Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Εντάξει βρε σύντροφοι του Περισσού…



_2_~1.JPGΒγάλτε και μία αφίσα που να λέει “Μην κάνετε καμμιά μ..... και μας ψηφίσετε και βρεθούμε με διψήφιο…”

TO KKE ENOXΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗ... ΧΩΡΑ ΜΑΣ ”ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!”

”ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ” ΘΑ...
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ”ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ” ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ!«Το ΚΚΕ απευθύνει μήνυμα σε όλους τους εργαζόμενους της Ευρώπης:
Δεν χρειάζεται να «γίνετε Έλληνες» για να συμπαρασταθείτε στο λαό της Ελλάδας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του για τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό το γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.
«Σας καλούμε να συναντηθούμε στον ίδιο δρόμο για τα σύγχρονα δικαιώματα της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, για να εμποδίσουμε και να ανατρέψουμε τον κοινό εχθρό μας, τη δικτατορία των μονοπωλίων, την ΕΕ, τα κόμματα που τα υπηρετούν. Η ανατροπή τους σε κάθε χώρα ή ομάδα χωρών, η κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, η αποδέσμευση από την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, με εργατική – λαϊκή εξουσία θα είναι η μεγαλύτερη συμβολή στην πάλη των λαών της Ευρώπης και όλου του κόσμου. Το πιο νέο και το πιο σύγχρονο σύνθημα, που είναι όσο ποτέ άλλοτε επίκαιρο, είναι:
Προλετάριο όλων των χωρών ενωθείτε».
Συμπέρασμα : Όπως φαίνεται ο υπερδιεθνισμός τους έχει χτυπήσει κατακέφαλα εκεί στον Περισσό…
Και να ρωτήσουμε βρε παλικάρια, γιατί ΠΟΤΕ δεν χτυπιούνται οι προλετάριοι της Γερμανίας, ενώ οι ισλαμοφασίστες προλετάριοι αντί να αγωνιστούν ενάντια στα θεοκρατικά – φασιστικά καθεστώτα των κρατών τους έρχονται και ξεσκίζουν τους Έλληνες προλετάριους ΜΟΝΙΜΩΣ;

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

megaliteri makakia den mporeses na grapseis....ante pni3ou

Ανώνυμος είπε...

Μα το σημερινο ΚΚΕ ειναι υπερ των λαθρομεταναστων
και οχι υπερ των Ελληνων. Επιθυμει απ'οτι φαινεται
τον μετασχηματισμο της κοινωνιας προς τα κατω και οχι προς τα επανω. Ευτυχως που η κοινωνια δεν
σερνεται πισω απο κομματα και αποκοματα. Η Ιστορια
δεν περιμενει κανεναν. Τρεχει, αλλωστε αυτο εκανε
παντοτε.

Ανώνυμος είπε...

Κ.Κ.Ε. ΚΑΙ ...ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ

Ανώνυμος είπε...

το ΚΚΕ ποτε δεν ηταν Ελληνικο κομμα, παντα υπηρετουσε σαν πιστο σκυλι τσ συμφεροντα της μητερας Ε.Σ.Σ.Δ., της μςγαλυτερης ΧΟΥΝΤΑΣ του πλανητη. τι να περιμενω απο ενα κομμα που η εφημεριδα του την 28η Οκτωμβριου κυκλοφορησε με εξωφυλλο τη μεγαλη Σοβιετικη αντισταση εναντια στους Γερμανους?? ε? αντε Αλεκα , τραβα να παιξεις σε κανενα γκουλαγκ κοριτσι μου

Οβελίξ είπε...

Θα σπεύσουν δυστυχώς πολλοί που αρέσκονται σε λόγια και δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους να ψηφίσουν το ΚΚΕ όποτε γίνουν εκλογές!!!Ακόμα να καταλάβουν πως ο κομμουνισμός είναι κατασκεύασμα των παγκοσμιοποιητών!!!Η λεγόμενη Δεξιά και η Αριστερά δεν είναι παρά κατασκευάσματα που χρησιμοποιούνται καταλλήλως για να υποδουλώνουν τον κόσμο!!Τα ίδια αφεντικά είναι από πίσω!!!Διαίρει και βασίλευε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ...
ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΙΗΜΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...

ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ είπε...

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ Κ ΑΠΕΛΑΣΗ...

Ανώνυμος είπε...

Η Παπασβουρα τησ συμφορας κριμα που πολλοι την πιστευουν....

Ανώνυμος είπε...

Χριστε μου ποσα παιχνιδια παιζονται πισω απο την πλατη μας...δεν το χωραει ο νους μου.

ανωνυμος είπε...

υπαρχει κανεις αφελης που να πιστευει οτι κκε και συριζα θελουν να κυβερνησουν ποτε ;δεν νομιζω αυτοι θελουν απλως να βρισκονται η ασκηση εξουσιας εχει ευθυνες και αυτοι ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε*** σε βλεπω.