Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

"Η δημοκρατία είναι ανύπαρκτη"


Διάβασα λέει ότι ο Σαμαράς, ναι αυτός ο Κομανέτσι, άνοιξε πόρτες και παράθυρα. Πόσο γελoίοι είναι οι πολιτικοί και τα κόμματα στην Ελλαδίτσα ήθελα να ήξερα, αυτοί που μας παραμυθιάζουν... χρησιμοποιώντας τον όρο και την λέξη δημοκρατία ή όπως Ν.Δ είναι σοβαροί; Πώς την δείχνουν την δημοκρατία στους πολίτες με το να διώχνουν εκτός κόμματος όποιον βουλευτή διαφωνεί, και μετά να τους ζητάνε να γυρίσουν εκβιαστικά αν ναι καλά, αν όχι μην. Έλεος πια!
Ας διαβάσουν λίγη ιστορία, θα τους κάνει καλό θα καταλάβουν τι σημαίνει δημοκρατία. Δυστυχώς το συμπέρασμα είναι πως εδώ και πολλά χρόνια μας κυβερνάνε εκβιαστές μονάρχες με απόλυτη άγνοια του τι συμαίνει η λέξη δημοκρατία, που την χρησιμοποιούν απλά για να ομορφαίνουν τα χαπάκια. Στην πράξη η ουσία της λέξης δεν υπάρχει σε καμία γωνιά του βρώμικου μυαλού τους. Η Δημοκρατία δεν γίνεται με διαγραφές και εκβιασμούς, κύριε Σαμαρά και Γαπ, κερδίζεται ίσως με σεβασμό και άλλες έννοιες άγνωστες προς εσάς, γιατί το μόνο έργο που έχετε είναι να πλανάτε λαούς και να καταστρέφετε λαους και χώρες όπως την δική μας. Κρατήστε την δική σας δημοκρατία, δεν την θέλουμε. Εμείς θα κρατήσουμε του Περικλή, αυτή μας κάνει, στα τσακίδια να πάτε, μας χορτάσατε απο την δική σας στους δρόμους και στις πορείες απο τα ΜΑΤ, που είναι το χέρι στην δική σας δημοκρατία, αυτήν που εσείς σκοτώσατε χρόνια τώρα. Ελπίζω να ξυπνήσουμε και να τιμωρήσουμε, φτάνει ο καιρός για τα ελικόπτερα αν προφτάσετε.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα μέσα σε όλα είπε η Αντουανέτα και την αλήθεια. Δεν υπάρχει Δημοκρατία...αφού σε μπουρδέλο εργάζεται, απο μπουρδέλο πληρώνεται και πατρώνος το αφεντικό της...τι θέλετε άλλο και τη βρίζεται και είναι έτοιμη να σκίσει τις ταντέλες τις; Μήπως δε κάνει καλά την δουλειά της; Και σε όργια λέει ναι και σε αλλαξοκωλιές λέει ναι και σε π...α κώλο λεέι ναί...σε όλα είναι σύμφωνη και επιδήδεται με ιδιαίτερη χάρη και τσαχπινιά σε οοολους τους καλούς πελάτες...Αμάν πιά το φάγατε το κορίτσι και κοντεύει να χάσει την δουλειά της...