Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΓΣΕΕ: Συλλαλητήριο την Κυριακή στο Σύνταγμα


"H ΓΣΕΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους τους ανέργους, όλους τους Έλληνες πολίτες, στο παλλαϊκό συλλαλητήριο που διοργανώνει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 10:30 στο Σύνταγμα για το Σύνταγμα, τους Δημοκρατικούς και Εργατικούς θεσμούς...


   

    Να ενώσουμε τη φωνή διαμαρτυρίας μας ενάντια στα μέτρα και τις απαράδεκτες απαιτήσεις των Τροϊκανών που επιχειρούν να καταλύσουν το σύνταγμα που ποδοπατούν κάθε έννοια εργατικού δικαίου και συλλογικής διαπραγμάτευσης που τελικά τραυματίζουν τη Δημοκρατία.

   

    Οι Έλληνες εργαζόμενοι, ο ελληνικός λαός δεν θα υποταχθεί στους εκβιασμούς και στις απαιτήσεις των δανειστών δεν θα ανεχθεί προσβλητικές συμπεριφορές των «Μερκοζί». Η χώρα μας είναι ισότιμο μέλος της Ε. Ένωσης με υποχρεώσεις αλλά και ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!

   

    Οι πολίτες της χώρας που γέννησε τη Δημοκρατία δεν θα επιτρέψουν σε καμία τρόικα, να θέτει τα δημοκρατικά, κοινωνικά και πολιτικά μας δικαιώματα υπό αμφισβήτηση.

   

    Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλες τις δυνάμεις μας, με όλα τα μέσα και τους τρόπους που διαθέτουμε για να ακυρώσουμε αυτές τις προκλητικές και απαράδεκτες απαιτήσεις και συμπεριφορές.

   

    ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ στις 10:30 π.μ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

   

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ"

   

    ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Πηγη