Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Δες το πριν πεθάνεις...


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη συμφωνα με αυτο το γερμανικο βιντεο- μυνημα πρεπει να πληρωνω τους φορους μου οτι και αν μου επιβαλει το κρατος μου.στο τελος θα πεθανω.και πες οτι αυτο πραγματικα θελει ο ενας και μοναδικος θεος απο τον ανθρωπο.να ειναι τιμιος και σωστος και ας τον σκοτωσουν οι αλλοι.ποιος μου το λεει εμενα οτι ολο αυτο περι θρησκειες θεωριες εξωγηινους κτλ δεν ειναι μια καλα φτιαγμενη ιστορια απο καποιους για να κανουν τις μαζες οτι θελουν.αν στο τελος πεθανουν ολοι οι καλοι στη γη θα γινει κολαση εδω.δεν ειμαι αντιθετος στο να γινουμε ολοι καλητεροι ανθρωποι αλλα πρεπει να υπαρχουν και ισοροπιες.καλοι καλοι στο κεντρο ομως οταν πεσει η νυχτα δεν περνας.αν βγαλω τις πορτες απο το σπιτι μου για να μπαινουν ολοι την επομενη μερα θα βρεθω σφαγμενος.νομιζω πως ο θεος θελει τον ανθρωπο να ζησει.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο μαλ… μπορεί να είστε ….που νομίζετε ότι ο θεός είναι άνθρωπος και κρατεί και βιβλία….
Και το πονηρό που μερικοί μπορούν να το κάνουν επίτηδες μερικοί άλλοι δεν το καταλαβαίνουν είναι που ζητεί από τους ανθρώπους υποταγή ….να είναι υποταγμένοι με το κεφάλι σκυφτό και τα χεριά δεμένα μπροστά..….
Η εκκλησία της «αγάπης» …εκπέμπει μόνο φόβο….
Το αντίθετο της αγάπης γι αυτούς που γνωρίζουν κάτι παραπάνω δεν είναι το μίσος αλλά, ο φόβος …άρα η θρησκεία …κάνει ακριβός το αντίθετο από αυτό που λέει..
εκπέμπει φόβο αντί για αγάπη…
Το έχουν πει άλλοι πολύ πιο σοφοί από μας ότι η θρησκεία είναι το όπιο του λάου …που τον θέλει σε νάρκωση ..για να γλεντάνε οι πλούσιοι και οι γουρουνοζβερκοι κληρικοί απανταχού …καθολικοί και μη ….
Για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο οι βασιλείς και φαρισαίοι ..στη μάσα τους να μην τους ενοχλούν τα ασήμαντα ανθρωπάκια.. που πρέπει να είναι καλοί χριστιανοί .να μην ενοχλούν τους άλλους δηλ. , αυτούς που έχουν τη μάσα …και ας είναι νηστική τώρα αυτοί και τα παιδία τους θα ανταμειφτούν …στο χώμα όταν γίνουν λίπασμα….
Και οι κακοί πλούσιοι και κληρικοί ας περνάν καλά τώρα, μετά ..θα παν στην κόλαση .και θα τους πηδάνε ολημερίς….
Ο καθένας άξιος της μοίρας του..

Ανώνυμος είπε...

ενταξει σιγουρα η ψυχη σου δε θα καθεται σ ενα γραφειο να διαπραγματευεται,συμβολικο ειναι,αλλα στην πραγματικοτητα θα χεις να κανεις με αγγελους κ δαιμονες.κ σιγουρα στη ζωη μας πρεπει να δινουμε σημασια στις λεπτομερειες.κ να μην ξεχναμε να εξομολογουμαστε.

Ανώνυμος είπε...

πολλα λαθη στην μεταφραση αλλα ελεγαν αλλα μεταφραζεται

Ανώνυμος είπε...

Μόνο οι γερμανοί θα μπορούσαν να φτιάξουν την ώρα της κρίσεως, να μοιάζει με γελοίο γερμανικό τηλεπεχνίδι..