Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Αντιπαράθεση για το φούσκωμα του δημοσιονομικού ελλείμματος


Mε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας λίγο μετά τα μεσάνυχτα για την σύσταση ή όχι εξεταστικής επιτροπής... με στόχο να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες των Γ.Παπανδρέου, Γ.Παπακωνσταντίνου και λοιπών του Υπουργείου Οικονομικών για το φούσκωμα του δημοσιονομικού ελλείμματος της χώρας από την Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Η ΝΔ τάχθηκε κατά υποστηρίζοντας ότι αυτή η έρευνα θα πρέπει να γίνει μετά τις εκλογές που η κυβέρνηση θα έχει νωπή εντολή, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν παρών καθώς τέτοιου είδους διαδικασίες κουκουλώνουν παρά αποκαλύπτουν, ενώ μέχρι και την τελευταία στιγμή ο ΛΑΟΣ δεν άνοιγε τα χαρτιά του.

Την ίδια στιγμή ο Υπουργός Υγείας έκανε λόγο για αναστάτωση που δεν γίνεται να αποφευχθεί και σχολίαζε πως γεννήθηκε πολιτικό θέμα την πιο ακατάλληλη στιγμή που αναγκάζει το ΠΑΣΟΚ να θέσει ζήτημα τιμής για τους κυρίους Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου.

Από την πλευρά του ο νυν Υπουργός Περιβάλλοντος και πρώην Υπουργός Οικονομικών, επεσήμανε ότι υπάρχει ανάγκη αυτή η συζήτηση να κλείσει τώρα μέσα από μία εξονυχιστική διερεύνηση, διερωτώμενος «τι είδους αξιοπιστία θα έχει η χώρα απέναντι στους εταίρους της αν δεν κλείσει με πειστικό τρόπο το ζήτημα της αμφισβήτησης».
briefingnews.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προδοτες του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ .Κρεμαλα........

Ανώνυμος είπε...

Το τελος σας πλησιαζει.ΚΑΦΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Πουτανες γαμιοσαστε.Ηρθε το τελος σας οι κρεμαλες ειναι ετοιμες.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΙΣΤΙΚΕ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΟΞΩ ΑΠ ΕΔΩ ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΛΩΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΙΤΣΙΚΟΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΥΛΕΣ.........ΟΞΩ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ,,,,,,,,,,,