Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ογκώδης διαδήλωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα! Είναι περισσότεροι από ποτέ…


Ογκώδης διαδήλωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα! Είναι περισσότεροι από ποτέ…
Το ΠΑΜΕ έχει φτάσει στο Σύνταγμα. Είναι χιλιάδες, πρέπει να έχουν κατέβει όλα τα μέλη και οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ απόψε! Αλλά και πολλοί ανένταχτοι πολίτες που θέλουν να.... διαδηλώσουν. Δείτε τη φωτογραφία από το twitter:...


51 σχόλια:

Unknown είπε...

Oχι πειτε μου δηλαδη!!
Ειναι αυτες οι φατσες που βλεπετε πανω στην φωτο ετοιμες για πολεμο;;;;;;
Προβατακια ετοιμα προς την σφαγη τα κοβω!!
Που πατε ρεεε!!!
Ετσι νομιζετε θα αλλαξει το καθεστως των κατακτητων της χωρας μας;;;
Παρτε και μια σημαια δωρο και απο μενα να την κουνατε ψηλα στον αερα ρεεεε!!!

Ανώνυμος είπε...

μορφεα το αφεντικο σου στον αντενα τωρα πηγενε να πληρωθης και καλο υπνο ηλιθειε

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΡΦΕΑ
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ
ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ
ΑΝ ΘΕΣ ΠΑΜΕ Κ'ΕΜΕΙΣ ΤΙ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ;
Ε!ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΗΝ ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΒΟΤΚΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΕΛΑΩ ΤΩΡΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΟΣ είπε...

ΡΕ ΜΟΡΦΕΑ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΛΥΚΟΣ ΗΣΟΥΝΑ;

Unknown είπε...

Θελετε να σας το αναλυσω; Okey!
....
Ειδατε ποτε να αλλαξει κατι με τις σημαιες και τα πανo;
Ετσι θα διωξετε το εβραικο καθεστως στην ελλαδα;
Με τις σημαιες και τα πανο;
Ποιος σας το ειπε αυτο;
Οποιος το νομιζει αυτο, ειναι πολυ βαθια γελασμενος.
Αφηστε με γιατι το γνωριζω πολυ καλα το πως δουλευει το ολο συστημα.
Στημενες διαδηλωσεις σε ελεγχομενες τοποθεσιες.
Tο καλοκαιρι που μαζευτηκαν στην πλατεια 500.000 κοσμος τι εγινε δηλαδη;;;
Φαγαν τα δακρυγονα στην μαπα και το βουλωσαν ολοι τους!!
Εσεις πιστευετε αυτο που σας εμαθαν!
Πως, μεσα απο διαδηλωσεις με σημαιες και πανο, θα σας ακουσουν τα λαμογια και θα παρουν πισω τα νεα μετρα.
ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ!!

ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ ΜΕ ΟΠΛΑ!
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ!
Εδω σε πειραζει καποιος την τιμη,και εσυ σαν ανδρας που εισαι,τον απειλης με δικαστηριο!!
ΓΙΑΤΙ;
Διοτι εισαι κοτα!! Να τον αντιμετωπισεις!!

(Ολα τα παραπανω δεν απευθυνονται προσωπικα σε κανεναν, αλλα σε ολους μας!).

Ανώνυμος είπε...

8:25
ΕΛΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ 700 ΧΙΛ.
ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Κ'ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑΔΙΝΑ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΚΕΙ!!ΚΑΙ Ο ΜΟΡΦΕΑΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΕΙΘΕΛΕ ΕΝΑ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥς ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ
ΦΙΛΙΚΑ!!

Unknown είπε...

Διαβαστε πιο πανω στην Αργεντινη.(Μετα τα 15 σχολια).
Κατανοηστε επιτελους πως αυτες οι διαδηλωσεις ειναι στημενες.
Εχω να σας δωσω ενα ολοκληρο κειμενο που αποδεικνυει το αληθες απο αυτα που σας λεω.
Μην με κανετε θα σας το δωσω!
Τοτε θα δειτε την αληθεια μπροστα σας!
Kαι το καλοκαιρι με τους αγανακτισμενους ημουν εναντιον τους!!!
Και βγηκα αληθινος!!

ΟΛΥΜΠΙΟΣ είπε...

ΟΚ ΗΓΕΤΗ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΟΣΟ ΛΕΣ ΠΑΣΟ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΜΟΡΦΕΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΩΞΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ; ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΕΞΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑΖΕΙ ΞΕΡΕΙ;ΧΩΡΙΣ ΚΑΚΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ

Unknown είπε...

