Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΕ ΠΑΓΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ"


ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
Την απορία του για το σάλο που προκλήθηκε από τις χθεσινές δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Γαλλίας εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Γαλλίας Θεόδωρος Πάγκαλος απαντώντας σε ερώτηση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου...

Καρατζαφέρη. Ο Θ. Πάγκαλος είχε δηλώσει «υπέρ της απώλειας εθνικής κυριαρχίας» με αποτέλεσμα να προκληθούν πολλές αντιδράσεις και το θέμα να φθάσει και στη Βουλή, κάτι που σχολίασε με νόημα και ο ίδιος: «Το έγραψαν τα blogs, το αντέγραψαν οι εφημερίδες και τελικά το θέμα κατέληξε σε αυτή την αίθουσα».

«Γιατί ανακαλύψαμε τώρα ότι κάνουμε παραχωρήσεις εθνικής κυριαρχίας;» αναρωτήθηκε ο κ. Πάγκαλος, αναφέροντας το παράδειγμα την Κοινή Αγροτική Πολιτική για την οποία –όπως χαρακτηριστικά σχολίασε- «δεν έχουμε κρατήσει ούτε το παραμικρό ίχνος εθνικής κυριαρχίας». Υπάρχουν, ωστόσο, άλλες περιπτώσεις, σχολίασε ο ίδιος που έχουμε κρατήσει την εθνική μας κυριαρχία και πρέπει να την υπερασπιστούμε.

«Έχετε χρηματίσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Γνωρίζετε ότι η ευρωπαϊκή ενοποίηση αντιμετωπίζεται και με άλλους τρόπους. Υπάρχει η Ευρώπη των πατρίδων και η Ευρώπη των λαών ... και εγώ τάσσομαι με τους Ευρωπαίους φεντεραλιστές που υποστηρίζουν τη δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης» πρόσθεσε απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ.

Καρατζαφέρης: «Μας βλέπουν σαν τα γκαρσόνια της Ευρώπης»

«Πως είναι δυνατόν από το "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" να είστε υπέρμαχος της ομοσπονδιακής Ευρώπης, μου κάνει μεγάλη εντύπωση» σχολίασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στις απαντήσεις του κ. Πάγκαλου.

«Πως είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι θα 'μαστε ισότιμοι με αυτούς όταν μας βλέπουν σαν γκαρσόνια της Ευρώπης» παρατήρησε στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Στη συνέχεια, ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι έχουμε εκχωρήσει πλήρως την εθνική μας κυριαρχία και κατέληξε τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «μας εμπαίζουν».
πηγη

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΝΩ ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕΣ ΠΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ!