Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Βαρουφάκης: Θα μας χρεοκοπήσουν ακόμα κι αν πούμε «ναι»


Βαρουφάκης: Θα μας χρεοκοπήσουν ακόμα κι αν πούμε «ναι»Βαρουφάκης: «Αν πούμε ναι, θα οδηγηθούμε σε λίγους μήνες σε άτακτη χρεοκοπία έχοντας όμως προηγούμενα δεθεί χειροπόδαρα»

πηγη

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε Βαρουφάκη μας έχεις μπλέξει!Μία μη φύγουμε απο το ευρώ.Μία να φύγουμε απο το ευρώ.Μία οχι χρεοκοπία μία χρεοκοπία!Τι σκατά να κάνουμε?Αλλά κατάλαβα τα λες όλα για να πέσεις μέσα και να πεις μετά:Εγώ σας τα έλεγα!Είσαι πολύ μπροστά!

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα θα χρεοκοπήσουμε. Αυτό που πρέπει να γίνει κατά τη γνώμη μου είναι επιστρατευση με στρατό στα σύνορα και στρατό εντός των μεγάλων πόλεων γιατί υπάρχουν και ένα σωρό λαθρο και θα γίνει της πουτάνας εντός αν δεν παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα + βοήθεια απο τους ρώσους αν θελήσουν (και βέβαια αυτό δεν γίνεται με τους προδότες πάνω, πρέπει να "πέσουν"). Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά.

asterix είπε...

Όταν λέει θα μας δέσουν χειροπόδαρα δηλαδή τι θα μας κανουν ???? Λίγη σοβαρότητα ρε παιδιά !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο 1:48 θα γίνουν μεγάλες σφαγές με τους μετανάστες!Να είστε έοιμοι!Αστυνομία δεν υπάρχει για τους πολίτες και ούτε θα υπάρξει.Ο στρατός είναι υπο διάλυση και μόνο για φιγούρα!Προστατέψτε τις οικογενειές σας!Οτι κάνετε μόνοι σας!

Ανώνυμος είπε...

1.58 h baltos eisai h megalos makakas

Ανώνυμος είπε...

θυμηθητε τα λογια του κισινγκερ.
ολα ειναι κανονισμενα προσχεδιασμενα θα ματωσουμε ο στρατος που πρωτα εαν ερθει μεσα ο στρατος και φυσικα ετσι θα γινει μολις παρουν εντολη οι λαθρο και αρχισουν τα γεγονοτα θα χτυπησουν και οι τουρκοι ξερουν τα προβληματα μας με τι θα πολεμησουμε με στρατιωτικα που δεν εχουν μπαταριεε και καυσιμα;οι με τα παιδια μας που πεινανε;τον στρατο εννοω και εμεις ακομη αντεχουμε να τους βλεπουμε και δεν σκοτωσαμε εναν για παραδειγμα κοιτα που μας καταντησαν!!

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε δεθεί χειροπόδαρα σημαίνει ότι τα δάνεια που έχουμε πάρει είναι ενυπόθηκα, για όποιον δεν κατάλαβε. Σημαίνει ότι παίρνουν απευθείας τα χρήματα από τα διόδια, την ΔΕΗ τα πετρέλαια. Οι μεγαλύτεροι θα πρέπει να θυμούνται τα μονοπώλια, τα έσοδα από αυτά πήγαιναν σε αποπληρωμή παλαιότερων δανείων. Ακούστε και τον Καζάκη που ξέρει όλη την ιστορία των ελληνικών δανείων. Τα δάνεια είναι πρέζα, αν λάβουμε υπόψη και πως δημιουργείτε το χρήμα από τους κεντρικούς τραπεζίτες.

asterix είπε...

ούτε βαλτός είμαι ούτε μακακας.απο μια χώρα που έχει χρεοκοπήσει δεν μπορούν να πάρουν τίποτα όχι στο βρετανικο στο γαλαξιακό δίκαιο να είναι δουλεία είναι να μην χρεοκοπήσουμε αν χρεοκοπήσουμε το λιγότερο που θα σε ενδιαφέρει θα είναι το τι θα σου πάρουν οι ξένοι.

asterix είπε...

Ποιος Καζακης ρε παιδιά τον έκανε σκόνη ο Γεωργιάδης !!!!!! Καλή η θεωρία αλλά η πράξη είναι άλλο πράγμα.

Agis είπε...

Λες γι αυτο να τον εδιωξε ο Κοντομηνας απο το Ραδιο 9; Επειδη τον εκανε σκονη;

Διαβασε πρωτα ...

http://dimitriskazakis.blogspot.com/2012/02/9.html

asterix είπε...

Και ο Γιωργάκης όταν έφυγε σαν δαρμένο σκυλί ότι του καναν πόλεμο τα ΜΜΕ και οι τραπεζίτες έλεγε. Αυτά που λέει ο Καζακης δεν γίνονται αγαπητέ μου η μάλλον γίνονται αλλά να ξέρεις ότι θα ματωσουμε .Αυτα που τραβάμε τώρα είναι της πλάκας θα πέσει πολύ πείνα λέμε!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

2:34
Είσαι Καμπουροκαρατζαφέρης είσαι γελοίος και δεν γνωρίζεις πόσο μαλάκας είσαι.

Ανώνυμος είπε...

https://www.facebook.com/events/376883382328400/


ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ...ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ???

asterix είπε...

Επιχειρήματα αγαπητέ μου επιχειρήματα να βρίσω ξέρω κι εγώ.

Ανώνυμος είπε...

AXAXXAAAXXAXA

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΝΟΕΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΟΥΝ ΤΟ ΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ... ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΟΤΕ ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ... ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ... ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΗΛΙΑΚΗ ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗ ΔΕΗ ΤΟΥΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΛΠ... ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ... ΕΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ... ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ ... Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

Ανώνυμος είπε...

τι επιχειρηματα ρε οργιο,κακοφωνιξ? Δεν σε ενδιαφερει τι θα σου παρουνε οταν εχεις κηρηξει σταση πληρωμων βλαμμενε? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ. Δεν σε ενδιαφερει αν κατασχεθει ο Ελληνικος χρυσος στο εξωτερικο? Αν δεν υπαρχει ελληνικο λιμανι και αεροδρομιο σε ολη την ελλαδα? Αν δεν εχουμε λιγνητορυχεια? Αν δεν βγαζουμε φραγκο απο το χρυσο και το φυσικο αεριο? ΘΑ τα βαλεις εσυ τα σπασμενα? θα τα βγαλει η μπουμπουκα απο το μνι της? Ε σουργελο?

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ.ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΤΙ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ.ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΤΟΣΟ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΥΛΟΣ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΧΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

καλή τύχη μάγκες

Ανώνυμος είπε...

2:06 εχεις απολυτο δικιο....μονο που ο 1:58 είναι και βαλτος αλλά και ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ.....!!!!
Τέτοια τσουτσεκια τα μαθαμε πια....!!!

Ανώνυμος είπε...

Eιναι αληθεια, οτι ο Μπουμπουκος ειναι με τα αντικαταθλιπτικα, τωρα που εχασε τα μεγαλεια του Υπουργου;
Ειδα, οτι το κειμενο της παραιτησης ηταν στο μονοτονικο. Ηταν τετοιο το σοκ, που δεν μπορεσε να το συνταξει ο ιδιος στο πολυτονικο, που λατρευει και καταδεχτηκε να υπογραψει ενα κειμενο, που το συνεταξε μια γραμματεας στο μονοτονικο.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε Βαρουφακη;
Μια κωλοτουμπιτσα, την διακρινω.
Αλλα ελεγες πριν 2 χρονια.
Ομορφαααααντραααα μοοοοοουυυυυυυυυ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί βγάλατε την ανάρτηση που έλεγε να κατεβούμε στις γειτονιές και όχι MONO στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ;;;;;;
Τι έγινε κύριοι του Αντι ΝΤΠ ;;;;;
Είδατε ότι έχει ανταπόκριση και φοβηθήκατε μήπως πετύχει;;;;
Είστε κι εσείς με τους "άλλους" ;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Mε το βρισίδι, παιδιά, δεν βγαίνει τίποτε. Ο Γεωργιάδης φαίνεται σε μερικούς πως υπερισχύει γιατί μιλάει χειμαρρωδώς, με συνθήματα και χωρίς ν' ακούει, αλλά στο τέλος ανακαλύπτεις πως δεν έχει απαντήσει ουσιαστικά.
Αλλά τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα. Το ουσιώδες είναι πως σε κάθε περίπτωση η κατάσταση θα είναι καταστροφική, αλλά κατά τη γνώμη μου θα είναι χειρότερη με μια υπέρμετρη δέσμευση όπως αυτή των δανειακών συμβάσεων, επειδή θα έχουμε και άλλα δεινά και για περισσότερο χρόνο, πέραν των οικονομικών. Αυτή η κατάσταση θα είναι έκφραση ενός απόλυτου ολοκληρωτισμού αντίστοιχου με τον ναζιστικό.
Αλλά το πρόβλημα απαιτεί εγρήγορση, γνώσεις, καλή θέληση και ενότητα. Ελπίζω να μη με βρίσετε παρά την όποια διαφωνία σας.