Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Την ενσωμάτωση των αλλοδαπών στο ασφαλιστικό σύστημα και κλείσιμο των συνόρων ζητά η ΤΡΟΙΚΑ


ImageΤην ενσωμάτωση των μεταναστών στο ασφαλιστικό σύστημα ώστε να διορθωθούν οι στρεβλώσεις στην αγορά εργασίας και το κλείσιμο των συνόρων σε νέους μετανάστες ζητά η ΤΡΟΙΚΑ. Η δημοσιονομική προσέγγιση της ΤΡΟΙΚΑ αποσκοπεί στην διόρθωση της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί στην ελληνική αγορά εργασίας με τους ανασφάλιστους αλλοδαπούς εργαζόμενους που με ...
την σειρά της συμπαρασύρει στην ίδια μοίρα και τους Έλληνες εργαζόμενους στερώντας από τα ταμεία τους αναγκαίους πόρους για την κάλυψη των ιατροφαρμακευτικών δαπανών και των κονδυλίων που απαιτούνται για την καταβολή των συντάξεων.

Οι επιτελείς της τρόικας εκτιμούν ότι όσο παρατείνεται χρονικά το καθεστώς της "μαύρης εργασίας", οι ισορροπίες στην αγορά εργασίας δύσκολα να αποκατασταθούν, όπως επίσης η ροή εσόδων στα ασφαλιστικά ταμεία και οι δαπάνες ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης που επιβαρύνουν το ελληνικό δημόσιο.
Βασική όμως προυποόθρεση για την αποτελεσματική λειτουργία της πολιτικής αυτής είναι κατά την ΤΡΟΙΚΑ το κλείσιμο των συνόρων κάτι που καμία ελληνική κυβέρνηση δεν έχει πετύχει μέχρι σήμερα και όπως φαίνεται αδυνατεί να πράξει όχι για λόγους πρακτικούς αλλά μάλλον ιδεολογικούς και επειδή συνέφερε ως ένα βαθμό κάποιους κύκλους της ελληνικής οικονομίας.

www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=33292&Itemid=160
Το είδαμε ΕΔ
Ω


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καμία ενσωμάτωση - πογκρόμ σε όλους τους πρωτόγονους εισβολείς!

Λευτεριά στην κατεχόμενη Κυψέλη απο τις αφρικανικές δυνάμεις και λοιπά ανθρωποειδή,
Καθώς και στην υπόλοιπη Ελλάδα μας!

Θα μας φάνε πέρα απο τη χώρα τις γάτες και τους σκύλους μας!!!

Θεοί!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο Χασάν

Ανώνυμος είπε...

ΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝ.ΚΛΩΤΣΑΝ ΣΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑΝ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΦΑΝ

Ανώνυμος είπε...

Γεμισε καλα καλα η χωρα απο αλλοδαπους και τωρα ζητανε να κλεισουμε τα συνορα... Ολοι διωξιμο απο κει που ηρθανε ή απο αλλου θελουν ας πανε. Δεν ανηκουν εδω, ειναι παρανομοι και δεν υπαρχουν λεφτα για να τους ασφαλισουμε και δεν υπαρχουν θεσεις εργασιας για να παραμεινουν.. στην αναμονη ειναι εκατομυρια Ελληνες ανεργοι..
Δρομο ολοι εξω απ τη χωρα.. ενα μπουρδελο εχει γινει η αθηνα και αλλες μεγαλες πολεις.. φοβασαι να κυκλοφορησεις..

Ανώνυμος είπε...

Έξω τα ορκ από την Ελλάδα και όσοι τους θέλουν υποχρεωτική διαμονή 1 βδομάδα με κάνα 2 αφρικάνους να δουν την γλύκα, πριν κάνα μήνα μάζεψε η ασφάλεια 2 αλβανούς στην πολυκατοικία μου που κάνανε εμπόριο ναρκωτικών και δεν τολμούσες να τους μιλήσεις και για την φασαρία που κάνανε γιατί έβλεπες ότι είναι υπόκοσμος ,επιτέλους ξεβρομίσαμε αλλά και στην Κρήτη δεν πάει άλλο με τα ορκ.Και μια απορία,εμείς για να μπούμε σε πλοίο δείχνουμε ταυτότητα ,αυτοί πως διάολο κατεβαίνουν με το πλοίο,με τι ταυτότητα και τι νόμιμα χαρτιά ,ή δεν τα κοιτάζουν? Κ τέλος ας πάνε να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους στο πακιστάν και στην αλβανία και όχι εδώ που τους ανεχόμαστε με το μαλακό, αλλά στις πατρίδες τους να κάνουν τους μάγκες με τα δικαιώματα.....