Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Έδωσαν "γη και ύδωρ" - Τραγικός ο Α.Σαμαράς


Τα βρήκαν σε όλα (ένα μικρομπλοκάρισμα με τις επικουρικές συντάξεις λύθηκε με το σύνηθες θύμα, την άμυνα, κατόπιν πρότασης του Α.Σαμαρά) και υπέγραψαν!

Από εκεί και πέρα είχαμε...

τους γνωστούς θεατρινισμούς του Γ.Καρατζαφέρη που την μια απήγγειλε ... Καβάφη στις δηλώσεις του, την άλλη τραγούδαγε ... Μπιτλς (απίστευτα πράγματα για την κρισιμότητα της κατάστασης) και επαναλήφθηκε το σκηνικό της Κυριακής: Ενώ οι Α.Σαμαράς και κυρίως ο Γ.Καρατζαφέρης έδιναν εικόνα άρνησης στην τρόϊκα ήρθε η ανακοίνωση του Λ.Παπαδήμου περί συνολικής και επι μέρους συμφωνίας, πλην επικουρικών.

Τελικά ο Καρατζαφέρης όλα δείχνουν οτι όντως αποχώρησε απο την Συγκυβέρνηση της Τρόικας και θα ψηφίσει αρνητικά.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

(Αρχικό κείμενο): Αποχώρησαν από την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο πρόεδρος της Ν.Δ. Α.Σαμαράς και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης και έχει υπάρξει κάποιο μπλοκάρισμα στις κύριες και επικουρικές συντάξεις με κύρια επιμονή του προέδρου της Ν.Δ.

Έχουν συμφωνήσει σε όλα τα υπόλοιπα μετά από επτά ώρες και στο προεδρικό έχει μείνει ο Γ.Παπανδρέου για να διαπραγματευθεί το θέμα των συντάξεων με την τρόϊκα.

Ο Γ.Καρατζαφέρης δήλωσε ότι: "Εγώ ξεκαθάρισα τις προθέσεις μου και είπα ότι τιμώ τον αγώνα του πρωθυπουργού. Δεν μπορώ να απαντήσω σε μία ώρα να απαντήσεων για κάτι που θα δεσμεύσει την χώρα για 40-50 χρόνια. Θέλω γνωμοδοτήσεις από Προβόπουλο, Νομικό Συμβούλιο κλπ. Αποχώρησα και θα τους στηρίξω σε όποια απόφαση λάβουν"!

Σχετική ανακοίνωση που επιβεβαιώνει ότι τα δίνει όλα πλην επικουρικών, για τις οποίες η διαπραγμάτευση συνεχιζόταν, εξέδωσε ο Λ.παπαδήμος ενώ ο Α.Σαμαράς δήλωσε ότι "Αγωνίζεται για να πονέσει λιγότερο ο κόσμος"!

Ε, τότε "να βάλει σως για να γλιστράει"! Η απομυθοποίηση του Αντώνη ή η επιστροφή στις πραγματικές του διαστάσεις;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η τελικη μαχη πλησιαζει. Ολοι στους δρομους. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ!!!!ΦΩΤΙΑ Κ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΕΝΟΥΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Ελπιζω αν καποτε γινουν εκλογες να μην ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΙΑΣΟΥΜΕ και εμεισ ψηφιζοντας τα ιδια μασονοσκυλα.ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.Τωρα ενας ειναι ο δρομος............