Mε προκαλεσατε, οποτε παρτε καταμουτρα την αληθεια!!
......................................
Εκείνο που οι κοσμοεξουσιαστές φοβούνται, αφού θα τους αναγκάσει να αντιδράσουν βίαια και να δείξουν το απάνθρωπο πρόσωπό τους, είναι μία πραγματική λαϊκή εξέγερση.
Η πολιτικές εξουσίες, που προωθούν τοπικά σε κάθε κράτος τα σχέδιά τους, έχουν να αντιμετωπίσουν, από πλευράς αντίδρασης των πολιτών, όχι πραγματικές επαναστάσεις και αντιδράσεις, αλλά τις γελοίες και οργανωμένες διαδηλώσεις με τα ξύλινα συνθήματα, τα πανώ και τις πορείες των συνδικαλιστών και των κολητών τους.
Οι διαδηλώσεις δηλαδή, έχουν θεσπιστεί από τους ίδιους τους κοσμοεξουσιαστές, και έχουν ορισθεί και τα όρια μέχρι τα οποία θα φθάνει η αντίδρασή τους.
Για να μην υπάρξει μάλιστα ποτέ ξεπέρασμα των αντιδράσεων, σε περίπτωση που οι συνδικαλιστές δεν "ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΝ" σωστά την ΕΙΡΗΝΙΚΗ τους διαδήλωση, υπάρχει η πέμπτη αντιλαϊκή φάλαγγα των δήθεν αναρχικών, που αποτελούμενη από μερικούς έμμισθους πράκτορες και από παιδιά παρασυρμένα που πιστεύουν ότι αντιδρούν στο σύστημα. Οι λεγόμενοι λοιπόν αντιεξουσιαστές, που κάθε άλλο παρά αντιεξουσιαστές είναι, καταστρέφουν περιουσίες ιδιωτών, όπως μαγαζιά αυτοκίνητα κτλ, οριοθετόντας έτσι την άσκηση βίας, όποτε υπάρχει η μεθοδευμένη αντίδραση του λαού.
Αν υπήρχε πραγματική αντίδραση, θα υπήρχαν επιθέσεις εναντίον των εκφραστών της θέλησης της νέας τάξης, που είναι οι βουλευτές, τα αστυνομικά τμήματα, τα υπουργεία κτλ.
Όλοι αυτοί οι "στόχοι", ναι μεν φρουρούνται, αλλά η φρούρηση είναι της πλάκας, αφού ποτέ δεν χτυπιούνται σοβαρά. Όταν μάλιστα γίνει κάποιο χτύπημα, γίνεται πάντοτε κατά κάποιων χαμηλόβαθμων αστυνομικών, για τα μάτια του κόσμου, ή με κάποιο γκαζάκι στην πόρτα του γραφείου κάποιου βουλευτή, με προσοχή όμως, για να την μαυρίσει μόνο και να μην την καταστρέψει.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν, ότι ποτέ δεν υπάρχει λαϊκή οργή που πράγματι να μετουσιώνεται σε πράξη αντίδρασης, και σε πράξη βίας.
Αν δεν υπήρχαν οι διαδηλώσεις, θα ερχότανε στιγμή, που ο λαός θα έβγαινε αυθορμήτως στο δρόμο και μία λαϊκή μάζα 200,000 ατόμων, δεν σταματιέται από 10,000 διάσπαρτους αστυνομικούς με χημικά και γκλομπς.
Απαιτείται να ανοίξουν πυρ με πραγματικά πυρά.
Αυτό δεν το θέλει η νέα τάξη.
Αυτό θα σηματοδοτούσε πόλεμο. Τότε ο κόσμος θα ξυπνούσε.
Για να μην βγουν στο δρόμο τόσοι πολλοί άνθρωποι, η παφκόσμια εξουσία, φροντίζει να μην απελπιστούν ποτέ και χρησιμοποιεί την μέθοδο "της διαρκούς προσδοκίας της βελτίωσης των πραγμάτων".
Οι πολιτικάντηδες έχουν αναλάβει εργολαβικά λοιπόν την υποσχεσιολογία, που κρατά τους πάντες φοβισμένους και σε κατάσταση αναμονής, για να μην χάσουν το κοκκαλάκι που τους έδωσαν να γλύφουν.
Μην νομίζετε όμως, ότι και να έκανε ο όποιος πληθυσμός πραγματικό γιουρούσι, ότι θα κατάφερνε κάτι.
Πάρτε για παράδειγμα την Αίγυπτο. Βγήκαν όλοι στο δρόμο και εκείνο που κατάφεραν ήταν αν βγάλουν μία "δημοκρατική" κυβέρνηση, αποδεκτή από τους Αμερικάνους. Ένα τίποτα δηλαδή.
Ας πάμε όμως υποθετικά σε μία πιο ακραία κατάσταση.
Ας υποθέσουμε, ότι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ξεσηκώνονται 2,000,000 κόσμου και διαλύουν την αστυνομία και μπουκάρουν στη βουλή και τα δημαρχία και τις περιφέςρειες και λυντζάρουν και σκοτώνουν όλους τους κακούς εκπροσώπους του κατεστημένου και στήνουν κρεμάλες και πάνε και στο Γουδί και κρεμάνε τους "προδότες" και όλα τα σχετικά.
ΜΕΤΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Τι θα γίνει μετά;

