Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ: “ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΩΘΗΚΑΜΕ, ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ”…


ΕΣΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΣ:

“ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΒΡΕ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΔΝΤ, ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ”;

Μην τρώτε την προπαγάνδα τους. Η υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ είχε αυτή την σκοπιμότητα εξ’ αρχής. Την έξοδο από το Ευρώ “οικειοθελώς” για να εκποιηθεί η χώρα τσάμπα χωρίς να έχει απολάβει τίποτε από αυτά που πλήρωνε τόσα χρόνια για να συμμετέχει στο Ευρώ και την ΕΕ.

Δεν τρώμε κουτόχορτο. Μοναδικός σκοπός η αποπομπή του ΔΝΤ από την Ελλάδα και η επιστροφή σε Ευρωπαϊκή λύση.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τί Ευρωπαϊκή λύση ρε ; Θα μας τρελάνετε;
Ευρωπαϊκή λύση ποιάνών των ΜΗ-ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ-ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ αξιωματούχων;
Ακόμα το Ευρωπαϊκό κουτόχορτο τρώτε ή μήπως τσιβάτε καμιά "επιχορηγησούλα';
Τι άλλη μαλακία θα διαβάσουμε Θεέ μου !

Ανώνυμος είπε...

Ποια ευρωπαικη ενωση και ποιο ευρω ρε προβατα? υπαρχει ακομα ελληνας που να θελει να μεινει στην Ε.Ε. και στο ευρω?? δηλαδη ποσο πιο χειροτερα θελετε να γινουν τα πραματα για να καταλαβετε οτι η κατασταση δεν παει αλλο???

Ανώνυμος είπε...

Απετυχε παταγοδως η εισοδος μας στην ευρωζωνη και στο ευρω... Αυτο που φοβουνται οι Ευρωπαιοι και οι αμερικανοι ειναι ενας πολιτικος που θα βγει με τσαμπουκα και θα τους πεταξει ολους εξω...Θα κανει ριζικη αλλαγη του ολου συστηματος... Επιστροφη στην δραχμη, κλεισιμο των συνορων, και απο τον τοσο πλουτο (παραγωγικο, φυσικο και ορυκτο πλουτο) που εχει η χωρα μας θα τα κουμανταρει μονο ο ελληνικος λαος και θα το πουλαμε σε οποιες χωρες γουσταρουμε και σε οτι τιμη γουσταρουμε... Εξω απ τη χωρα οι ξενες εταιριες-επενδητες-επιχειρησει­ς-κερδοσκοποι..ΞΥΠΝΑΤΕ.
Αυτο φοβουνται γι αυτο μας εχουν ακομα στο ευρω και δεν μας αφηνουν να χρεοκοπησουμε γιατι αν αναλαβει τη χωρα μας ενας με παπαρια και εφαρμοσει τα παραπανω που ανεφερα τοτε θα χασουν ολες οι τραπεζες, οι πολυεθνικες, οι ξενες εταιριες, οι κερδοσκοποι και ο ελληνικος λαος θα τρωει με χρυσα κουταλια... δεν θα ειμαστε πλεον σκλαβοι των ξενων...

Αποδειχτηκε οτι ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΛΑΟΣ,Μπακογιαννη και Κουβελης και Οικολογοι ειναι ολοι τους ενα... το ιδιο πραμα... Ολοι τους υπερ της Ευρωπαικης Ενωσης, υπερ του ευρω, υπερ του ΝΑΤΟ, υπερ του να ξεπουλαμε στους ξενους οτι δημοσιο πλουτο εχουμε και ολοι τους ειναι υπερ στο να πληρωθει ΟΛΟ το χρεος της Ελλαδος...

Ανώνυμος είπε...

