Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΑΚΟΜΑ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΑΝΔΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ...


ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 1 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΑΦΟΡΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΒΟΥΛΕΤΙΝΑ...
Από ντύσιμο σκίζει η Κοραή, από ρεπορτάζ μηδέν στο Kontra που βγήκε σήμερα! Ακόμα στον γαλάζιο βουλευτή έχει μείνει. Προσπαθήσαμε από το πρωί να την ενημερώσουμε. Ο βουλευτής που έβγαλε 1 εκ. ευρώ είναι γένους θηλυκού. Κυρία από μεγάλη οικογένεια και...

μεγάλη περιουσία. Το 'χει αλλά δεν το λέει. Γιατί άραγε;
πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θέλει σκίσιμο το Milf , ψάχνετε για ισπανικό στα βυζόμπαλα της και τελείωμα στο σάπιο της κραγιόν .
Επί του πιεστηρίου κσεσκί και χύσιμο κάτω από πρέσα χρειάζεται η ρεπόρτερ !

Ακόμη προβάλετε το κόντρα παλιομαλlaκες λες και δεν έχετε πάρει χαμπάρι τον ρόλο που βαράει ο καναλάρχης ,τώρα το κόντρα έχει περάσει στην νέα εποχή αφού μάζεψε όλον τον κόσμο που δεν είχε που να εκτονωθεί , λες και δεν έγιναν τα ιδια και με τον Skai που ξεκίνησε σαν εναλλακτικό και φίλο-περιβαλλοντικό κανάλι και εξελίχτηκε σε άθλιο προπαγανδοκάναλο , τα ίδια και αυτό τώρα, κάνουνε γαργάρα το τι έχει συμβεί με τους εργαζομένους στο Alter , έτσι είναι τα πράγματα στο Ελλαδιστάν , ζήτω η δημοκρατία και ζήτω τα ζουζούνια του Alter !!!

Αντί να κάνετε post συνέχεια μαλακίες από την τηλεόραση, κλείστε την την πουτάνα να ξεκολλήσει το μυαλό σας που κάθεστε ακόμη και προγραμματίζεστε και υπνωτίζεστε περιμένοντας να δείτε την αλλαγή μέσα από το χαζοκούτι , έχετε blog κατά της νέας τάξης και καλά και ασχοληστε συνέχεια με το τι είπε και ποιός το είπε στην τηλεόραση βλάκα mykoniato και λοιποί που κάνετε συνέχεια αναρτήσεις .

Το ότι οι anonymous έκαναν σήμερα ηλεκτρονική και καλά "επίθεση" στο υπουργείο δικαιοσύνης με τον παντεπόπτη οφθαλμό και την κορυφή της πυραμίδας στο κέντρο της φωτογραφίας που βάλανε πάνω από το αγανακτισμένο σκυλί το κάνατε γαργάρα μαλάκες γιατί περιμένετε να σας σώσουν τύποι που ούτε καν τους γνωρίζετε επειδή σας πώρωσε και εσάς η ταινία V for Vendetta , V for Vlakes και έχετε προβάλει πάμπολλες φορές από αυτό το blog τα βίντεο τους.

Το blog αυτό έχει σαπίσει και σε λίγο σας βλέπω να προσκυνάτε και εσείς το ταλμούδ και την νέα τάξη , χριστιανισμός και ελληνισμός δεν πάνε μαζί !!

Πάω να τον παίξω τώρα με την Milfara να εκτονωθώ , να ηρεμήσω γιατί με συνηχήσατε .. καλή νύκτα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω οι αλλοι αν ειναι V for Vlakes αλλα εσυ σιγουρα εισαι V for Vromostoma!
Ετσι χανεις οτι δικαιο και αν εχεις...
Χαλαρωσε...

Τολης

Ανώνυμος είπε...

mpa... V FOR AGAMITOS einai

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει Τόλη έχεις δίκιο η αλήθεια να λέγετε ήμουν εκνευρισμένος εκτες και μόλις μπήκα λίγο στο blog να δω κανα σοβαρό θέμα είδα αυτά τα ξεφτιλίκια πάλι και συνεχίστηκα .

Τώρα είμαι χαλαρός , δεν θα επαναληφθεί!

V for AGAMITOS (αν και δεν κολαει)