Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Είδηση! Καταζητούνται οι Τροϊκανοί!


Δε πρόκειται για κάποιο κακόγουστο αστείο! Είναι, όντως πραγματικότητα!

Επικαλούμενοι το πρώην άρθρο 114 και νυν 120 του Συντάγματος οι αστυνομικοί, η ΠΟΑΣΥ για την ακρίβεια, επικήρυξε την Τρόικα.

Με βάση το άρθρο για την τήρηση της...
νομιμότητας στη χώρα οι αστυνομικοί επικήρυξαν την τριάδα-μέγγενη της χώρας στη λογική ότι υποσκάπτει την κοινή ειρήνη και ασφάλεια.

Μάλιστα θα καταβληθεί συμβολική αμοιβή 1 ευρώ για καθέναν από τους προσαχθέντες…

Οι αστυνομικοί θα πάνε να διαμαρτυρηθούν τόσο στα μέρη όπου διαμένουν οι Τροϊκανοί, όσο και στα γραφεία της Ε.Ε. αλλά και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Παράλληλα πάρθηκε απόφαση και θα ενημερωθούν σχετικά οι αστυνομικοί για λευκή απεργία σε ότι αφορά στα μη αστυνομικά καθήκοντά τους

Διαβάστε τι αναφέρουν στην επιστολή τους οι αστυνομικοί:

“Σας προειδοποιούμε ως νόμιμοι εκπρόσωποι των Ελλήνων αστυνομικών ότι θα απαιτήσουμε να εκδοθούν άμεσα τα εκ του νόμου προβλεπόμενα εντάλματα σύλληψής σας για σωρεία παραβάσεων της κείμενης νομοθεσίας με την αυτόφορη διαδικασία σύμφωνα με ειδικές διατάξεις … για εκβίαση, συγκεκαλυμμένη προώθηση κατάργησης ή συρρίκνωσης του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και της εθνικής κυριαρχίας ή προσβολή άλλων ουσιωδών εννόμων αγαθών του ελληνικού λαού.”

Βγείτε όλοι στους δρόμους να τους βρούμε και να τους κλείσουμε στα μπουντρούμια… Wanted!
phg;h

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ !!ΣΚΙΣΚΕ ΤΟΥΣ !!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΊΣΤΕ ΚΟΤΣΑΜΠΑΤΣΙΑΚΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ....

Ανώνυμος είπε...

Τί κάνουνε ρε φιλόμπατσοι είσαστε σοβαροί ; Δούλοι είναι του Παπανδρέου του Σαμαρά του Καρατζαφύρερ και του Παπαδήμου είναι και θα μας ξαναλιανίσουν στο ξύλο γιατί έτσι θα το πούνε τα αφεντικά τους. Σοβαρευτείτε λίγο πόσο ξύλο πρέπει να φάτε ακόμη για να καταλάβετε τι εστί άνθρωπος χωρίς τιμή συνείδηση και αξιοπρέπεια δηλαδή μπάτσος ;

Ανώνυμος είπε...

σχετικα με τον 3:06 ,πρεπει να είσαι πολύ μαλάκας τελικά....ή πολυ Συριζαίος9στην ουσία το ίδιο είναι...) Δηλαδή ρε παλιοκομπλεξικέ μαλάκα τι θέλεις???Με τι θα είσαι ευχαριστημένος??? δεν θέλεις την αστυνομια ουτε απέναντι, ουτε μαζί..!!!
Κατί τετοιους σαν και σενα καλά κάνουν και τους γαμάνε στο ξύλο (επρεπε να σας βάζουν και το γκλομπ στον κώλο παλιοπουστρες ),αλλά δυστηχως μαζι με σένα παιρνει η μπάλα και αλλους που δεν φταίνε...!!!
Ουστ ρε παλιοκοπροσκυλο καμπλεξικέ...!!!

Ανώνυμος είπε...

3:43 μη σπαταλας αδικα το χρονο σου..το παιδακι που τα γραψε αυτα ειναι παιδακι της φαπας που εχει να βγει απ το σπιτι του κανα 2 χρονια γιατι τον εβαλε τιμωρια η μαμα του που δε διαβασε τα μαθηματα..απλα ειναι μοδα να εισαι τσε γκε βαρα και εχει περασει πολυ στα παιδακια της φαπας

Ανώνυμος είπε...

καλο το αστειο. τους πολιτικους γιατι δεν τους συλλαμβανουν που αυτοι τους εφεραν εδω στο κατω κατω

Ανώνυμος είπε...

