Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΑΛΑΡΑΣ:ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΠΕΡΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΘΝ.ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ;


Οπαδός του Πάγκαλου εμφανίστηκε ο ΝταλάραςΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΘΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ (ή ΤΗΣ) ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ…

ΣΥ

Άφησε αιχμές και για τον Καραμανλή! Τι λέει επίσης για το μέλος του Κοινοβουλίου που έβγαλε λεφτά στο εξωτερικό αλλά και για το πολιτικό στίγμα της Άννας Νταλάρα που ανήκει περισσότερο στην… Αριστερά. Επιτέλους και ένα πρόσωπο με άνεση και επιφάνεια στην Αριστερά της μιζέριας! (σχετικό: ΣΟΚ! Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Με κολοσσιαία περιουσία στην Ελβετία!)



Του Βελισσάριου Δραγάτση από το newsbomb.gr

Ως οικειοθελής συνήγορος του Θεόδωρου Πάγκαλου εμφανίστηκε ο Γιώργος Νταλάρας σε συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγη ώρα στην τηλεόραση. Υποστήριξε ότι συμφωνεί με το ενδεχόμενο εκχώρησης των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων!

Πριν ακόμα ολοκληρώσει το ερώτημά της η κ. Πόπη Τσαπανίδου, ο γνωστός καλλιτέχνης έσπευσε να συμφωνήσει με την άποψη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Θεόδωρου Πάγκαλου περί εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας λέγοντας: «Συμφωνώ αλλά δεν υπερβάλλω»!

Ο κ. Γιώργος Νταλάρας είπε επί λέξει: «Συμφωνώ γιατί κατ’ ανάγκη πρέπει να συμφωνήσω. Αν και τα Μνημόνια είναι κατακριτέα επί της ουσίας. Δεν θέλαμε ποτέ να τα ζήσουμε αυτά. Πρέπει να δούμε ποιοι μας οδήγησαν σ’ αυτά τα Μνημόνια και ποιοι φταίνε από τους κυβερνήτες μας, ποια κόμματα, ποιοι απέχουν, ποιοι δεν δουλεύουν γι’ αυτά, ποιοι μένουν με την ασπίδα της “μη συμμετοχής” και δεν δουλεύουν γι’ αυτό ενώ θα έπρεπε να ήμαστε ενωμένοι». Έφθασε μάλιστα να υιοθετήσει πλήρως τις απόψεις που έχει διατυπώσει επανειλημμένως ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος επέλεξε τη σύζυγό του Άννα Νταλάρα στην ηγετική ομάδα που στήριξε την κυβέρνηση που οδήγησε τη χώρα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και στον ασφυκτικό έλεγχο της τρόικας.

Υιοθετεί ρητορική Παπανδρέου

«Δεν συμφωνώ με τα Μνημόνια αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω. Είναι: Ή Μνημόνιο ή καταστροφή», σημείωσε ο κ. Νταλάρας επιβεβαιώνοντας τη γνωστή τακτική διλημμάτων που έθεσε επανειλημμένως κατά την προηγούμενη διετία ο κ. Παπανδρέου.

Παρά τις φεντεραλιστικές απόψεις που εξέφρασε, συμφωνώντας προφανώς με τον κ. Πάγκαλο, ο κ. Νταλάρας υποστήριξε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ότι η Ελλάδα δεν ήταν έτοιμη να προσχωρήσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, να υπογράψει τη συνθήκη του Μάαστριχτ και τελικά να ενταχθεί στην Ευρωζώνη. Κατηγόρησε μάλιστα τις πολιτικές ηγεσίες ότι δεν διαπραγματεύθηκαν ενώ ισχυρίσθηκε ότι «δεν υπάρχει κράτος».

Αιχμή για Καραμανλή

Ο γνωστός καλλιτέχνης απέδωσε ευθύνες στους πολιτικούς άρχοντες για το σημερινό αδιέξοδο της χώρας και άφησε έμμεσες αιχμές, δύο φορές, εναντίον του κ. Κώστα Καραμανλή στις εξαγγελίες που είχε κάνει από το 2004 περί επανίδρυσης του κράτους. Χωρίς να κατονομάσει ευθέως τον πρώην πρωθυπουργό, σχολίασε ότι όσοι μίλησαν περί επανίδρυσης του κράτους, είπαν ψέμματα!

Ο βουλευτής με το εκατομμύριο

Ύστερα από μια τετράλεπτη γενική πολιτική τοποθέτηση απέφυγε να αναφερθεί στο θέμα της ημέρας με την έρευνα για το μέλος της Βουλής που έβγαλε ένα εκατομμύριο στο εξωτερικό και εκτίμησε ότι θα εμφανιστούν όσοι τώρα βρίσκονται απέναντι στην εξουσία. «Θα επιλεγούν πρόσωπα που δεν αρέσουν στην εξουσία και θα καρατομηθούν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τι λέει για την Άννα

Όσον αφορά στο θόρυβο για τις πολιτικές δραστηριότητες της συζύγου του Άννας, ο κ. Νταλάρας υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ο πολιτικός της χώρος κι εξήγησε πως ανήκει στην Αριστερά παρότι «είναι παιδί της ΠΑΣΠ».

