Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Α.Παπαρήγα: "Έίτε με ευρώ είτε με δραχμή ο λαός θα είναι χρεοκοπημένος"!


Anti-ntp:Σώπα ρε, παιδιά μίλησε η Αλέκα! Μπράβο Αλέκα μας!
 Με αφορμή και τη συνεδρίαση του Eurogroup, η γ.γ. του ΚΚΕ, Α.Παπαρήγα τόνισε σε συγκέντρωση του κόμματός της, ότι είτε με το ευρώ, είτε με τη δραχμή, ο λαός θα είναι σε κάθε περίπτωση χρεοκοπημένος. Το δίλημμα αυτό, πρόσθεσε, είναι...
ίσως ένας πονοκέφαλος για την αστική τάξη, αλλά δεν αφορά το λαό.

Αναφορικά με την διαγραφή χρέους που μπορεί να φθάσει και τα 100 δισ. ευρώ με το «κούρεμα», η κυρία Παπαρήγα υποστήριξε ότι ήδη έχουν κερδίσει δεκαπλάσια και μάλιστα με πρόσθετα ανταλλάγματα που θα δοθούν στις τράπεζες και στο κεφάλαιο με την φθηνή εργατική δύναμη, που επιβάλλουν με τις αλλαγές στα εργασιακά.
Τέλος, η γγ του ΚΚΕ ανέπτυξε την πρόταση του Κομμουνιστικού Κόμματος για λαϊκή εξουσία και λαϊκή οικονομία επαναλαμβάνοντας την στρατηγική θέση του κόμματος για αποδέσμευση από την ΕΕ και διαγραφή του χρέους, τονίζοντας ότι η θέση αυτή είναι απολύτως ρεαλιστική.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στη κοσμαρα της ως συνηθως.
Εκανε 8 μηνες να καταλαβει, οτι οντως υπαρχει κριση, πριν ελεγε κατι για παραμυθια διχως δρακους, και τωρα ξερει και τη λυση, ενω δεν ξερει ποιο νομισμα ωφελει το λαο. Ε, ρε βρεμενη σανιδα.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ρε κωλοφασίστα από τη σύνταξη, τι πρόβλημα έχεις με την Αλέκα και την σχολιάζεις ειρωνικά χωρίς να μας πεις πρώτα αν συμφωνείς ή όχι μαζί της; Αυτό είναι το νέο ήθος δημοσιαγραφίας που προάγεις; Και να ξέρεις οτι το μόνο κόμμα που κάνει τεκμηριωμένη αντιπολίτευση είναι το ΚΚΕ, όλοι οι άλλοι πετάτε πυροτεχνήματα κιτρινισμού και ψευτοαντίστασης χωρίς να δίνεται κάποια επιστημονική ερμηνεία για όλα αυτά που περνάει τωρα η κοινωνία

Ανώνυμος είπε...

ΚΚΕ δυνατο μια πορδη για τον λαο (και η λεξη φασιστας εχει διαστρευλωθει τωρα τελευταια)

Ανώνυμος είπε...

Ου να μου χαθεις σκατογαμημενη κομμουνιστρια..

Ανώνυμος είπε...

Οταν φωναζε,οχι μονο η Παπαρηγα αλλα γενικοτερα η παραταξη, για αυτα που ερχονται ορισμενοι τους αποκαλουσαν γραφικους.Αντε φατε τωρα ευρωπαικη ενωση και τους δυναστες τους.Ετοιμοι ειναι,ερχονται επιτροποι στα "υπουργεια".

Ανώνυμος είπε...

Ένα προδοτικό κόμμα πού παρασύρει στόν λήθαργο χιλιάδες ανθρώπους πού όντως πιστεύουν στήν ισότητα καί τήν ισονομία..όταν τούς προσπερνάω στίς πορείες μέ αφήνει πάντα άναυδο τό ζομπίστικο παρουσιαστικό καί η απούσα μαχητικότητά τους...υπάρχει άραγε ελπίδα γι'αυτούς;;;

Ανώνυμος είπε...

μιλαει η πορδη που αγιοποιησε το Σταλιν, ΟΥΣΤ παλιο φασιστρια Αλεκα Παπαγλυφτρα!

Ανώνυμος είπε...

Εγω δεν ξερω κανεναν κομμουνιστη να πειναει..Οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι συνδικαλιστες(πχ αγροτοσυνδικαλιστες) και ξεσηκωνουν τον κοσμο και δικα τους συμφεροντα..

Ανώνυμος είπε...

Ρε κνίτη κακομοίρη, πες μας τι έχει πει το σκατοκόμμα σου στον κόσμο, για αυτά που τραβάει κάθε μέρα εδώ και δύο χρόνια; Τι του εξήγησε για το δήθεν χρέος; Τι του πρότεινε για άμεση λύση; Πως αντέδρασε το τιμημένο όταν πραξικοπηματικά κατέλαβε την κυβέρνηση της χώρας ένας τραπεζίτης; Μπορείς να μας πεις που είδες την τεκμηριωμένη αντιπολίτευση;
Α και για να μην ξεχνιόμαστε, εγώ διαφωνώ μαζί της, ναι τολμάω και διαφωνώ με τη θεά της διανόησης την αλέκα.

Ανώνυμος είπε...