3 43 χαλαρωσε γιατι τα λογια της αστυνομιας μεχρι να γινουν πραξη απεχει ετη φωτος για να μην σου πω οτι ειναι σταχτη στα ματια κ μπουρδες.Επιφυλασσομαι ομως κ ευχομαι να μην βγω αληθινος που δεν το νομιζω ομως αλλα τελοσπαντων...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΛΕΩ ,ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ....
ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ ΣΥΝΑΙΝΕΙΤΕ .....
ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΧΑΡΙΖΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.....
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ......
ΔΕΙΤΕ "ΤΖΩΝ ΠΕΡΚΙΝΣ" ΣΤΟ Googl

ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΡΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ......
ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ,ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ..........ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.....
ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.................

..........ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ.........


Υ.Γ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠ`ΕΞΩ...
ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.........

Αυτόλυκος είπε...

Μπήκε κανείς σας στην ιστοσελίδα τής ΠΟΑΣΥ: http://www.poasy.gr/web/ νά δεί άν υπάρχει τέτοια ανακοίνωση;
Όχι έ; Προτιμήσατε τίς ξεκούραστες ζητωκραυγές. Τόσο εύκολα σάς δουλεύουν...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΤΕ ΣΑ ΣΚΥΛΙΑ...ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ.
ΜΟΝΟ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΕΤΕ .

Ανώνυμος είπε...

palikaria mpika sto p.o.a.sy.kai grafete parapano einai ali8eia

Ανώνυμος είπε...

http://www.poasy.gr/web/index.php?option=com_content&view=article&id=732:epistoli-pros-tous-ekproswpous-tis-troikas&catid=26

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΓΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ...ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΟΧΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Κανεις λάθος 5:26 , δεν χτυπάνε Ελληνες...!!!Καραγκιοζηδες αριστερομαλάκες σαν και του λόγου σου χτυπάνε!!!!Εμένα ρε παπάρα γιατι δεν με χτυπήσαν ποτέ σε συγκεντρώσεις...???Απλα γιατι δεν είμαι καραγκιοζομαλάκας να τα βάζω με την αστυνομια οτι και να μου φταιει (μου κοβουν τον μισθο φταιει η αστυνομια, δεν μου αρεσει ενα νομοσχεδιο φταιει η αστυνομια, χανει ο παναθηναικος φταιει η στυνομια, μαλωσα με την γυναικα μου φταιει η αστυνομια κτλ )!!!!!!!Ελεος...ποσο μαλακες θα καταντησετε πια...τσουτσεκια του Τσιπρα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και μετά τις διαμαρτυρίες ξύλο στο κοσμάκη!

Ανώνυμος είπε...

6 30 αν καποιος ο οποιος δεν εχει δουλεια,δεν εχει να ταισει την οικογενεια του κ.α,τα βαλει με την αστυνομια που φυλαει τους προδοτες πολιτικους δεν ειναι Ελληνας ?? Τι στο καλο ειναι ?? Ανθελληνας λεγεται ?? Πρακτορας ειναι ?? Τουρκος ειναι ?? Μηπως τα παραπανω χαρακτηριστικα ειναι συνωνυμα του αριστερος ??? Μηπως μονο οι δεξιοι ειναι Ελληνες κ πατριωτες ?? Λεγε ρε βλακα..

Ανώνυμος είπε...

6.30 αμφιβάλω αν κατέβηκες ρε παπαροκέφαλΕ.... ποτέ σε πορεία έδερναν αδιάκριτα τον κόσμο έριχναν δακρυγόνα και κρότου λάμψης μες τα μούτρα απλών ανθρώπων ΕΛΛΗΝΩΝ επειδή οι συνάδελφοι τους οι πράκτορες ασφαλίτες τα σπάγαν.
Πήγαν να σκοτώσουν κόσμο μέσα στο μετρό.
Είναι ντροπή τους να φοράνε το Εθνόσημο και να χτυπάνε Ελληνες πολιτες.
καλύτερα να βάλλουν το εμβλημα της γερμανιας γιατί γερμανοτσολιάδες είναι όλοι τους.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΕ?

Ανώνυμος είπε...

Ετσι είναι ρε μάγκες...!Αφου δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τους προδότες που ψηφιζαμε και τρεχαμε πίσω τους μηπως και βολευτούμε κάπως,ας τα βάλουμε με τους μπατσους να ξεδώσουμε , να κάνουμε και την μαγκια μας οτι είμαστε και καλα κατά του κατεστημένου...!!!!
Ωραία μαγκιά...γι'αυτο φτάσαμε εδώ...!!!