Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Μετά τη Σύνοδο Κορυφής του Μαρτίου η παραίτηση Βενιζέλου


Ενισχύονται από χθες οι πληροφορίες που θέλουν τον Ευ. Βενιζέλο να παραιτείται μετά την Σύνοδο Κορυφής της 1 και 2 Μαρτίου, όπου αναμένεται να επικυρωθεί η συμφωνία του Γιούρογκουπ και επί της ουσίας να τελειώσουν και οι διαπραγματεύσεις επί της νέας δανειακής σύμβασης...


Αν ο κ. Βενιζέλος - που είναι βέβαιο ότι θα παραιτηθεί ώστε να διεκδικήσει το αξίωμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ αλλά δεν είναι γνωστό ακόμα το πότε – παραιτηθεί μετά τη Σύνοδο Κορυφής, έλεγαν χθες στελέχη που στηρίζουν την υποψηφιότητά του, τότε στην προσεχή Εθνική Συνδιάσκεψη που θα γίνει στις 4 Μαρτίου θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την ιδιότητα του υποψηφίου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, αφού έχει προηγηθεί και η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου όπου θα κατατεθούν τελικά και οι υποψηφιότητες. Σημειώνεται πάντως ότι συνεργάτες του αντιπροέδρου και υπουργού Οικονομικών έλεγαν χθες ότι αν στη Σύνοδο Κορυφής της 1 και 2 Μαρτίου δεν έχει λήξει το θέμα της νέας δανειακής σύμβασης 100%, τότε ο κ. Βενιζέλος θα περιμένει μέχρι την οριστική έκβασή της.
Την ίδια στιγμή επικρατεί σιγή ιχθύος από το περιβάλλον του υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοίδη που δεν σχολιάζει τις διασταυρωμένες πληροφορίες ότι σκοπεύει να αποσύρει την υποψηφιότητά του και να στηρίξει την υποψηφιότητα Βενιζέλου. Όλες οι πλευρές θεωρούν βέβαιη αυτήν την εξέλιξη, η τελευταία δήλωση του κ. Χρυσοχοίδη πάντως επί του θέματος ήταν προχθές στο Μέγκα όταν είπε ότι «έχει ανακοινώσει την απόφασή του και δεν έχει αλλάξει κάτι».
πηγη

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αχ ρε γαιδουρογουρονο που κανεις και ονειρα απατηλα.