Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Νέα επίθεση Ψυχάρη σε Γιώργο


Ο εκδότης του «Βήματος της Κυριακής» εξαπολύει σήμερα νέα επίθεση κατά του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου, με αφορμή την πρόσφατη ξεκάθαρη θέση του πρώην πρωθυπουργού, κατά του ενδεχομένου να ευεργετηθούν οι τράπεζες με προνομιούχες και όχι κανονικές μετοχές, στη νέα πραγματικότητα που θα προκύψει από το.....

«κούρεμα» του ελληνικού χρέους.

Ο κ. Ψυχάρης είχε και πριν από μερικές εβδομάδες ανοίξει μέτωπο με τον Γιώργο Παπανδρέου, όταν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τον είχε κατονομάσει σε συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, ως έναν από εκείνους που διαδραμάτισαν ρόλο στην απομάκρυνσή του από το Μέγαρο Μαξίμου, και τη συνολική απαξίωση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Τότε, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε αναφερθεί σε δάνειο που είχε ζητήσει ο Σταύρος Ψυχάρης από την Εθνική Τράπεζα, για να προκαλέσει την οργίλη αντίδραση του εκδότη του «Βήματος της Κυριακής», και τις σχετικές ανακοινώσεις από την πλευρά της διοίκησης της τράπεζας.

Σήμερα, και αφού αναφέρεται στην πρόσφατη κριτική που άσκησε ο Γιώργος Παπανδρέου στις τράπεζες, ο Σταύρος Ψυχάρης υπογράφει ενυπόγραφα έναν επιθετικό άρθρο, με τίτλο «Να ξαναφέρουν τον… Κοσκωτά»!

http://www.statesmen.gr/

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το έγκλημα του ΔΝΤ, Και των Eβραιοτουρκομπασταρδων ιδιοκτητων των κομματων.


http://diktyoellinwn.wordpress.com/