Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Τι συμβαίνει στα Σκόπια; Τι έχει να πει ο... Παπαδήμος;


ΠΓΔΜ: Νέες πινακίδες κυκλοφορίας

οχημάτων με ένδειξη «ΜΚ»

"Περίεργη" κινητικότητα στο Σκοπιανό καθώς ξεκίνησε από σήμερα σε όλη τη χώρα η διάθεση των νέων πινακίδων κυκλοφορίας των οχημάτων οι οποίες φέρουν την ένδειξη "ΜΚ". Οι νέες πινακίδες διατίθενται για τα οχήματα που ταξινομούνται για πρώτη φορά, ενώ οι ...
κάτοχοι οχημάτων που φέρουν τις υπάρχουσες πινακίδες δεν υποχρεούνται να τις αντικαταστήσουν.

Μέχρι σήμερα οι... πινακίδες κυκλοφορίες των οχημάτων στην ΠΓΔΜ δεν είχαν την ένδειξη ΜΚ

Η υπουργός Εσωτερικών της ΠΓΔΜ, Γκορντάνα Γιανκούλοφσκα, κατά την παρουσίαση των νέων πινακίδων, πριν μερικές ημέρες, είχε αναφέρει ότι αυτές εκδίδονται βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων και παρέχουν μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας σε σχέση με τις ήδη υπάρχουσες.

Το θέμα με τις νέες πινακίδες καλύφθηκε ευρέως από τα ΜΜΕ των Σκοπίων, ενώ η εφημερίδα Βεστ (που έχει τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στη χώρα) κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο τίτλο: "Η Ελλάδα πρέπει να επιτρέπει είσοδο οχημάτων με ΜΚ, αλλά μπορεί να βάζει αυτοκόλλητο FYRΟM".

Η εφημερίδα αναφέρει ότι οι πολίτες της ΠΓΔΜ που έχουν αυτοκίνητο με νέου τύπου πινακίδες θα μπορούν να εισέρχονται στην Ελλάδα χωρίς πρόβλημα, αλλά οι ελληνικές συνοριακές αρχές, βάσει του Μνημονίου Εφαρμογής της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995, θα μπορούν να επικολλούν αυτοκόλλητο στο οποίο θα αναγράφεται η λέξη FYROM, επί της ένδειξης ΜΚ.

Οι κάτοχοι αυτοκινήτων από την ΠΓΔΜ που θα αποδέχονται να τοποθετείται αυτοκόλλητο με τη λέξη FYROM επί της ένδειξης ΜΚ θα ταξιδεύουν στην Ελλάδα χωρίς πρόβλημα και μόλις βγουν από το ελληνικό έδαφος θα μπορούν να το αφαιρούν, σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εάν οι σλάβοι της FYROM θέλουν να γίνουν επαρχία της Ελληνικής Ανατολικής Αυτοκρατορίας τότε:

Α) Θα ασπαστούν την Ορθοδοξία
Β) θα έχουν 2η γλώσσα την Ελλήνική

Το όνομα της Επαρχίας θα το αποφασίσομαι μετά...

Ανώνυμος είπε...

Απαγόρευση εισόδου των αυτοκινήτων
με τις νέες πινακίδες
Σε μία (1) εβδομάδα λύθηκε το πρόβλημα
Τ'ακούς Παπαδήμο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μίλησε....κανείς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ασυλία στον Άνθιμο