Συνεχεια..

Unknown είπε...

Τι θα γίνει μετά;
Πιστεύετε ότι υπάρχουν οι άριστοι για να κυβερνήσουν; Που θα τους βρούμε; Πως θα γίνουν αποδεκτοί από τον λαό; Δεν θα χρειαστεί δόλος και λαμογιά για να υπερισχύσουν των άλλων αρίστων που σίγουρα θα θέλουν και αυτοί να πάρουν την εξουσία;
Έστω λοιπόν ότι έγινε ένα θαύμα και βρήκαμε τους αρίστους για να εξουσιάσουν. Πώς θα εξουσιάσουν; Πως θα έρθουν σε επαφή με το παγκόσμιο σύστημα πολιτικής και οικονομικής εξουσίας;
Πως θα βρουν χρήμα για να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις του δημοσίου; Από που θα πάρουν δάνεια;
Αμέσως λοιπόν θα πρέπει να "ΣΥΝΝΑΛΑΓΟΥΝ" με το κατεστημένο.
Την αμέσως επόμενη όμως στιγμή, θα ανήκουν και αυτοί στο κατεστημένο. Αν αντιδράσουν , τότε το σύστημα θα ρίξει εναντίον τους όλο το ΝΑΤΟ, η Ελλάδα θα γίνει μία υπόδουλη χώρα και μία νέα "κατεστημένη" κυβέρνηση θα έρθει για να μας σώσει.
Καταλαβαίνετε λοιπόν, όλοι εσείς που θέλετε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, ότι εκείνο που εμποδίζει τον κόσμο όλο να ευτυχήσει, δεν βρίσκεται στην Ελλάδα. Ουσιαστικά δεν βρίσκεται πουθενά συγκεκριμένα για να παμε να το πολεμήσουμε και αφού το νικήσουμε, να ησυχάσουμε.
Ο κόσμος που ζούμε, δεν νικιέται. Νίκη σημαίνει νικάς τον αντίπαλο και ζεις όπως θέλεις. Το θέμα είναι ότι τον νικάς στον κόσμο αυτό και ζεις στον κόσμο αυτό. Ευτυχία και οργάνωση στον κόσμο αυτό δεν μπορούν να υπάρξουν.
Λυπάμαι αλλά αυτή είναι η κατάσταση. Ο κόσμος αυτός φτιάχτηκε για να φιλοξενήσει όχι κατοίκους, αλλά φυλακισμένους.
Σκεφτείτε τις χιλιετίες της γνωστής ιστορίας. Πάντα πόλεμοι, δυστυχία και πάνω από όλα ο αναπόφευκτος θάνατος.
Τρία αγαθά μπορούμε να κατανοήσουμε στον κόσμο αυτό. Τα δύο μας τα στερούν συστηματικά, για να ξεχνούμε διαρκώς το τρίτο και πολυτιμότερο.
Το πρώτο είναι το ΧΡΗΜΑ. Το κυνηγάμε συνέχεια και αυτοί μας το στερούν, στερώντας μας όλα αυτά που μας έπεισαν να θέλουμε να αποκτήσουμε.
Το δεύτερο είναι ο ΧΩΡΟΣ. Σύνορα κρατών, απαγορευμένες περιοχές, όρια πόλεων, τεκμήρια στα μεγάλα σπίτια για να αισθανόμαστε διαρκώς την έλλειψη χώρου. Πράγματι, τι ηλίθιο σκεπτικό, θα σκεφτεί κανείς. Γιατί να μας περιορίζουν τα τετραγωνικά που ζούμε; Δεν είναι ηλίθιο το σκεπτικό, αλλά πανέξυπνο. Μας περιορίζουν και βάζουν στο μυαλό μας μία διαρκή σκέψη αγανάκτησης. Κρατούν έτσι ένα μεγάλο μέρος του μυαλού μας διαρκώς απασχολημένο. Όρια λοιπόν παντού στον πλανήτη όπου ζούμε περιορισμένοι.
Κυνηγώντας τα δύο πρώτα ΧΡ (ΧΡΗΜΑ-ΧΩΡΟΣ) ξεχνούμε το τρίτο και κυριότερο που μας περιορίζει απόλυτα ΧΡΟΝΟΣ.

