Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Κονταίνουν όλα τα αντιμνημονιακά κόμματα.. στις νέες και στημένες δημοσκοπήσεις


Μαγειρεύουν τα πάντα για να κάμψουν την αντίσταση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, παρουσιάζουν εσκεμμένα το άσπρο μαύρο και το μαύρο άσπρο, αφού τα... μνημονικά κόμματα υποστηρίζοντας με νύχια και με δόντια το κατάπτυστο μνημόνιο, βάλλονται από παντού και συντρίβονται καθημερινώς, το τέλος τους πλησιάζει..


Tο μνημόνιο ΔΕΝ είναι μονόδρομος τελικά, αλλά κόλαφος και δηλητήριο που θα εξοντώσει ολόκληρη την κοινωνία. Σειέται ολόκληρη η χωρα από τη πρωτοφανή δικτατορική προπαγάνδα ..

Θα δείτε το βράδυ των εκλογών.. οτι θα συντριβεί η συνωμοσία της ντροπής.

πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΩΝ . ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ (ΑΛΛΟΙΩΣΗ) ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ !!!!!!
ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ...ΜΕΓΑΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ !!!!!!!!
ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ (ΕΠΙΠΟΝΗ ΟΜΩΣ) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ , ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ..................

Ανώνυμος είπε...

Θα τους παρει ο διαολος τους πολιτικοπροδοτες .Εμεις ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και θα γραψουμε ΙΣΤΟΡΙΑ.ΝΑ λοιπον που θα βγει αληθινη η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ για το 2012.ΝΑΙ ειμαστε εμις οι ΕΛΛΗΝΕΣ που θα σωσουμε εκτος απο τον εαυτο μας και τους αλλους λαους της Ευρωπης που κινδυνευουν και αυτοι απο τους ΔΝΤ και Μασονους.Θα τα δωσουμε ολα αδερφια και ο ΘΕΟΣ θα το δειτε ειναι μαζι μας.

Ανώνυμος είπε...

Αυτες τις δημοσκοπισεις της εχουμε γραμμενες κοντα στο εμπροσθιο κεντρο του σωματος μας, λιγο
παρακατω, στο σημειο και στα μελη που ειναι υπευθυνα για την αναπαραγωγη και διαιωνιση του ειδους. Τελεια και (κ)(π)αυλα.-