Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

"ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ"...


ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ
Παραμονή στο Ευρώ με στάση πληρωμών ώς έσχατο σημείο διαπραγμάτευσης εάν συνεχίσει η Τρόικα να μας πιέζει και να μας απειλεί, η βασική θέση του Π. Καμμένου απέναντι στους εκβιασμούς για τη διαχείριση της οικονομίας με νέα...

μέτρα που θα ληφθούν στον Ιούνιο. Το έχει ξαναπεί αυτό ο Καμμένος. Από την περίοδο που ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Δεν θα αρέσουν και πολύ στους Ευρωπαίους αυτά που λέει ο Καμμένος...
πηγη

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας βάλουμε μυαλλό ΟΛΟΙ οι ΜΗ βολεμένοι στο ΔΗΜΟΣΙΟ και ας ψηφίσουμε αυτό τον άνθρωπο που είναι ο μόνος που δίνει στους πολίτες κάποια ελπίδα. Εγώ, σαν απλός πολίτης, δεν βλέπω κάποια άλλη ρεαλιστική πρόταση-παράταξη καθώς η αριστερά είναι για τα μπάζα και δεν διεκδικεί την εξουσία (αν τη διεκδικούσε θα συνασπιζόντουσαν και θα κέρδιζαν για πλάκα αλλά προφανώς έχουν αλλού και αυτοί τα συμφέροντά τους).

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

τι λεει;
να παραμεινουμε στο ευρω αλλα να απειλουμε με σταση πληρωμων;
καταλαβα, καλος μλκ εισαι και εσυ.
οτι σκτ ειναι ο κουβελης για το πασοκ, εισαι κι εσυ για τη ΝΔ

Ανώνυμος είπε...

TI ΑΠΕΙΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΑΥΤΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Παραμονή στο ευρώ=θάνατος...δεν βλέπουμε που φτάσαμε με το ευρώ και ακόμα επιμένουμε;;;Ας θυμηθεί ο κόσμος την οικονομική του κατάσταση πριν και μετά το ευρώ...Οι μόνοι που ευνοήθηκαν είναι οι Γερμανοί με τις εξαγωξές τους.ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑ(ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ) ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ Δ Ε Ν ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΑ.
ΤΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ.
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.
ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΟΥ (ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α ΔΥΝΑΜΙΚΗ) ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ.
ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Ή ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ Ή ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ...
ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με το σκεπτικό σας 10:35 και 10:37. Εχω την εντύπωση όμως, πως είπε ναι στην ευρωζώνη, μόνο αν είναι η ευρωζώνη των λαών και της συνεργασίας και όχι της ηγεμονίας των γερμανών. Άρα...

Ανώνυμος είπε...

Η επιστροφή στη δραχμή είναι μια λύση, αλλά με τεράστιους κινδύνους. Δεν είναι ούτε τόσο εύκολο ούτε τόσο απλό όπως το λέει ο Καζάκης. Προσωπικά, συμφωνώ με τον Καμμένο. Και διαπιστώνω ότι σε αυτό συμπίπτει και με τον Τσίπρα. Ελπίζω μετεκλογικά αυτοί οι δύο να συνεργαστούν μεταξύ τους.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο 10:51 ότι ευρώ= θάνατος

Εδώ που φτάσαμε χρειάζεται ρηξικέλευθη πολιτική.

Η ΕΕ μας πρόδωσε και είναι μέρος του σχεδίου της παγκοσμιοποίησης για το θάνατο των εθνών κρατών.

Ή με το Χριστό και την Παναγία ή με το διάβολο.
Και με τις δύο πλευρές δε γίνεται.

Για δείτε λίγο και τις ξεκάθαρες θέσεις του πατριωτικού μετώπου στο www.pamet.gr

Ανώνυμος είπε...

Καταλάβετέ το, όσο σου εκδίδει άλλος το νόμισμά σου, όπως και αν λέγεται αυτό, ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΣ. Δεν γίνεται αλλιώς. Η ίδια η ύπαρξη τέτοιου χρήματος σημαίνει χρέος, καθότι δανείζεσαι σαν κράτος το χρήμα που κυκλοφοράει στη χώρα. Το κάθε πεντάευρω που έχετε στην τσέπη σας, το έχει τυπώσει η ΕΚΤ και έχει έλθει στην Ελλάδα με τόκο μαζί.
Δεν είναι θέμα επιλογής λοιπόν, το ευρώ ή εθνικό νόμισμα. Εθνικό νόμισμα σαφώς, αλλά με κυβέρνηση του κοσμάκη και όχι των τραπεζιτών και μεγαλοεργολάβων γιατί θα ξαναέχουμε τα ίδια που είχαμε παλιότερα.
Αν εσείς οι ευρωλάγνοι, βρείτε τρόπο, να έχουμε ευρώ που θα τυπώνουμε εμείς και θα αποφασίζουμε εμείς την ποσότητα που θα κυκλοφοράει στην Ελλάδα, τότε και εγώ μαζί σας.
Μπορείτε παρακαλώ να μας πείτε αυτόν τον τρόπο;