Συνεχεια..

Unknown είπε...

Ο ΧΡΟΝΟΣ αποτελεί τον απόλυτο παράγοντα καταπίεσης, αφού όχι μόνο περιορίζει κάθε μας δραστηριότητα, αλλά ορίζει και αυτό που αντιλαμβανόμαστε σαν ΖΩΗ. Το πιό σίγουρο πράγμα στην ζωή του καθενός, είναι ο θάνατός του.
Αν συνειδητοποιήσει κανείς το βέβαιον του θανάτου του, τότε, αργά ή γρήγορα, οι φοβίες του να μην χάσει τα "κεκτημένα", που ουσιαστικά δεν είναι κεκτημένα, θα φύγουν.
Αυτός ο άνθρωπος τότε γίνεται ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για τους κοσμοεξουσιαστές του κόσμου τούτου. Δεν ελέγχεται. Απελευθερώνεται. Δεν έχει να χάσει τίποτε πλέον.
Σκεφτείτε την απάτη των διαφημίσεων με τις οποίες μας εκπαιδεύουν στο να σκεφτόμαστε όπως θέλουν αυτοί.
Μας λένε, πάρε αυτό το καλό ψυγείο. Θα το έχεις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Αυτό όμως είναι ένα ψέμα, που το βρίσκουμε βολικό, για να μην σκεφτόμαστε ότι τίποτε δεν είναι "για πάντα" στον κόσμο αυτό.
ΤΙΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έτσι χρησιμοποιούν τα δύο πρώτα "ΧΡ" (Χρήμα-Χώρος) για να μην σκεφτόμαστε το τρίτο "ΧΡ", τον Χρόνο.
Ο πόλεμος όμως φίλοι μου, ευτυχώς, γίνεται στην πραγματικότητα, όπως έλεγαν και οι αρχαίοι Έλληνες σοφοί, μόνο μέσα στο μυαλό του καθενός.
Αν δεχθεί κανείς, αυτό που ονομάζουμε αλήθεια του Χριστού, το ότι δηλαδή ο κόσμος αυτός είναι και ψεύτικος και προσωρινός, αφού με τον βιολογικό θάνατο απελευθερώνεσαι από αυτόν, τότε θα μπορέσει να αισθανθεί, ότι τίποτε δεν μπορεί να τον αγγίξει. Κανείς δεν έχει εξουσία επάνω του.
Τότε μόνο μπορεί να δημιουργήσει την αίσθηση της ελευθερίας, μέσα στον κόσμο των ονείρων.
Όπως και να έχει, ο πόλεμος για την κατάκτηση της αιώνιας και πραγματικής ζωής, για όσους πιστεύουν ότι υπάρχει, θα δοθεί εδώ.
Όσοι πιστεύετε ότιο μπορείτε να ψηφίσετε τον κατάλληλο βουλευτή για να σας σώσει, κάντε το.
Όσον αφορά τους υπόλοιπους.
Ιδού το Αραντίς, ιδού και το πήδημα!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΥΜΠΙΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ;
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΟΚ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΠΑΘΑΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΣΙΓΑ -ΣΙΓΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΤΑΝ ΒΡΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΕΛΑΩ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΕΤΣΙ ΜΩΡΕ ΓΙΑΤΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΚΟΜΠΟΥΣ ΔΕΜΕΝΗ Κ'ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ Κ'ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΟΝ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟΝ ΠΩΣ Ν'ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΟΠΛΑ;ΗΓΕΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΡΦΕΑ
ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ!!
ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΘΑ ΜΕ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ!!!ΤΙ Τ'ΑΘΕΛΕΣ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ;
ΗΓΕΤΗΣ

Unknown είπε...

Tην αληθεια σου δινω να διαβασεις, δεν θελεις;

Χα! Χα!

Ανώνυμος είπε...

