Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Πορεία Αγανακτισμένων στο Ναύπλιο


Πορεία Αγανακτισμένων στο ΝαύπλιοΤο Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) Αργολίδας διοργάνωσε εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Δημήτρη Καζάκη, οικονομολόγο και μέλος της πολίτικης επιτροπής του Ε.ΠΑ.Μ. με θέμα:

«Η μη αναγνώριση και άρνηση πληρωμής του χρέους ως αναγκαίο βήμα για την εθνική ανεξαρτησία της Ελλάδας» η οποία έγινε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, σε καφετέρια στην παραλία της Νέας Κιου, παρουσία εκατοντάδων πολιτών που είχαν ασφυκτικά γεμίσει το χώρο προκειμένου να ακούσουν τον ομιλητή.


Πιο νωρίς έγινε πορεία με ΙΧ σε όλη την πόλη του Άργους καθώς και του Ναυπλίου

Όπου με τις κόρνες ξεσήκωσαν την πόλη. Κατόπιν αφού στάθμευσαν τα ΙΧ στο λιμάνι της πόλης, ακολούθησε πορεία με συνθήματα κατά της κυβέρνησης και των Ευρωπαίων και κατάθεση στεφανιού στο μνημείο του Θ. Κολοκοτρώνη. Μετά όλοι μαζί έκαναν πορεία πεζή σε όλη την πόλη.


ΠΗΓΗ: tromaktiko

1 σχόλια:

ChrisPaoki είπε...

Για να τελειωνουμε μ αυτο το θεμα.. Οσοι απο δω και περα προτιμησετε τους καναπεδες σας και δεν βγειτε να επαναστατησετε 1 εχω να σας πω:

Για τα επομενα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 χρονια: 1 εκατομυριο εγγεγραμενοι ανεργοι τωρα (παραπανω ειναι στην πραγματικοτητα) και καθε χρονο θα αυξανονται. Οι υπολοιποι δουλευουν ολη μερα (ημιαπαχοληση) για 400 ευρω και θα μειωθει κι αλλο ο μισθος σας και οι θεσεις εργασιας.. Θα δουλευετε 16 ωρες τη μερα οχι για να ζησετε αλλά για να πληρωνετε λογαριασμους, ρευμα, χαρατσι, νερο, νοικι κ.τ.λ., πετρελαιο θερμανσης, βενζινη (1.74 το λιτρο και ανεβαινει καθε χρονο) και δανεια..
Επισης θα φτασετε σε σημειο να ξεπουλατε σπιτια, χωραφια, οικοπεδα και ακινητα για να ζησετε... Επισης καθε χρονο αυξησεις στα τροφημα και σε ολη την αγορα και οι φοροι δεν θα σταματησουν να αυξανονται.. Και για να σπουδασετε τα παιδια σας απο δω και περα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΒΓΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ γιατι αν μεινετε στους καναπεδες σας θα 'στε εσεις αξιοι της μοιρας σας και των παιδιων σας... Τα ιδια τα παιδια σας αργοτερα θα σας φτησουν καταμουτρα. Ολοι στους δρομους ή τωρα ή ποτε...