7:50 κράζουμε το ΚΚΕ γιατί δεν βοηθάει καθόλου την κατάσταση, αλλά μη λέμε και μαλακείες

Ανώνυμος είπε...

Ημαρτον τωρα με την σβουρα και τις μαλακιες της.Ακουσα εχθες την συνεντευξη της και κοντεψα να ξερασω.Σε ολες τις ερωτησεις απαντουσε με τον ιδιο τροπο.Αυτη η εφραδια του λογου της δε ηταν το κατι αλλο.Η γυναικα ουτε λεγειν εχει ουτε τιποτε.Εχει αρραξει εκει στην γωνια της παιρνει τα φραγκα της και δε πα να καιγεται το συμπαν.Εδω χανεται η Πατριδα και ουτε θελει να μιλησει με αλλα αντιμνιμονιακα κομματα για να δουμε τι θα γινει οπως και ο Τσιπρας δεν δεχεται .Οτι παθαινουμε για αυτους περα βρεχει.Γι αυτο σας λεω ειναι ολοι τομαρια.ο μονος που μας ανοιξε τα ματια ειναι ο ΚΑΖΑΚΗΣ.Μακαρι να κανει κομμα........θα δουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΤΣΙ ?? ΟΚ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ε.Ε Κ ΤΟΥ ΝΑΤΟ..ΑΠΟ ΤΟ 1979.ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΓΟΥΣΤΑ....ΔΑΝΕΙΑ,ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ,ΥΛΙΚΟΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΣ ΚΛΠ.ΤΩΡΑ ΦΑΤΕ ΦΟΡΟΥΣ,ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΑ Κ ΒΑΣΙΚΟΣ 480 ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.
ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ,ΤΗΣ Ε.Ε,ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ Κ ΤΟΥ ΠΑΚΤΩΛΟΥ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ Κ ΑΥΤΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟΙ......

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι στην κοσμάρα της. Χοντρά στο κόλπο είναι. Όσον αφορά το φίλο που μας λέει πως το ΚΚΕ μιλούσε ενάντια στο ΝΑΤΟ να του πω πως τα πράγματα είναι όντως έτσι. Το ΚΚΕ δεν ήθελε ΝΑΤΟ αλλά ήθελε την ΕΣΣΔ. Σήμερα ακόμα και χρεοκοπημένοι δεν έχουμε ακόμα ικετεύσει να γίνουμε καθαρίστριες στα σπίτια των Ευρωπαίων ούτε τις γυναίκες μας στείλαμε πόρνες. Με κομμουνισμό στην καλύτερη περίπτωση θα είμαστε πιο φτωχοί απο ότι τώρα και στην χειρότερη θα είχαμε φάει κονσερβοκούτι. Έλεος πια. Είμαστε στο 2012 με ένα ΚΚΕ χοντρά στο κόλπο και κάποιοι μας μιλάνε ακόμα για κομμουνισμό. Η "Επανάσταση" των Μπολσεβίκων απο τους Γερμανούς Τραπεζίτες και τους Γάλλους τραπεζίτες έγινε. Στις ΗΠΑ πανηγύριζαν με τα μαντάτα με πρωτοσελίδο: Bankers are happy with the Revolution". Βρε ουστ με το ΚΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

6:26 παραμυθια διχως δρακους Έλεγε ο Τσίπρας. Τελικά το ΚΚΕ φταίει για όλα ..κουτόφραγκοι που μέχρι το καλοκαίρι δεν θα έχετε να φάτε με τους μαλάκες που σας έσωσαν ακόμα μια φορά. Το ΚΚΕ θα φταίει και που μέχρι το 2013 δεν θα πέρνει κανείς σύνταξη πάνω απο 50 ευρω

Ανώνυμος είπε...

MH TSAKVNESTE RE PAIDIA
ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ
ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕ ΛΑΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΣΑ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΡΕΣΕΙ...
ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ.. ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

8.36 ΕΣΈΝΑ ΣΟΥ ΦΑΊΝΕΤΑΙ Ο ΊΔΙΟς ΤΡΌΠΟς ΓΙΑΤΙ ΜΆΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ δΗΜΟΤΙΚΟΎ Ή ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ..
Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΖΥΓΟ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ......

Ανώνυμος είπε...

Και το ΚΚΕ αλλά και τα υπόλοιπα αριστερά κόμματα του κοινοβουλίου είναι ξεπουλημένοι. Ποτέ δεν αρνήθηκαν τις κρατικές επιχορηγήσεις και ποτέ δεν ανέλυσαν ξεκάθαρα στο λαό τις αιτίες αλλά και τις λύσεις στα προβλήματα της χώρας. Γενικά και αόριστα ο καπιταλισμός και το κεφάλαιο φταίει για όλα και τι να κάνουμε εμείς τώρα αφού ο λαός δε μας ψηφίζει ας μας ψηφίσει και μετά σας κάνουμε Βόρεια Κορέα. Απάτη και μάλιστα χρηματοδοτούμενη από τις οικονομίες μας.

Ανώνυμος είπε...

Τα κοματα χωρις εξεραιση προδωσαν την Ελλαδα..

Κριμα να χανετε ο πιο παλαιος πολιτισμος,και να μηλαμε ακομα για κοματα,,,,

λες και ειναι ποδοσφαιρο ξυπνηστε