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΙΣΤΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΜΑΚΑΚΙΑ.ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

η ουσια της νομισματικης ζωνης συνισταται στην απεριοριστη προσβαση απο ολες τις εμπορικες τραπεζες στη ρευστοτητα της ευρωπαικης κεντρικης τραπεζας. το ευρωπαικο τραπεζικο συστημα συλλεγει τις αποταμιευσεις απο παντου στην ευρωζωνη και τις επενδυει οπου βρει ευκαιρια.ετσι ολη η ρευστοτητα χρημα συγκεντρωθηκε στις τραπεζες πνιγοντας τη πραγματικη οικονομια και γεμισαν την αγορα με δανεια και χρεη.η αναγκη χρηματοδοτησης της οικονομιας (επιχειρ κρατη νυκοκυρ κλπ) μεταραπηκε σε τιτλους χρεους για να κερδιζουν οι τραπεζες προσελκυοντας καθε διεθνη κερδοσκοπο.

Ανώνυμος είπε...

σταση πληρωμων και παραμονη στο ευρω δεν υπαρχει...μην σας κοροιδευουν με δουρειους ιππους...εξοδος απο την ΕΕ αρνηση πληρωμης του χρεους και επιστροφη στην δραχμη

Ανώνυμος είπε...

Εξω απο το ευρω και την ΕΕ.πισω στην δραχμη Απεχθες και επεχθες το χρεος.

Ανώνυμος είπε...

