Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Η υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ θα είναι η ταφόπλακα ΟΛΟΥ του πολιτικού συστήματος…


Όταν οι δύο γνωστοί εισαγγελείς (κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης), με κίνδυνο την προσωπική επαγγελματική τους κατάσταση, έστελναν την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ στη Βουλή, που την έστελναν άραγε; Σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος, την έστελναν στους ανώτατους «δικαστές» της χώρας , Παπανδρέου, Σαμαρά, Καρατζαφέρη, Παπαρήγα και...
Τσίπρα. Όταν λοιπόν μιλάμε για αλλαγή του Συντάγματος, πολλοί φίλοι μας, αναμασούν την προπαγάνδα του συστήματος, ότι δήθεν δεν φταίνε οι θεσμοί αλλά τα πρόσωπα. Ορίστε λοιπόν οι θεσμοί!!!!

Αφού λοιπόν ήρθε η υπόθεση στη Βουλή και αφού αποφασίστηκε η σύσταση εξεταστικής επιτροπής, ο κ. Σαμαράς πήρε την Κοινοβουλευτική Ομάδα του και αποχώρησε από την επιτροπή. Ποιος του έδωσε αυτό το δικαίωμα;; Φυσικά το δικαίωμα του το δίνουν…. και πάλι το Σύνταγμα και ο Κανονισμός της Βουλής που δεν επιβάλουν την υποχρεωτική παρουσία στις εξεταστικές επιτροπές, αλλά αφήνουν στους κομματικούς αρχηγούς να κάνουν πολιτικό παιχνίδι. Όμως ο λαός έστειλε τις διάφορες Κοινοβουλευτικές Ομάδες στη Βουλή, για να προασπίσουν τα συμφέροντά του, ερευνώντας την αλήθεια και ελέγχοντας τα πάντα και όχι για να αποχωρούν και να μην συμμετέχουν. Να λοιπόν και πάλι γιατί φταίει το Σύνταγμα και οι λοιποί θεσμοί.

Η ΝΔ μας λέει ότι δεν συμμετέχει γιατί αυτό δεν έχει νόημα αφού το ΠΑΣΟΚ έχει την πλειοψηφία και ότι επιθυμούσε να κρίνει την υπόθεση η ίδια, ως ανώτατος δικαστής, μετά τις εκλογές. Αναρωτιόμαστε λοιπόν, γιατί τότε δεν ρίχνει την κυβέρνηση τώρα αμέσως, πριν αποφασίσει αθωωτικά η εξεταστική επιτροπή και παραγραφεί η υπόθεση;

Αλλά ξεχάσαμε. Δεν πρέπει να πέσει η κυβέρνηση γιατί δεν το επιτρέπει ο Σόϊμπλε, γιατί θα χρεοκοπήσουμε (οι ήδη χρεοκοπημένοι δηλαδή) και άλλα τινά για αφελείς.

Και ποιος τους είπε ότι είναι σημαντικότερο να μην αποκαλυφθεί για το πώς μπήκαμε στο ΔΝΤ, από το να μην φύγουμε από το ΔΝΤ; Ο λαός ολόκληρος περιμένει να μάθει την αλήθεια και η ΝΔ αφήνει την υπόθεση στα χέρια του ΠΑΣΟΚ..

Έστω μείνετε μέσα στην επιτροπή και ξετινάξτε τα πάντα με την έρευνα και τις ερωτήσεις σας και μετά εμείς θα κρίνουμε. Όχι όμως, να ρίχνετε τα όπλα και να φεύγετε από τη μάχη!!!

Πέτρος Χασάπης
πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έστω ότι παρέμενε η ΝΔ, τι θα άλλαζε;Είδαμε και τη στάση της στο μνημόνιο 2. Όποιος τρέφει ακόμα τετοιες ελπίδες ζει στον κόσμο του και μάλλον εκεί θα παραμείνει γιατι τι χρειάζεται άλλο για να δει ότι τα δυο αυτά κόμματα έχουν την ίδια πολιτική

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη φίλε Χασάπη, αλλά δεν είναι αφελείς όσοι πιστεύουν τα περί χρεοκοπίας. Είναι επικίνδυνα καραμαλακισμένα πρόβατα και προκαλούν τεράστιο κακό στην ελληνική κοινωνία.

ΟΡΟΣΕΙΒΙΟΣ είπε...

ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΕΡΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΛΑΚΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ,ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΤΑ.