Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Πάγκαλος: είμαι υπέρ των Ηνωμένων Πολιτειών Ευρώπης – Επιμένει υπέρ της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας


- “Υπάρχουν τομείς που δεν υπάρχει ίχνος εθνικής κυριαρχίας”
- “Τώρα ανακάλυψαν κάποιοι ότι έχουμε εκχωρήσει κυριαρχία;”Αναρωτήθηκε
- Νέα κόντρα στη Βουλή με τον Γ. Καρατζαφέρη

Έχουμε εδώ και χρόνια παραχωρήσει εθνική κυριαρχία στο πλαίσιο της Ενωμένης Ευρώπης δήλωσε ο...
Θ. Πάγκαλος απαντώντας σε σχετική αναφορά του Γ. Καρατζαφέρη στη Βουλή.

Ο κ. Πάγκαλος εξήγησε τη εννοούσε λέγοντας “εγώ είμαι υπέρ της απώλειας της κυριαρχίας. Πάντοτε υπήρξα υπέρ της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας, διότι είμαι Ευρωπαίος και κυρίως είμαι υπέρ της ομοσπονδιακής Ευρώπης” μιλώντας σε γαλλικό ραδιόφωνο λέγοντας πως δεν τίθεται θέμα πατριωτισμού, καθώς ο πατριωτισμός μπορεί να έχει διάφορες εκφάνσεις.
“Υπάρχει η Ευρώπη των πατρίδων και η Ευρώπη των λαών ... και εγώ τάσσομαι με τους Ευρωπαίους φεντεραλιστές που υποστηρίζουν τη δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υπάρχουν τομείς όπως η γεωργία με την περιβόητη κοινή αγροτική πολιτική της Ένωσης στην οποία δεν υπάρχει ίχνος εθνικής κυριαρχίας, προκαλώντας το καυστικό σχόλιο του Γ. Καρατζαφέρη:
“Πως είναι δυνατόν από το "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" να είστε υπέρμαχος της ομοσπονδιακής Ευρώπης, μου κάνει μεγάλη εντύπωση”

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σχολίασε και τα περί Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης αναφέροντας: “Λέτε δηλαδή να είμαστε κάτι σαν τη Λουιζιάνα, όπου η πλούσια Καλιφόρνια, η Γερμανία, επιβάλλει πράγματα”

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έστω και αν προσπαθήσεις να αναλύσεις τα λεγόμενα του Πάγκαλου, με ουδέτερη διάθεση, θα διαπιστώσεις ότι την εθνική μας κυριαρχία επέβαλαν να εκχωρήσουμε σε τομείς που η χώρα κέρδιζε ενώ σε τομείς όπως η άμυνα όλα αυτά τα χρόνια μας την παραχώρησαν χωρίς καμία έκπτωση. Τυχαίο ίσως αλλά και πολύ περίεργο.

Ανώνυμος είπε...

- “Υπάρχουν τομείς που δεν υπάρχει ίχνος εθνικής κυριαρχίας”
Φυσικα αφου εσεις οι προδοτες την παραδωσατε στα νεοταξικα αφεντικα σας οντας ιδιοι και αγορασμενα υποταχτικα υπαλληλακια τους! Δεν εισαι ερωπαιος δεν εχει να κανει με την ευρωπη μονο η "ιδεολογια σου", ενα κοινο απατριδο νεοταξικο διεθνιστικο γουρουνι εισαι που συμπληρωνει και εκπροσωπει επαξια το κυβερνων χοιροστασιο!!!! Θα ησουνα και με τον αδολφο και τη παλια νεα ταξη πραγματων του αν αυτο σου εξασφαλιζε τη καρεκλα εξουσιας τη μασα και το ραχατι σου και ηταν στο προσκηνιο αυτη την εποχη και οχι καποια αλλη περασμενη!!!Αλλωστε ασημαντες οι διαφορες και ιδος ο σκοπος!!!Ενας κοινος απατεωνας καιροσκοπος δηλ.κατ ουσια που ειναι ανικανος να κανει οτιδηποτε αλλο περαν του του ασημαντου πολιτικαντη και υποταχτικο ανθρωπακι του οποιουδηποτε ξενου εντολεα (σοι παει το βασιλειο)που δεν δισταζει μπορστα σε τιποτα αρκει να εχει τη βολη του!!! Μου προκαλει αναγουλα και εμετο και μονο η ιδεα της ασημαντης αχρηστης υπαρξης και οντοτητας σου!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτά να τα πείτε σε αυτούς που τον ψηφίζαν πρώτο βουλευτή της Β' Αθηνών. Αι σιχτίρ. Δεν ανέβηκε μόνος του αυτός ο παραδόπιστος. Οι ¨ελληνες τον στηρίξανε. Αφού οι Έλληνες δεν βλέπουν ότι χρόνια είναι πουλημένος καλά να πάθυουνε. Αμάν πια!!! Τέτοιοι είμαστε,΄τέτοιους έχουμε.

HUNTER είπε...

ολοι αυτοι που τον ψηφισανε να βγει βουλευτης και οχι μονο μια φορα λετε να ειναι πατριωτες, λετε να τους ενδιαφερει τι πουλησε ο παγκαλος μεχρι τωρα πχ οτσαλαν ιμια σημαιες που τις περνει ο αερας,τον κωλο τους κοιτανε μονο πως θα περασουνε καλα και τα υπολοιπα ειναι ψιλα γραμματα.

Ανώνυμος είπε...

OTI MAS AΞIZEI AYTO ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΡΟΥΣ
ΑΡΓΕΙ ΤΟ ΣΤΑΧΥ ΝΑ ΜΕΣΤΟΣΕΙ ΛΛΛΑ ΣΑΝ ΜΑΖΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΑΧΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΖΗΖΑΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΤΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΙΣ ΑΠΟΘΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΗΖΑΝΕΙΑ(ΠΑΓΚΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ)ΘΑ ΡΙΧΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