παλι βολτουλα του παμε για τα ματια του κοσμου.μονο οταν θα πεταξετε τησ κοκινες σημαιες και θα παρετε τησ ελληνηκες θα μασ δειτε και εμας στο δρομο,ειδαλος συνεχειστε το παμε εδω,παμε εκει,παμε παραπερα,και απο αποτελεσμα 0!

ΟΛΥΜΠΙΟΣ είπε...

9:09 ΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΝΟΕΙΣ; ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΑΝΩΝΥΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΥΜΠΙΟΣ
ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΝΟΜΙΣΑ ΗΤΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟ
ΚΑΛΑ ΤΙ 9 :09 ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΧΩ ΟΝΟΜΑ
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΠΛΟΚΕΡ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ Κ'ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ.
ΜΟΡΦΕΑ
ΕΓΩΙΣΤΗ!!!!
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΟΝΕΙΡΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ
ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΘΑ ΛΕΣ
ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

εισαι οτι να ναι, την μια λες να ξεσηκωθουμε και την αλλη οχι γιατι δεν είμαστε ετοιμοι, φασκεις και αντιφασκεις συνεχως χωρίς καμια δόμη στον λόγο σου μονο και μόνο για να δήμιουργήσεις εντυπώσεις και να μπερδέψεις τον κόσμο. Οτι και να λές δεν στηρίζεται πουθενα. είσαι ο μεγαλύτεροσ ψευτοεπαναστατης του πληκτρολογιού εδω μέσα, και το μονο που κανείς είναι να δίνεις μαπα πληρόφοριες που παραλύουν τον απλό αναγνώστη βάζοντας τον στην λόγικη "λες να είναι έτσι" με αποτέλεσμα την πλήρη παραλυση τους.
Κάτσε σπίτι σου και βγάλε το σκασμό έμεις την κυριακη α είμαστε στο σύνταγμα για να πόλεμησουμε γιατι ο καιρός έφτασε.
Υ.Γ. Δεν είμαστε ανικάνοι να βγάλουμε ηγέτη μην τον πιστευτε γιατι αυτο που λέει ειναι απλα " αφου δεν μπόρειτε να κυβερνησετε ας ερθουν ξένοι" ΟΥΣΤ ΡΕ

ΟΛΥΜΠΙΟΣ είπε...

ΗΓΕΤΗ SORRY ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΞΑ

Unknown είπε...

9.45
θα ειμαι εδω και θα σε περιμενω να αναλυσουμε τα "κερδη" που θα αποκτησεις απο την μεγαλειωδη συγκεντρωση και πορεια!

Μονον που δεν εβαλες ενα ψευδωνυμο τουλαχιστον για να σε "κραξω" τοτε εγω!
................

Kαι οσον αφορα τα ονειρα μου,ειναι αληθινα!!!

Και οχι ψευτικα, οπως αυτα που σας πλασσαρουν!!

Ανώνυμος είπε...

πω ρε σπαμ....ρε σπασαρχιδηδες μορφεες ηγετες και αλλοι πειραγμενοι τι σχολιαζετε ασχετα συνεχεια...αν ειναι να κανετε 500 σχολια καθε φορα ας εχουν σχεση με την αναρτηση τουλαχιστον.μην μας κουραζετε...

Ανώνυμος είπε...

10.14 ευτυχως που σχολιασες εσυ την αναρτηση.χαχα

ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΡΦΕΑ πεστα ρε φαινεται αυτα που λες τσουζουν καποια κομματοσκυλα εδω μεσα

Ανώνυμος είπε...

9 Φεβρουαρίου 2012 10:14 μ.μ.
ΔΕΙΛΕ!!!
ΥΠΟΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ!!
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΔΙΧΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μορφέα Έχεις όπλο? Όταν κάποιος σε ενοχλεί δε πας στα δικαστήρια , αλλά του δείχνεις το περίστροφο?

Και είσαι μάγκας??

Εγώ έχω κατσαρόλες.

Καλύτερα πανό και κατσαρόλες παρά όπλα.

Τα όπλα είναι μόνο για την αστυνομία και το στρατό. Και χρησιμοποιούνται κατόπιν αυστηρής εκπαίδευσης σε ειδικές περιστάσεις.

Οι υπόλοιποι οπλοφόροι είναι εγκληματίες ή εν δυνάμη εγκληματίες.

Unknown είπε...

10.55
E! Aφου εχεις κατσαρολες,ειδαμε τι πετυχες στο Συνταγμα το καλοκαιρι με 500.000 κοσμο!!!

Ρε!! Α ν δεν παρεις τα οπλα να βγεις στους δρομους σε καθε στενο να σε τρεμουν τα λαμογια, τοτε πως θα αλλαξεις το καθεστως;;;

Ανώνυμος είπε...