οι κεντρικές τράπεζες των χωρών (που έχουν τη δυνατότητα να εκδίδουν χαρτονομίσματα) είναι ιδιωτικές εταιρίες. Το ίδιο ισχύει εδώ και χρόνια για χώρες όπως οι Η.Π.Α., η Μ. Βρετανία, η Γερμανία, η Ελλάδα....Ειδικά στην ευρωπαϊκή ένωση, για να μην ξυπνήσει ξαφνικά καμιά χώρα και ζητάει να εκδόσει δικό της νόμισμα σε δική της ανεξάρτητη κεντρική τράπεζα, φρόντισαν και έφτιαξαν το ευρώ, μας έβαλαν μέσα στη "ζώνη του ισχυρού ευρώ" και πλέον καμία χώρα μέλος δεν μπορεί να ξεφύγει από τη φρικτή αυτή παγίδα, αφού οι χώρες μέλη της Ε.Ε. συμφώνησαν να παραχωρήσουν την άδεια έκδοσης χρημάτων στην Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαίκή κεντρική τράπεζα).
Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ σύμφωνα με το καταστατικό της αποτελείται από τους διοικητές των κεντρικών τραπεζών των χωρών μελών. Αυτό δημιουργεί υποψίες υπαρξης μιας συμμορίας (που λέγεται ΕΚΤ) που έχει τοποθετήσει από ένα μέλος της σε κάθε χώρα μέλος και με τον τρόπο αυτόν χειραγωγεί τη διακίνηση χρήματος σε ολόκληρη την ευρώπη.
Οι Διεθνείς Τραπεζίτες, ή παγκόσμιο τραπεζικό καρτέλ, ελέγχεται από έναν αριθμό πολύ μικρό αριθμό ισχυρών ανθρώπων. Η δυναστεία Rothschild, η δυναστεία Schiff, η δυναστεία Warburg και η δυναστεία Rockefeller είναι μερικοί απο τους αργυραμοιβούς. Τη συμμορία συμπληρώνουν άνθρωποι όπως ο Σόρος και άλλοι.
Γύρω από τον σκληρό αυτό πυρήνα υπάρχουν οι μεγάλοι τραπεζικοί κολοσσοί όπως η Goldman Sachs, η Morgan Stanley, η JP Morgan Chase, η Citigroup, η Bank of America και η Wells Fargo που ο καθεστωτικός τύπος αναφέρει ως «κερδοσκόπους» ή «αγορές».
Τέλος, η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, η Παγκόσμια Τράπεζα και το Δ.Ν.Τ. είναι κατα κάποιο τρόπο οι κεντρικές τράπεζες των κεντρικών τραπεζών. Είναι ιδιωτικές εταιρίες που ελέγχονται από το τραπεζικό καρτέλ και αποστολή τους είναι ο συντονισμός των επιθέσεων που οδηγούν στη χρεοκοπία και τη φτώχεια τα έθνη. ΠΩΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ .
Πρόκειται για ένα πολύ απλό κόλπο. Τόσο απλό που ο ανθρώπινος νους το απορρίπτει σαν απίθανο και αναζητά κάτι πιο πολύπλοκο στη θέση του. Εχει ως εξής: Μέσω της κεντρικής τράπεζας, η ΕΚΤ υπο την καθοδήγηση της παγκόσμιας τράπεζας, χαλαρώνει τα κριτήρια δανειοδότησης και στην ουσία δίνει το πράσινο φως για τη δημιουργία πληθωρισμού. Οι τράπεζες αρχίζουν και βάζουν διαφημίσεις για δωρεάν πιστωτικές κάρτες, διακοποδάνεια, δάνεια κατοικίας κ.λ.π. χωρίς αυστηρό έλεγχο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πολλοί πολίτες να παίρνουν δάνειο από την τράπεζα, να διοχετεύουν το χρήμα στην αγορά, με συνέπεια να υπάρχει ανάπτυξη, και δουλειές, αυτό που με μια λέξη ονομάζουμε πληθωρισμό.
Αντίθετα, με αφορμή κάποιο θλιβερό γεγονός (συνήθως στην Αμερική - βλ Leeman Brothers) η κεντρική τράπεζα (πάλι υπο την καθοδήγηση και κηδεμονία της ΕΚΤ και της παγκόσμιας κεντρικής τράπεζας) σκληραίνει τα κριτήρια δανειοδότησης, και οι τράπεζες με τη δικαιολογία ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην κρίση και ότι χρειάζονται ρευστότητα σταματούν να δίνουν νέα δάνεια. Οταν οι τράπεζες εισπράτουν κανονικά τις δόσεις από τα δάνεια που έχουν ήδη δώσει και δεν δίνουν νέα δάνεια, στην ουσία αφαιρούν χρήμα από την αγορά και έχουμε πια το φαινόμενο που ονομάζουμε ύφεση.
Το αποτέλεσμα σήμερα στην Ευρώπη είναι το ίδιο με αυτό στην Αμερική, αφού για να λάβουν χρήματα οι χώρες μέλη, εκδίδουν κρατικά ομόλογα (χρέος), τα δίνουν στις διεθνείς χρηματαγορές (το σπίτι των αργυραμοβών) και παίρνουν τα χρήματα

Ανώνυμος είπε...

Αδελφοί Rothschild του Λονδίνου, το 1863. "Δώστε μου τον έλεγχο του χρήματος ενός έθνους και δεν με νοιάζει ποιος φτιάχνει τους νόμους του» - Mayer Amschel Bauer Rothschild ...Rothschild Brothers of London, 1863. "Give me control of a nation's money and I care not who makes it's laws."-- Mayer Amschel Bauer Rothschild .

Ανώνυμος είπε...

Ο κυριος καμμενσς εχει δειξει το τελευταιο καιρο να ειναι πολυ πατριωτης σοβαρος και αγωνιστιης και εναντια στη νεα ταξη πραγματων. σχετικα με τη προταση του περι ευρω πριν αρχισουμε το αυτονοητο κραξιμο καλο θα ηταν να μας εξηγησει πιο λεπτομερως. ισως προκειται για ενα μεταβατικο σχεδιο που οδηγησει στο εθνικο νομισμα και την απαγκιστρωση απ απ το αδιφαγο δυτικο νεοταξικο τραπεζικο μπλοκ.

Ανώνυμος είπε...

Κε Καμμένε,
Δυστυχως για εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ ( Και ειμαι τέτοιος με το Ε κεφαλαίο ) δεν πιστευω ουτε εσας ουτε κανέναν άλλον απο την φουρνιά των πολιτικών που ανήκουν στην υπάρχουσα γενιά.Ειμαι απόλυτα σιγουρος οτι σαν εμένα υπάρχουν πολλοί τέτοιοι.Αν θέλετε να μας κερδίσετε θα πρέπει να κοπιάσετε ΠΟΛΥ μα πάραπολύ.Προσπαθήστε και εμεις-εγώ θα σας παρακολουθώ.ΜΟΝΟΝ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ στους ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.Καλή δύναμη και κυρίως καλά μυαλά.
Γ.Μ.