Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ!


http://www.iskra.gr/images/stories/koinonia/mat_diadilotis.jpgΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΠΡΟΣ ΜΑΤ - ΔΕΛΤΑ - ΔΙΑΣ: ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ΓΙΑ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΜΕΛΛΗΜΑΤΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ - Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 20


Την απόδοση ενός ιδιότυπου καθεστώτους, που επί της ουσίας θα σημάνει.....πλήρη νομική ασυλία, για τα μέλη τωνδυνάμεων καταστολής, προωθεί η Κυβέρνηση του μαύρου μετώπου.

Συγκεκριμένα, στο άρθρο 20 του νομοσχεδίου για την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας σε εμπορικά πλοία, προβλέπονται αυτολεξεί τα εξής:

"Για τα αδικήματα που διώκονται κατ' έγκληση (σσ, όπως για παράδειγμα η απλή εξύβριση ή η απλήσωματική βλάβη), και φέρεται ότι διαπράχθηκαν από αστυνομικό, λιμενικό ή πυροσβεστικό υπάλληλο, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και εξαιτίας αυτών, δεν έχουν εφαρμογή οι διατάξεις των άρθρων 275, 409 - 413 και 417 - 429 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας''.

Στην ουσία η επαίσχυντη αυτή διάταξη καταργεί την αυτόφωρη διαδικασία, για τα πλημμελήμματα και τα πταίσματα που διαπράττονται από τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων κλπ

Έγκυροι νομικοί κύκλοι τονίζουν πως αυτή η διάταξη θα σημάνει την ουσιαστική απόδοση πλήρους νομικής ασυλίας για τα εν λόγω αδικήματα στους πραιτωριανούς του καθεστώτος, μιας και οι χρόνοι εκδίκασης υποθέσεων με τις συνεχείς αναβολές κλπ, θα οδηγήσουν σε παραγραφές των εν λόγω αδικημάτων!

Άλλωστε, όλοι γνωρίζουμε πως ακόμα και τώρα ακόμα και όταν υπάρχουν αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία (βίντεο, φωτό, μαρτυρίες κλπ), οι περισσότεροι δικαστικοί λειτουργοί κάνουν ότι μπορούν για να "τρενάρουν" την υπόθεση, ήδη πριν από την πρώτη συζήτηση στο ακροατήριο ώστε να μην υπάρξει αυτόφωρη διαδικασία!

Η κυβέρνηση δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο...

Βλέπουμε, λοιπόν, πως πίσω από το μειλίχειο ύφος ενός τραπεζίτη πρωθυπουργού και το παρελθόν ενός πρώην προέδρου της ΕΦΕΕ, κρύβεται η πλέον αποκρουστική φύση ενός κράτους έκτακτης ανάγκης σε πανικό!

Ενός κράτους, που κυριολεκτικά τρέμει να δει τις πλατείες να ξαναγεμίζουν ενόψει του νέου κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος ψήφισης των νέων εφαρμοστικών νόμων, του νέου μνημονίου.


Ενός κράτους που δεν διστάζει να δώσει εν λευκώ εξουσιοδότηση στις δυνάμεις καταστολής (ΜΑΤ - ΔΕΛΤΑ - ΔΙΑΣ) εντός των οποίων κατοικοεδρεύουν διάφοροι ακραίοι πυρήνες (Χρυσή Αυγή και όχι μόνο), να εφαρμόσει την πλέον άγρια καταστολή στο λαό που αγωνίζεται!

Κανείς πλέον δεν μπορεί να προβλέψει πού θα οδηγήσουν τέτοιες πρακτικές, όταν κατά τον τελευταίο 1 χρόνο από καθαρή τύχη δεν έχουν υπάρξει ανθρώπινες απώλειες από τη συχνά δολοφονική δράση των ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ - ΔΙΑΣ (υπόθεση Γιάννη Καυκά, συγκεντρώσεις ενάντια στο Μεσοπρόθεσμο με κυνηγητό στα σκαλιά της πλ. Συντάγματος, κυνηγητό με μηχανές στα στενά κάτω από το Σύνταγμα και άλλα πολλά).

Και όλα αυτά, φυσικά, την ίδια στιγμή που μεταξύ των διαδηλωτών η οργή όλο και υπερνικά το φόβο της καταστολής (πχ παρά το χημικό πόλεμο κατά την Κυριακή 12/2 οι εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου δεν εγκατέλειπαν το κέντρο της Αθήνας...)


Ιδού η επαίσχυντη διάταξη "Για τα αδικήματα που διώκονται κατ ' έγκληση, και φέρεται ότι διαπράχθηκαν από αστυνομικό, λιμενικό ή πυροσβεστικό υπάλληλο, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και εξαιτίας αυτών, δεν έχουν εφαρμογή οι διατάξεις των άρθρων 275, 409 - 413 και 417 - 429 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας''.