το ΚΚΕ ειναι το μονο κομμα που ειναι κατα της Ε.Ε., ΝΑΤΟ, ευρω κ.τ.λ. Τα υπολοιπα κομματα ειναι μαζι τους.. Γι αυτο το παραδεχομαι το ΚΚΕ.. Και παντα ειναι στους δρομους και αγωνιζεται για ολους μας... Εδω και χρονια φωναζουν αλλα ποιος τους ακουει..

Unknown είπε...

To KKE ειναι ενα απο τα κομματα που ειναι υπερ των λαθρομεταναστων στην ελλαδα, υπερ της παγκοσμιοποιησης,κατα του Εθνους μας ως κρατος, υπερ των Σκοπιων στην ονομασια...κτλ...αντε να μην πω περισσοτερα τωρα!

Ανώνυμος είπε...

11:06 εσυ πρεπει να βαρυστομαχιασες με τοσο κουτοχορτο, το κκε πουλαει ψευδαισθηση παρτο χαμπαρι θελουν να ελεγχουν τον αντιδρομενο κοσμο και το κκε το πετυχενει αντε μας ζαλισατε και εσεις του κκε ( μη με πρηξεις οτι ειμαι πασοκ νδ η κατι αλλο γιατι θα πεσεις εξω)

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με ΜΟΡΦΕΑ,ποτε μα ποτε καμια εξεγερση δεν κερδήθηκε με κατσαρόλες και γιαούρτια,αν θέλουμε να τους κατεβάσουμε δυστυχώς θα πρέπει να χυθεί αίμα.ΓΡ.

Ανώνυμος είπε...

Kαι να σε ρωτησω κατι φιλε Μορφεα.
Εσυ αυτην την περιοδο (τα 2 τελευταια χρονια δηλαδη)τι κανεις συμφωνα με αυτα που λες?
Λογο του οτι ετσι οπως διατυπωνεις την σκεψη σου ακουγετε αρκετα δυσκολο να γινει,σε ρωταω γιατι δεν νομιζω να εχεις κατεβει ποτε σε καμια συγκεντρωση με κανα οπλο....??Αλλα νομιζω οτι περιμενεις την ειδηση τυπου ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕ 2000000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ σωστα?

Ανώνυμος είπε...

12:11 αφου αμα κατεβαινε με οπλο θα τον ελεγες προβοκατορα-πρακτορα-βαλτο ελα παραδεξου

Ανώνυμος είπε...

Εχω και μια ακομα ερωτηση για σενα Μορφεα και θα ηθελα μια αντρικια απαντηση.
Εισαι προθυμος να δωσεις την ζωη σημερα, αυριο,μεθαυριο για την χωρα??
(Με βαση παντα σε αυτα που υποστηριζεις)

Unknown είπε...

12.11
Πολυ απλα περιμενω,διοτι ολες αυτες οι λυσεις γνωριζω πολυ καλα πως δεν προσφερουν τιποτα!
Ειναι απλα για να κατευναζουν τον κοσμο!
Ωστε να νομιζουν οτι προσπαθησαν τουλαχιστον.
Αλλα στην ουσια, μια τρυπα στο νερο!
Περιμενω κατι να συμβει, αλλα θα πρεπει πρωτα να ωριμασει ο χρονος και τα γεγονοτα για να ρθει!
Ολοι οσοι πανε αυτη την χρονικη στιγμη να διαδηλωσουν, ειναι περα ως περα βεβαιον,πως δεν ειναι ικανοι για να κανουν "πολεμο!" Παρα για να διαμαρτυρηθουν απλα ειρηνικα!! (τριχες, με συγχωρεις δηλαδη).
Διαβασε τα παραπανω που εδωσα, κατανοησε τα, και μετα θα σου λυθουν οι αποριες.
Και κατι αλλο!
Τι κανει η εκκλησια για να αποτρεψει αυτο το γεγονος; τιποτα!
Τι κανουν τα κομματα που διαφωνουν; Γιατι δεν ανοιγουν πολεμο ωστε να πεσει η κυβερνηση;
Γιατι γενικα ολοι που μπορουν, δεν ξεσηκωνουν τον κοσμο; Να τον ξυπνησουν;;
Να σου πω εγω!
Διοτι ολοι τους ειναι πουλημενοι στους νεοταξιτες!!

Ανώνυμος είπε...

