Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ : "Φώτη, Αλέκα ελάτε να συνεργαστούμε"


Ενωτικό κάλεσμα των κομμάτων της Αριστεράς και συγκεκριμένα στον Φώτη Κουβέλη και στην Αλέκα Παπαρήγα απηύθηνε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό “Marconi Radio 96,1 F.M” .

Απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς είπε: «Φώτη, ξέρεις πάρα πολύ καλά ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά μας ....
χωρίζουν και δεν έχουμε αυτή την στιγμή την πολυτέλεια να κοιτάμε ο καθένας το μαγαζάκι του. Πρέπει κρατώντας τις διαφορές μας , την αυτονομία μας και αυτό που ο καθένας πιστεύει σε επιμέρους ζητήματα, να βάλουμε πλάτη για να ενώσουμε δυνάμεις γύρω από ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα που να διεκδικήσει μια άλλη πορεία για τους έλληνες και μια άλλη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη, η οποία Ευρώπη πρέπει να αλλάξει για να μπορέσει να γεφυρώσει αυτό το χάσμα Βορρά – Νότου. Η Ευρώπη που σήμερα βιώνουμε πρέπει να αλλάξει γρήγορα και ριζικά».

«Αλέκα, δεν έχεις το δικαίωμα να κρατάς μαντρωμένο τον κόσμο του ΚΚΕ. Δεν θέλεις να μετάσχεις σε μια κοινή κυβέρνηση της Αριστεράς; Βάλε τους δικούς σου ειδικούς και τους δικούς σου επιστήμονες, όπως έκανε παλιά το ΚΚΕ, δώσε στήριξη, δώσε ανοχή» είπε μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος προς την Γ.Γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

''Καλός'' ο Κουβέλης δε λεω,αλλα γιατί να συνεργαστείτε μόνο μεταξύ σας.Δηλαδη οι ψευτοαριστεροί?Τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα είναι σαν την ελληνική τηλεόραση.Κανένα δεν μας αρέσει αλλά όλοι αυτά βλέπουμε...Η Ελλάδα χρειάζεται νέα κόμματα και νέα πρόσωπα που να αντιπροσωπεύουν τον λαό.Ουτε αριστερούς ουτε δεξιούς,ουτε κεντρόους,ούτε τίποτα.Η εποχή έχει ξεπεράσει τις ιδαιολογίες τους.Κάτι σαν τα πρωινάδικα στη τηλεόραση...Έχουν μερίδιο στην αγορά 10% αλλά και καλά όλοι ασχολούνται.Έτσι είναι και τα κόμματα.Αν κάνεις τα απλά μαθηματικά έχεις το εξής.Πρώτο κόμμα η ΝΔ με ποσοστό 30% με την αποχή στο 40% άρα αντιπροσωπευεί το 18% του ελληνικού λαού...Επομένως κανείς δεν τους θέλει αρα συνεχίζουν να μας κυβερνάνε.Αυτά σας ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι να υπαρξει αυτη η συνεργασια
ΛΑΕ ξεσηκωσου φτανει πια η δικτατορια του συστηματος