Δείτε όλο τον Κωδικά Ποινικής Δικονομίας πατώντας εδώ
πηγη

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ELLHNES AN AGAPATE THN ELLADA OPOU TOUS
VLEPETE PLAKOMA POU TOUS VLEPETE PLAKOMA!!!

OI ROUFIANOMPATSI KAI TA POLITIKA GOUROUNIA
EINAI STO STOXO TWN ELLHNWN TWRA PIA!!!

AN NOMIZETE OTH 8A FOVI8OUMAI TA MATAKIA?
OI TA POUSTAKIA ME THS MHXANES POU TO
MONO POU KANOUN EINAI NA MAS ZALIZOUN

KAI NA MAS KANOUN NA VOVOMASTE???

EPIDI EIMASTE ELLHNES EISTE GELASMENOI

OLOI SKATOFASISTES!!!!!!!!!

KAI AFOU TO PATE ETSI SAS LEW OTH

POLIS KOSMOS 8A PSIFISI X.A.

GIATH OLOI OI ALLOI EISASTE PRODOTES!!!!

ESEIS PRODOSATE THN ELLADA META THN XOUNTA OLA TA KOMATA!!!!!!!

KAI TO KKE PANTA EGLIFE TON KOLO TWN
YMPERIALISTWN!!!!!!

ELLHNAS NA KIVERNISI RE AFTO RE MONO!!!

OXH KOLO APOVRASMATA TOU FASISTIKOU KEFALEOU!!!!!!!

FOVASTE THN NEOLEA GIATH VLEPOI OTI
I ELLADA KATASREFETE EPIDI OLA TA KOMATA THN POULISANE!!!!!!!!!

PREPOI NA EIMASTE TELIKA E8NIKISTES AN OXH!!!

DEN 8A EXOUMAI NA FAME????
SPITH GIA NA MINOUME???????
TA SXOLIA KAI TA PANEPISTIMIA TA EXETE
DIALISI TA NESOKOMIA DOULEVOUN ME FAKELAKIA....

GIATROIN ANOMALOI!!!!

PAPADES ANOMALOI!!!!!

EISANGELOIS ANOMALOI!!!!

POLOITIKI ANOMALOI!!!!

8RISKIA ANOMALOI????

PORNOKANALA ANOMALOI!!!!

ENGLIMATIKOTITA ,,NARKOTIKA,,PORNIA,,!!!!!

ARXEOKAPILIA!!!!!

MIA ZWH MAS KATASTREFETAI SAN AN8ROPOUS!!!

OPWS MPWRITE!!!!!
MHPOS EINAI WRA NA SAS POUME NA

PATE NA GAMI8ITE ROUFIANOI!!!!!!!!!!

8A SAS SKISOUME DOSILOGOI!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν τους ενημέρωσες όμως ότι έρχεται η ώρα που θα ανοίγουμε τα κεφαλια τους όλοι εμείς και το ξέρετε ότι κοντεύει η ώρα και αλίμονο σε οποιον βρεθεί μπροστά ούτε η μάνα τους η ίδια δεν θα τους κλάψει.

Ανώνυμος είπε...

EXETAI EPIVALOI THN PAN8RISKIA STHN
ELLADA PIOS SAS IPE RE OTH
TON AIMOTAGI 8RISKEFTIKO 8A TWN ANEXTOUMAI!! OI ELLHNES DEN EXOUN 8RISKIES!!


MAS EXETE GEMISI ME MAVROUS???
POU POULANE PREZA STHN A8HNA?????

POUTANES ARAPINES KANOUN PIATSA MALAKA
PAPOUTSI GAMW TO KOMA SOU!!!!!!

EXETE KANOI TWN KOSMO KOUMOUNISTI
SKLAVO MALAKES DOSILOGI MIA ZWH GLIFETE
THS PLIGES SAS!!!!!!!

KSEFTILIZETE TO GENOS TWN ELLHNWN??????

PIRATE AKSIOMATA SE 8ESIS KLIDIA ME
THN VOI8IA TWN BIZANTINWN MASONON....

EXETE GEMISI THN ELLADA ME EKLISIES

KAI TZAMIA????????

OI FILI TWN ELLHNWN ERXETE DEN 8A

VRITE ISIXIA POTE PRODOTES????

OPOU KAI NA PAME VLEPOUME MATANASTES

NA 8ELOUN NA KLEPOUN OTH VRISKOUNE!!!!

OI ASTINOMIA KANOI PLATES STOUS DOLOFONOUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KAI ME PITE F...

SAS LEW OTH POTE DEN YMOUNA SKLAVOS!!!!!
TOU SAPIOU SYSTIMATOS SAS!!!!!!!!!

OI 8RISKIA KAI TO KRATOS POU EXETE EINAI

STA TELEFTEATOU!!!!!!!!!!