12:17 Συγνωμη φιλε μου αλλα δεν αρμοζει στον χαρακτηρα μου να μπω σε τετοιου ειδους αντιπαραθεση

Unknown είπε...

12.18
Φιλε εσυ εισαι ετοιμος να δωσεις την ζωη σου αυτη την στιγμη για την πατριδα; Αυριο στην διαδηλωση;
ΟΧΙ!!
Ουτε και εγω! Εαν ομως ξεπερασω τα ορια μου,τοτε χωρις να το καταλαβω, θα ειμαι!
Και πως θα γινει αυτο;
Οταν αγανακτισω τοσο πολυ!
Οταν θιξουν την τιμη μου!
Οταν θιξουν το φιλοτιμο μου!
Οταν θιξουν τα πιστευω μου!
Τοτε να εισαι σιγουρος πως θα ειμαι ικανος για τα παντα!!
Αυτο φοβουντε τα λαμογια, και για αυτο μας βαζουν να συμμετεχουμε σε γυαλαντζι διαδηλωσεις, ωστε να ξεχαρμανιαζουμε!!
Το μισος για αυτους, η αδικια, τα παντα, οταν συσσωρευονται,ειναι η ταφοπλακα γι'αυτους! Που μας κυβερνουν απο παντα!!

Ποτε δεν ειμασταν ελευθεροι!!!

Unknown είπε...

Τελικα φιλε δεν μου απαντησες εαν συμφωνεις με τα λεγομενα μου. Εγω οπως βλεπεις σου απαντησα.
Μπορεις απλα να πεις ενα ναι, η ενα οχι.

Ανώνυμος είπε...

Καταρχην πιστευω οτι υπαρχουν σιγουρα κινηματα και καποια προσωπα μεσα στον πολιτικο χωρο που ειναι κατα αυτης της νεας ταξης και το σιγουρα ειναι οτι δεν ειναι αρκετοι.
Και κατα δευτερον οπως προειπα για να γινει κατι τετοιο πρεπει να επεμβει ο στρατος,κατι τετοιο για να γινει νομιζω οτι το 85% των Ελληνων πρεπει να εχει καταρευση ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ δηλαδη να εχει πιασει το απολυτα μηδενικο.
Συνεχιζω λεγωντας οτι θα περιμενουμε να γινει αυτο καθωντας στο σπιτι κανωντας κριτικες στα μπλογς?
Η ιδεα δηλαδη του κατεβαινωντας στους δρομους διαδηλωνοντας, αλλα ΟΛΟΙ και οταν λεω ΟΛΟΙ εννοω δημοσιοι και ιδιωτικοι υπαλληλοι κτλ.ουτως ωστε να μην μπορει να λειτουργησει τιποτα και οχι μονο στο συνταγμα αλλα και εξω απο το σπιτι του καθε υπουργου,βουλευτη,προεδρου της δημοκρατιας,media κτλ. σε καθημερινη βαση.
Πιστευεις δηλαδη οτι με αυτον τον τροπο δεν θα ειχαμε καταφερει κατι η οτι και αυτο θα ηταν στημενο?

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη για την καθυστερηση αλλα μιλαω παραλληλα στο skype.

Ανώνυμος είπε...

Μορφέα..δεν γίνεται τίποτα άμα δεν κάνεις τίποτα..κι εσύ κάνεις ψυχοθεραπεία μόνο λόγια είσαι,αποτρέπωντας το κόσμο να κάνει αυτό που νιώθει.Δεν βοηθάς παρά τις γνώσεις σου σε άλλα θέματα,κόφτο..

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτα στο 12.18 σχολιο.

Unknown είπε...

Kαι εγω θα συμφωνουσα μαζι σου φιλε, αν γινοταν κατι θετικο απο τις εκδηλωσεις του κοσμου σαν αυτες που λετε.
Ειδατε εσεις να γινετε κατι τοσον καιρο;
Ειδατε να αλλαζει κατι;
Τα μετρα τα παιρνουν συνεχεια.
Πηγαινοντας αυριο μεθαυριο να διαδηλωσει καποιος το μονο που θα καταφερει θα ειναι να του φυγει ο θυμος!
............
Μορφέα..δεν γίνεται τίποτα άμα δεν κάνεις τίποτα..

Ειδα φιλε πως τους ελεγχουν αυτους που κανουν!
τους στελνουν ελεγχομενα οπου θελουν, με ορια και σταθμα!!

Ανώνυμος είπε...

Απο τωρα και στο εξης θα γραφω και το ονομα μου στο τελος ουτως ωστε να καταλαβαινεις οτι σου απαντω εγω.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Unknown είπε...