Σ αυτη την κατασταση που βρισκετε αυτη τη στιγμη η χωρα και γνωριζοντας οτι ερχονται χειροτερα χρονια ολοι οι Ελληνες πιστευω θα θελανε εναν πολιτικο με παπαρια να τους κρεμασει ολους τους προδοτες που ψηφισαν τα μνημονια και ξεπουλησαν την χωρα μας στους ξενους... και τελικα ο λαος πλεον για τα επομενα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 χρονια θα ζει με 400 ευρω το μηνα ΑΝ βρει δουλεια (γιατι δουλειες δεν εχει καθολου), θα δουλευει για να πληρωνει λογαριασμους και οχι για να ζησει (χαρατσι, ρευμα, τηλεφωνα, ασφαλεια, κτεο, τελη κυκλοφοριας, ΦΠΑ, νερο, νοικι, δανεια κ.τ.λ.).... 1 εκατομυριο ανεργοι ειναι εγγεγραμενοι (στην πραγματικοτητα ειναι παραπανω), οι συνταξεις πεσαν λιγοτερο απο 300 ευρω, η βενζινη εχει φτασει πανω απο 1,74 το λιτρο... πολυ ακριβεια σ ολη την αγορα (ημαστε η πιο ακριβη χωρα στην Ευρωπη) και οι γονεις δεν μπορουν να σπουδασουν τα παιδια τους...
Οι νεοι οδευουν στην αβεβαιοτητα και σε αυτοκτονιες...

(Εγω προσωπικα αν φτασω σε τετοιο σημειο, να μην εχω ουτε καν να φαω, δεν θα τους κανω την χαρη να αυτοκτονησω... θα παρω μαζι μου στο ταφο μου εναν πολιτικο τουλαχιστον... )

ΥΣ. Ξεσηκωθειτε και βγειτε ολοι στους δρομους.. Με την υπογραφη της δανειακης συμβασης χανουμε την εθνικη μας κυριαρχια και αυτοματα η χωρα γινεται μαγαζακι των ξενων.. δηλαδη οτι γουσταρουν κανουν εδω μεσα και μετα δεν εχεις δικαιωμα να μιλησεις και να αντιδρας στην ιδια σου τη χωρα..

Ανώνυμος είπε...

Οποιος είναι υπέρ του ευρώ και της Ε.Ε. (γιατι εξοδος απο το ευρώ και παραμονή στην ε.ε. είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί) ακόμα να μας κάνει τα μαθηματικά και να μας εξηγήσει επιτέλους πως η χώρα ειδικά σε αυτή τη χρονική στιγμή, μπορεί να εξέλθει της κρίσης.
- Χωρις έλεγχο κίνησης κεφαλαίου
- Χωρίς φορολογία στα εισαγώμενα προϊοντα ωστε τα ελληνικά να είναι πιο ελκυστικά
- Χωρίς διαγραφή μέρους η ολοκληρου του χρέους (και δεν μιλάμε για psi και αλλα τέτοια τερτίπια
που σου κοβουν 100 και σε χρεώνουν 130..)
Με όρους "ελευθερης" (ασύδωτης λεω εγώ) αγοράς δεν υπάρχει εξοδος απο την κρίση, εκτός και αν εννοούν να γίνουμε κινέζοι.. να έχουμε δηλαδη αναπτυξη στα χαρτιά και στην πράξη να ζούμε με ενα πιάτο ρύζι.
Ουτε καν ο Adam Smith που θεμελίωσε την θεωρία της αγοράς δεν ονειρευόταν αυτό το πράγμα,ακόμα και αυτός υποστήριζε την ύπαρξη ισχυρού κράτους ώς ελεγκτικού μηχανισμού, και την άγρια φορολογία στους πλουσιότερους.
Αυτό που ζούμε σήμερα δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με πολιτισμό. Είναι ο νόμος της ζούγκλας με όρους οικονομικούς..Τόσο απλά.

Ανώνυμος είπε...

δε θελουμε κομματοσκυλα και πουλημενους θελουμε καθαρους και τιμιους ανθρωπους στη βουλη να δινουν το καλο παραδειγμα.