Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Νέα δημοσκόπηση της πλάκας με αξιωματική αντιπολίτευση τον Κουβέλη


Νέα δημοσκόπηση της πλάκας με αξιωματική αντιπολίτευση τον Κουβέλη
anti-ntp:Σε λίγο θα τον βγάλουν και πρώτο κόμμα!

«Ανατροπή» καταγράφεται στη δημοσκόπηση του Έθνους της Κυριακής, μετά και τις τελευταίες πολιτικές κωλοτούμπες. Το σύστημα συνεχίζει να κρατά ψηλά τον Φώτη Κουβέλη (το… φαινόμενο), «κουρεύει» το δικομματισμό και «κρατάει» τον Καρατζαφέρη, παρά τη νέα του κωλοτούμπα, λες και οι Έλληνες που διαδηλώνουν στους δρόμους είναι λαός ανοήτων και ψηφίζουν ό,τι να’ ναι, παρασυρόμενοι από δημαγωγίες και κανάλια. Δείτε λοιπόν τα ποσοστά των δημοσκόπων και για μια ακόμη φορά σας επισημαίνουμε να μην τους λαμβάνετε σοβαρά υπ’ όψιν σας.

Στην έρευνα της MARC για το Έθνος της Κυριακής και στο ερώτημα για την πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία καταγράφει ποσοστό 24% ενώ δεύτερο κόμμα είναι η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη με 15,2%. Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 13,9%, το ΚΚΕ με 11,9% ο ΣΥΡΙΖΑ με 10.7%, ο ΛΑΟΣ με 6,9%, οι Οικολόγοι
με 3,3%, η Δημοκρατική Συμμαχία με 3,2% ενώ οριακά έξω από τη Βουλή μένει η Χρυσή Αυγή.

Οι αριθμοί είναι με αναγωγή των αναποφάσιστων (χωρίς την αναγωγή η ΝΔ συγκεντρώνει περίπου 17% και το ΠΑΣΟΚ κινείται κάτω από το 10%).Από την δημοσκόπηση προκύπτει οκτακομματική Βουλή, έλλειψη αυτοδυναμίας και πτώσητων τριών κομμάτων της κυβέρνησης Παπαδήμου. Στην προηγούμενη έρευνα της ίδιας εταιρίας η ΝΔ συγκέντρωνε 27,7%, το ΠΑΣΟΚ 17,5% και ο ΛΑΟΣ 9,6%




πηγη

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΥΒΕΛΗ

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ποσοστα το Κεντρικο Ισραηλιτικο Συμβουλιο?
Σε λιγο τη Βουλη θα την λενε ΚΝΕΣΕΤ.
Καλα ελεγε ο ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ οτι η Ελλαδα ειναι η μονη
Αφρικανικη χωρα με λευκους (τοτε) κατοικους.

Διογένης είπε...

Ο Κουβέλης του 15%...

...Σαν τον Τσίπρα του 17%...

...Και τον Παπαδήμο του 75%...

ΟΥΣΤ ΡΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ, ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ BACK UP ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ,Η ΠΡΑΣΙΝΟΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΘΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΕΙ ΣΠΡΩΧΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΗ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ!!!ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ,ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ!!ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!