Φιλε ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Σαν μονη λυση, θα εβλεπα να ενωθει η εκκλησια,μεσα απο την επιρροη της, με τον Στρατο, διοτι εχει "λογο" και ακουγεται στις ταξεις του ελληνικου στρατου.
Και μετα να παρει την εξουσια, για ενα συγκεκριμενο μεταβατικο σταδιο.
Να ζητησει απο την Ρωσια βοηθεια, και προστασια, εφοσον δεν δινει κανεις αλλος.
Εξαλλου θα ειμαστε ενα Ορθοδοξο τοξο μετα.
Αλλα ενας Χριστοδουλος λειπει!!!
Καποιος που θα ειχε φωνη και θα ακουγοταν!!
Αυτος που μαζεψε για το σκοπιανο ενα εκατομμυριο στην θεσσαλονικη και αλλους τοσους ελληνες στην αθηνα, στους δρομους!!

Αυτη θα ηταν μια καλη λυση! Αλλα που;;;
Τον αφησαν; Τον ξεπαστρεψαν και αυτον!

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικα δεν πιστευω σε αυτο που λες, οτι δηλαδη ειναι ελεγχομενοι αρα και κατευθυνωμενοι,αυτο συμβαινει λογω της παραποιησης των γεγονοτων απο τα κλασικα media στου περασουν τετοιου ειδους μυνηματα,το οποιο εχω δει απειρες φορες.
Σιγουρα ομως σε καθε μεγαλη συγκεντρωση υπαρχουν καποια εντεταλμενα υπηρεσιακα ατομα με σκοπο να (διαλυσουν) τον οχλο εφοσον παιρνει διαστασεις, διαστρεβλωνοντας παραληλλα την εικονα των διαδηλωτων.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Aνεκαθεν σε αυτη την χωρα οποιος πηγαινε εναντια σε αυτο το συστημα και εφοσον ειχε την στηριξη του λαου παντα κατι συνεβαινε,τελοιωντας ετσι ο αδωξος αγωνας τους..
Φαντασου οτι μεσα απο τοσους αγωνες που εδωσε αυτος ο ηρωας ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ για την ελευθερια αυτου του τοπου κατεληξε στην φυλακη και ελευθερωθηκε γιατι τον χρειαστηκαν να πολεμηση παλι.

Unknown είπε...

Φιλε ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Δεν αφηνουν τις διαδηλωσεις να ξεπερασουν τα ορια, εαν πρωτα δεν το θελησουν.
Στην Αιγυπτο θελησαν να τους αφησουν και να ριξουν την κυβερνηση εκει, για να φερουν μια αλλη δικη τους.
Εδω ομως θελησαν απλα να μας δοκιμασουν ως πειραμα, να δουν αν μαζευτουμε στην πλατεια,και αφου μαζευτηκαμε, και δεν περασε το πολυπολυτισμικο τους εναυσμα που προσπαθησαν να δωσουν, αλλα κοντεψε στο τελος να καταντησει απελευθερωτικος αγωνας υπερ της πατριδος μας, τοτε αποφασισαν να διαλυσουν το κινημα που φανηκε να δημιουργειται,με ελληνικες σημαιες παντου, και οχι κομματικες.
Το αποτελεσμα το ξερουμε.
Το διελυσαν οσο ηταν ακομη στην γεννηση του.
............
.........................
Φιλε ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ εως αυριο θα το παμε εδω συζητωντας! Ας το αφησουμε για αλλη φορα λοιπον.

Σε καληνυχτω!

Ανώνυμος είπε...

Παρελειψα να σημειωσω το ονομα μου στο σχολιο 1.41

Unknown είπε...

Σε καταλαβα ομως!
Αλλωστε αλλιως τι αληθινο Ονειρο θα ημουν; Χα! Χα!

Καλη σου νυχτα και παλι.

Ανώνυμος είπε...

Σαφως φιλε Μορφεα, αλλα το μεγαλυτερο λαθος που εγινε ηταν οτι βρησκοντουσαν στην φωλια του λυκου δηλ. σε ενα και μοναδικο σημειο,γι'αυτον ακριβως τον λογο ειπα πριν οτι διαδηλωσεις ΝΑΙ αλλα σε πολλα καιρια σημεια,ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
Με αυτον τον τροπο δεν θα μας επαιρνε πανω απο 2-3 εβδομαδες να ριξουμε την κυβερνηση,η οπως αλλιως λεγεται αυτο το πραγμα.
Kαλη σου νυχτα κι'εσενα!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