ME OLO TWN SEVASMO SE KALOUS AN8ROPOUS!!
AFTOI KAI MONO EKSEROUNTE!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

H αστυνομία όπως την ξέραμε διεγράφη.Αυτό που απέμεινε είναι κοπάδι λυσσασμένων αιμοδιψών λύκων που ικανοποιούνται μόνο με βιαιοπραγία.
Κάθε ανθρώπινο στοιχείο εξαλείφθηκε.Με ποιόν τρόπο έγινε αυτό δεν έχει σημασία αφού υπήρξε συναίνεση αυτών που υποβλήθηκαν σε μετάλλαξη από ανθρώπινα όντα σε ζώα.Και κάτι χειρότερο,αφού τα ζώα σκοτώνουν μόνο για επιβίωση,ενώ οι μεταλλαγμένοι για αυτοικανοποίηση.Σαν αυτούς που βλέπαμε στο Ιράκ με τους γυμνούς Ιρακινούς και τον σε έσχατο βαθμό εξευτελισμό τους καθώς και τους νεκρούς Αφγανούς επί των οποίων οι Αμερικανοί στρατιώτες ουρούσαν και καυχιόνταν γι αυτό.Τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορεί να είναι αποτέλεσμα μόνο απώλειας συνειδήσεων,αλλά είτε αφορά ισχυρή mind control επιβολή,ή παραισθησιογόνα,ή άλλες εφαρμογές ακόμη πιό σύγχρονων μεθόδων τεχνικών ελέγχου και υποβολής.
Oπότε έρχονται τώρα οι φασίστες του σύγχρονο ναζισμού που δεν ανέχονται αντίλογο να τους λύσουν εντελως τα χέρια για να έχουν και αυτοί το ακαταλόγιστο όπως οι κλέφτες που προστατεύουν.Αφού φίμωσαν τον τύπο,με πρόστιμα και απολύσεις,αφού σταδιακά καταργούν το σικαίωμα της διαμαρτυρίας επιβάλλουν απολυταρχικό καθεστώς του δικού τους μονοδρόμου και μονολόγου.Συντριβή κάθε αντίστασης.Με την συνενοχή των κατ επίφασιν αντιστασιακών κομμάτων που απλά με το μάτι καρφωμένο στις υποσχεθείσες επιχορηγήσεις από τις επερχόμενες ενισχύσεις των τραπεζών αποτελούν την οπισθοφυλακή του ίδιου σάπιου συστήματος.
Κλείστε τα ρημαδιασμένα ΜΜΕ που απειλούν το μυαλό και την υγεία σας που θα χρειαστεί υποστήριξη από ψυχίατρο οταν επιτύχουν την κατάρευση του νευρικού σας συστήματος.
Μην ανοίγετε την πόρτα στους κουστουμαρισμένους ληστές της ζωής σας .Ενισχύστε τα blogs,δώστε πρόσβαση σε αυτά των μεγαλυτέρων,ανοίξτε όπως παλιά το ραδιόφωνο,αγοράστε εφημερίδες όχι του μιντιακού διαπλεκομένου με την πολιτική κατεστημένου.Εχουμε όπλα.Ας τους αποδυναμώσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ...ΔΛΔ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΤ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΠΑΤΣΟ ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ...ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν και τα σπίτια και των μπάτσων και των βουλευτοκαριόλιδων μην το ξεχνάμε... να συσταθούν ομάδες για μαζικές επιθέσεις σε κάθε φωλιά τους...

Ανώνυμος είπε...

To ίδιο είχε αποφασιστεί από τον Χίτλερ για τα πρωτοπαλικαρα των SS που θεριζανε με τις χιλιαδες τους αμαχους σε Πολωνια, Ουκρανια κ γενικοτερα τα Βαλκανια. Για την "τιμωρια" τους ηταν υπευθυνοι οι εκαστοτε ανωτατοι της μεραρχιας, με το Γερμανικο Δικαιο και το παγκοσμιο στρατιωτικο δικαιο να αγνοουνται λες και δεν υπηρχαν.
Μας θυμιζει κατι αυτη η κινηση.. Ναι..

Ανώνυμος είπε...

Νεοταξικος μισθοφορικος στρατος καταστολης και συντομα στελεχωμενος και απο ξενους ετερους!!!! Της πουτανας θα γινει ρε καριολια!!! Σομαλια θα το κανουμε εδω εφ οσον το θελετε ρε παλιοτομαρα, οι πολεμαρχοι θα κανουν κουμαντο θα γινει μακελειο!!! Εμφυλιο θελετε? θα τον εχετε!!!! τωρα θα δειτε τι θα πει ελληνας ρε νεοταξικα καθικια, και δεν σας σωζει ουτε το νατο ουτε ο διαολος ο ιδιος απο την οργη των ελληνων!!! Θα χυθει πολυ αιμα αλλα δεν θα ειναι μονο το δικο μας ΜΟΛΟΝ ΛΑΒΕ ΡΕΕΕΕ!