκί ή κάνεις αυτό που κάνει ο Καμμένος.

Λυκουρέντζος: Κύριε mykoniato, στα φοιτητικά μου χρόνια οι ΚΝίτες στα περιβόητα "Πηγαδάκια",τόποι κατα τα άλλα πολιτικής συζήτησης,δεν ζούσαμε στη σύγχρονη ψηφιακή κοινωνία,ρωτούσαν ισοπεδωτικά τους συνομιλητές τους"με το λαό είσαι η με την μπουρζουαζία;"Αυτη την αξία έχουν τα ερωτήματα σας για το κόμμα του Ιδρυτή ο οποίος επέτυχε την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια και του Προέδρου ο οποίος κατηγορείται απο το ΠΑΣΟΚ ως απείθαρχος στα κελευσματα ξένων κύκλων...

mykoniatoTα ερωτήματα που σας έθεσα για τα cds την ΕΛ.ΣΤΑΤ το χρηματιστήριο θα απαντήσετε; Για τα 100 δις στις τράπεζες που δώσατε θα μας πείτε κάτι; Και φυσικά.. Ευχαριστούμε που ψηφίσατε και ορίσατε και αντιπρόσωπο στο ταμείο αξιοποίησης (ξεπουλήματος) δημόσιας περιουσίας. Ευχαριστούμε ψηφίσατε πάνω από τα 2/3 των νομοσχεδίων του που έφερε το Πασόκ.... Ευχαριστούμε για την πιο χαλαρή αντιπολίτευση που έγινε ποτέ. Ευχαριστούμε που δώσατε ψήφο εμπιστοσύνης σε μία κυβέρνηση με λαμόγια και πρωθυπουργό Τραπεζίτη της goldman sachs ... ναι εκείνος που μας έβαλε στην ΟΝΕ με τον Σημίτη με πλαστά στοιχεία.... Ευχαριστούμε για όλα.







1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ δεν ξέρω αν δίνετε εσείς αυτές της απαντήσεις με Ελύτη , για τον Κωσταντινο Καραμανλή, για την εντάξει μας στην ΕΟΚ...

Άλλα έχετε χάσει την μπάλα .. ο Καραμανλής δεν έβαλε την Ελλάδα στην ΕΟΚ των δυο ταχυτήτων όπως δεχτήκατε εσείς της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να την βάλετε.. Η Ελλάδα ξέφυγε το 1945 να μπει στης χώρες του ανατολικού μπλοκ και την βάζετε ΕΣΕΙΣ ..

Ο αείμνηστος Καραμανλής ήταν δυνατός πολιτικός παίκτης έβλεπε ότι οι Τούρκοι θα ήταν τώρα στην Ελλάδα έτσι και έπαιξε την μαϊμού επιστράτευση με άοπλη χώρα, και τον κρυφό άσσο της ΕΟΚ..

Εσείς τι παίξατε; την στάση πληρωμών; γιατί οι χώρες ΠΟΤΈ δεν πτωχεύουν, ζητήσατε αποπληρωμή όταν θα έχομε ανακάμψει όπως το έκανε η Γερμανία το 1950; Δεχτήκατε την μύωση τον μισθών συντάξεων , αλλά συζητάτε να συγκυβερνήσετε και μετά της εκλογές ΠΆΛΙ με το ΠΑΣΟΚ!!!!

Δεχτήκατε το Αγγλοσαξονικό δίκαιο το οποίο δεσμεύει την χώρα για 100 με 150 χρόνια , είστε έτυμοι να αλλάξετε το σύνταγμα υπέρ των δανειστών μας που θα παράδοση την ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΓΗ στους ξένους για μπιρ παρά( όταν βάζει το κράτος χαράτσια τα οποία δεν θα πληρώνονται μαθηματικά γιατί με 500 ευρώ μισθό δεν υπάρχει περίπτωση θα επεμβαίνει το κράτος να κατάσχει , αλλά ένα κράτος που χρωστά θα πηγαίνει η ιδιωτική περιούσια που θα έχει γίνει Κρατική εις τους Δανειστές μας ΝΌΜΙΜΑ...

Έχω να σου γράψω πολλά, αλλά δεν με παίρνει ο χώρος του σαιτ... ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΊΤΕ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΑΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ..

Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης ( Για να μην με ψάχνεις εσύ και οι όμοιοι σου )