Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός: Η Παγκόσμια ηγεσία είναι μασόνοι



11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΨΥΧΗ ΑΜΑΡΤΑΝΟΥΣΑ,ΑΥΤΗ ΑΠΟΘΑΝΕΙΤΑΙ..ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΑΛΗΤΕΣ. ΟΛΟΙ. ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΦ ΣΟΡ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΝΕΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΛΗΤΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ..Η ΕΞΕΡΓΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΕΡ ΒΟΗΘΑ Κ ΕΣΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΧΑΙΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.ΒΟΗΘΑ.

Ανώνυμος είπε...

11 43 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΒΛΑΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

EFTUXOS POU MAS
TO EIPES PAPOULI GIATI EIXAME MESANYXTA ME SUNEFIA

Ανώνυμος είπε...

11:43 bravo sou re file mas exoun prixei ta arxidia me tous gerontes kai tous pateres , me tis profities kai tis apokalipseis tous ,alla kaneis apo autous den peina.

Ανώνυμος είπε...

Mpravo stin ekklisia pou enimeronei ton kosmo, eidika ton Serafeim, pou oti leei sxetika me to xaragma einai alitheia.Elliniki Orthodoksi Ekklisia, synexiste tin enimerosi.I Apokalypsis den pigazei apo tin ekklisia, alla apo ton idio ton Xristo.An nomizei kaneis oti o Xristos tou ta prizei, tote o Theos kai i psyxi tou.Den mporei omos kaneis na apaitisei apo tin ekklisia na min enimeronei, giati O perissoteros kosmos ontos exei mesanyxta me synefia.To tsipaki idi yparxei kai arxise na perniatai ston kosmo.Sto tsipaki yparxei to 666 pou einai to onoma tou antixristou.Afto einai kai epistimonika kai thriskeftika apodedeigmeno, opote i ekklisia gia afto to thema kserei ti leei kai exei dikio.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά με όλο τον σεβασμό προς τον κάθε ένα που γράφει την άποψη του και προς το φόρουμ θα ήθελα να παρακαλέσω άτομα όπως ο 11.43 να σεβαστεί ότι ένα τεράστιο ποσοστό στην Ελλάδα είναι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί που πιστεύουν και στα γεροντάκια και στην εκκλησία. Με τον τρόπο που εκφράζεστε όχι απλά δεν σέβεστε ούτε τον ίδιο το Θεό αλλά και όλους του Έλληνες.

ΥΓ. Δεν είναι κακό καμιά φορά να διαβάζουμε και λίγο πριν να σχολιάζουμε.
και κάτι τελευταίο, πόσες φορές και πόσο χρόνο στην ζωή σου έχεις σπαταλήσει για να βρείς ένα καλό Παπά; Ή λες ότι τρως από την τηλεόραση;

Ανώνυμος είπε...

o γεροντας Ιωσηφ ο βατοπεδινος ο Εφραιμ φιλοθειτης
που ειναι στην Αριζονα ο Εφραιμ ο Κατουνακιωτης αποτελουσαν την συνοδεια ενος απο τους μεγαλυτερους Ασκητας του ορους του ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΗΣΥΧΑΣΤΟΥ.Δεν ειναι ολα μυλος να τ'αλεθουμε.Εαν δεν σας εκφραζει μια αναρτηση προσπεραστε την και σεβαστειτε τους υπολοιπους ουτε εμεις συμφωνουμε με τα πιστευω και τον τροπο σας (υβρεις)αλλα σας σεβομαστε δεν σας λοιδορουμε.
ασχοληθηκατε ποτε;κανατε τον κοπο να δειτε ποιοι ηταν αυτοι οι ανθρωποι;λετε να ηταν τοσο βλαμμενοι και αφησαν θεσεις πανεπιστημια δοξα και χρημα για να ζουν σε μια σπηλια;τουλαχιστον σκεφτειτε τα αυτονοητα μπορω εγω που δεν γνωριζω τιποτα για την ζωη σας να σας κρινω και να σας βριζω γιατι απλα ετσι μου αρεσει!!οταν ομως θα δειτε τις προφητειες να επαληθευονται ηδη εχουν αρχισει αλλα τα χειροτερα ερχονται τοτε θυμηθειτε θα ριχνεται δακρια μετανιας και θα αναζητειται τον θεο!!

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρά τώρα ακούμε τον κάθε Μοναχό???Τι άλλο θα έλεγε ο τυπάς,φόρεσε ένα μαύρο ράσο των 5 ευρώ,έκανε και μία εκπαίδευση για να κλείσουν ακόμη πιο πολύ τα πνευματικά του μάτια και τώρα αποδίδει όλο αυτό σε Μασόνους και ακόμη και αν πράγματι είναι Μασόνοι γιατί να μας ενδιαφέρει αυτή τους η θρησκευτική άποψη και μέχρι τώρα δεν θα μας είχαν δώσει ένα σημάδι ???

Ανώνυμος είπε...

4:29
δεν ξερω την ηλικια σου!ομως πραγματικα παιζει σημαντικο ρολο καποτε αντιδρουσα κ'εγω και ισως
περισσοτερο απο σενα!θα μπορουσα να σου πω διαβασε αυτο η εκεινο επειδη ομως ο χρονος ειναι πολυτιμος
και η γνωση ακριβη δεν ειναι ετσι οπως τα λες στη ζωη να μην εισαι απολυτος κρατα ενα μικρο ποσοστο της ταξεως του 1% και προβληματισου μηπως κανεις λαθος;μεσα απο το yoytube ΨΑΞΕ ναιτες ιπποτες ροθτσιλντ Δ.Ν.Τ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΝΩΣΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΖΛ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ 2012 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ δεν ειναι κακο να μην γνωριζεις κακο ειναι να επιμενεις για κατι που δεν γνωριζεις και αρνησε εγωιστικα να μαθεις!φιλικα!