Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Τα υπαλληλάκια του Λαος... Να καεί η Ελλάδα για το καλό της Ευρώπης.


8 σχόλια:

melinmel είπε...

Συμφωνώ αν είναι να καεί η Ελλάδα για να σωθεί η Ευρώπη να καεί. Παρακαλώ τη διευθύνσει της κυρίας για να αρχίσουμε από το κωλοσπιτο της.

Ανώνυμος είπε...

Ενας ανεξαρτητος παρατηρητης που βλεπει και ακουει την "ελληνιδα" αντιπροσωπο μας υπαρχει περιπτωση να πιστεψει οτι μαχεται για τα ελληνικα συμφεροντα;

dio είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ.......ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ......

Ανώνυμος είπε...

ποια ειναι αυτη η τσουλαρα;;;;; ασ τα καψουμε λοιπον..... ξεκιναμε απο το σπιτι σου, ηλιθια....
αλλα τι περιμενεισ;;;; τα ιδια σκατα λενε και οι υπολοιποι

Μία Ελληνίδα είπε...

Τα σχόλιά μου στην Ευρωβουλευτή με πολύ προσπάθεια για να μην αρχίσω τα «καντήλια» πρωί –πρωί:

Κ. Τζαβέλα, αντί να σηκωθείτε και να μην επιτρέψετε σε κανέναν συνομιλητή σας να αναφέρετε στην Ελλάδα ως PIGS, γιατί πολύ απλά είναι προσβλητικό το αποδέχεστε κιόλας. Επίσης η περίσσεια «ευγένεια» στο πρόσωπο του προέδρου στην καθομιλουμένη ονομάζετε γλείψιμο και δεν είναι όμορφο!

Το ότι αισθανόμαστε ανασφάλεια για το μέλλον μας δεν μας κάνει ανασφαλή λαό, εξακολουθούμε και είμαστε περήφανοι γι’αυτό που είμαστε όσο και να «χτυπιούνται» μερικοί να μας πείσουν για το αντίθετο. Σας είπε κανείς ότι δεχόμαστε να γίνουμε πειραματόζωα και να καούμε για το καλό των Ευρωπαίων; Δεν χρωστάμε (ως λαός) σε κανέναν τοκογλύφο.

Μια φιλική συμβουλή: Την επόμενη φορά που θα ανοίξετε το στόμα σας να μιλήσετε σαν Ελληνίδα, φροντίστε να το κάνετε ως τέτοια. Εάν η πίεση που νιώθετε σας κάνει να μιλάτε σαν σχολιόπαιδο έτοιμο να βάλει τα κλάματα, ευχαριστώ πολύ, δεν σας χρειαζόμαστε και να πάτε σπίτι σας. Μια άδεια καρέκλα στην θέση σας περισσότερο καλό θα μας έκανε στην προκειμένη περίπτωση.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΡΑΣΤΗ ΣΤΡΑΒΟΓΑΜΗΜΕΝΗ ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΝΑ ΚΑΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ .ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ....

Ανώνυμος είπε...

ρε πάτε καλά.σχήμα λόγου είναι.ο καθένας υιοθετεί το διαπραγματευτικό ύφος που θέλει προκειμένου να πείσει και να περάσει τις θέσεις του.είστε χαιβάνια τελείως;μιλάτε για την τζαβέλλα του πατριωτικού Λαός αντί να ξεμπροστιάσετε τον ανθέλληνα ευρωβουλευτή τρεμόπουλο