Δείτε χαρακτηριστικά τρία αποσπάσματα της επίμαχης συνέντευξης:

Στο πρώτο ο κ. Νταλάρας συντάσσεται με τις απόψεις Πάγκαλου.
Στο δεύτερο αναφέρεται στους πολιτικούς και τους επιχειρηματίες που πρέπει να πληρώσουν.
Στο τρίτο εξηγεί την άποψή του για το πολιτικό στίγμα της κ. Άννας Νταλάρα.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΕΔΩ: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/116554/opados-toy-pagkaloy-emfanistike-o-ntalaras

16 σχόλια:

HUNTER είπε...

ΓΙΑ ΚΟΨΤΕ ΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΓΙΑ ΚΟΨΤΕ ΡΕ ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ,ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ CD ΝΑ ΤΟ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ,ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΣΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ.

Contrabasso είπε...

Τον παπάρα-ήθους που το star system μας τον φόρεσε ως “μέγα καλλιτέχνη” έσπευσε να σώσει από το χοντρό χέσιμο ο ALPHA στο κεντρικό δελτίο προπαγάνδας. Πόσα λεπτά (δε μέτρησα) τον διαφήμιζε ως μέγα κοινωνικό ευεργέτη της οικονομικής κρίσης, επειδή θα κάνει ΔΩΡΕΑΝ συναυλίες. Μάλιστα ο ίδιος ο σερ Νταλ’ άρα προέτρεπε και άλλους να δώσουν ό,τι ΕΧΟΥΝ, όπως αυτός δίνει αυτό που ΕΧΕΙ, δηλαδή ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ. Να ξεράσω τώρα ή λίγο πιο μετά;

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΤΟ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑ

Ανώνυμος είπε...

Άντε πές κανένα τραγουδάκι βρε γελοίε στους φίλους σου στο Ισραήλ.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ειναι οι αριστεροι κουλτουριαρηδες.Μ αυτες τις αποψεις.Να τονιστει οτι στη συνεντευξη του λεει για τη συζυγο του και βουλευτινα του πασοκ οτι ο πολιτικος της χωρος ειναι η αριστερα.Οχι 9:52 δεν ειναι αριστερος της πλακας.Ειναι ενας συνειδητοποιημενος αριστερος.Το χει πιασει το νοημα.Ετσι ειναι η αριστερα

Στέλιος είπε...

ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας χ....ς ρε Νταλαρα....

Ανώνυμος είπε...

TENEKE,E TENEKE!

Ανώνυμος είπε...

Ε ΡΕ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ....

Ανώνυμος είπε...

Τι να σχολιάσουμε για τα δημιουργήματα της Νεόπλουτης Ελλάδας των τενεκέδων και τω φελλών.

Ανώνυμος είπε...

Ο "καλλιτέχνης" οπερέτα.
Ο άνθρωπος που ήθελε να ταυτιστεί με τον εθνικό τραγουδιστή μας. Ο Νταλάρας λοιπόν, που έφτασε εκεί που έφτασε με την αγάπη όλων των Ελλήνων γυρίζει και μας λέει ότι δεν πρέπει να μας πειράζει αν γίνουμε αμερικανάκια.
Ο άνθρωπος που του χτίζανε το προφίλ του "παιδιού του Λαού" (γιατί έτσι αποδεικνύεται τώρα), για να μας πει σήμερα ότι δε πειράζει που μπήκαμε στο ΔΝΤ.
Ο ανθέλληνας νταλάρας που ισχυρίζεται στο προσωπικό του site, ότι έχει κάνει γνωστό το Ελληνικό τραγούδι στο κόσμο (Carrying Greece Across the World)!.
Ευτυχώς δηλαδή που υπήρχε και ο νταλάρας και έζησε το Ελληνικό τραγούδι και μάθανε την Ελλάδα!
Όχι ρε νταλάρα...εσύ έγινες γνωστός στο κόσμο λόγω των Ελληνικών τραγουδιών που έλεγες.
Των άλλων φυσικά, γιατί τα δικά σου δε κάνουν ούτε για κούπε-πε.

Πόσο δίκηο είχε ο ΣΤΕΛΛΑΡΑΣ για σένα!!
http://www.youtube.com/watch?v=HXbMC8dabq8

Πόσο δίκηο είχε ο ΤΖΗΜΑΡΑΣ για σένα!!
http://www.youtube.com/watch?v=At9qUu7cUBg

και το σχετικό δούλεμα από τον ΜΙΚΗ και η αμηχανία το νταλάρα.
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=5PkGZnEdtGc

Ανώνυμος είπε...

κοιτάξτε εδώ το checking background του Νταλαρούλη χαχα (μάλλον γιά κλάματα είναι).

watch?v=FBrELB05gG8&noredirect=1

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΑΛΑΡΑ . ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ Η ΜΥΓΑ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΟΛΟΝ................
ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΕ .

Ανώνυμος είπε...

το γεγονός οτι τα τραγουδια του (τα πιο παλια) ειναι πολυ καλα, δεν μειωνει τη... μικροτητα του ανθρωπου-καλιτεχνη. και αλλωστε, δινει οτι πολυτιμοτερο εχει: τα τραγουδια του! ειναι παιδι του λαού, αριστερων αποψεων, και... λεφτα εχουν ολοι! αφου εσωσε την κυπρο, τωρα μετα της συζυγου, ειναι η σειρα μας. οποτε, ξερνα τωρα, γιατι μετα θα εχεις κι άλλες ευκαιριες.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑΛΥΤΕ!!!! ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ ΣΑΝ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ?????

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΕΓΩ, (ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ)ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ! ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ ΟΣΟΥΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ! ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΥΡΙΕ ΝΤΑΛΑΡΑ! ΑΝΤΕ, ΓΕΙΑ!