Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΝΔ: Έρχονται και άλλες προσχωρήσεις


Οι προσχωρήσεις των Μ. Βορίδη και Αδ. Γεωργιάδη στην ΝΔ φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή, καθώς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά τόνιζαν με νόημα πως... το επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να δημοσιοποιηθούν και άλλες πολιτικές μεταγραφές και όχι μόνο από το ΛΑΟΣ.


Στην Συγγρού προσπαθούν να αντιστρέψουν το άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην βάση του κόμματος μετά την διαγραφή 22 βουλευτών και την αποχώρηση του Γιάννη Μανώλη. Οι δημοσκοπήσεις οι οποίες θα δημοσιευθούν σε κυριακάτικες εφημερίδες αναμένεται να αποτυπώσουν και την φθορά που έχει υποστεί η ΝΔ λόγω της υπερψήφισης του νέου μνημονίου.

Η προσχώρηση των δύο πρώην βουλευτών του ΛΑΟΣ έγινε χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως δήλωση έκανε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας Κώστας Τασσούλας και όχι ο Πρόεδρος της ΝΔ ο οποίος περιορίστηκε σε μία κοινή φωτογράφηση με τα νέα πολιτικά αποκτήματα του κόμματος.

Με αυτό τον τρόπο η ΝΔ δείχνει πως δεν επιθυμεί να κόψει τις γέφυρες με το ΛΑΟΣ καθώς κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μια μετεκλογική συνεργασία. Οι χαμηλοί τόνοι επικράτησαν και στις δηλώσεις των πρωταγωνιστών όταν βγήκαν από το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά. Η άμεση παράδοση των εδρών από τους Μ. Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη έπαιξαν σίγουρα πυροσβεστικό ρόλο στις σχέσεις μεταξύ των δύο κομμάτων

Στην περιφέρεια Αττικής θα διεκδικήσει την εκλογή του αυτή την φορά με την ΝΔ ο Μάκης Βορίδης. Η διαγραφή του Γ. Βλάχου δημιούργησε ένα μεγάλο κενό στην συγκεκριμένη περιφέρεια το οποίο φαίνεται πως θα καλύψει ο υπουργός μεταφορών.

Υποψήφιος στην Β Αθήνας θα είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης. Η λεγόμενη «λαϊκή δεξία» είχε αποδυναμωθεί σημαντικά μετά τις αποχωρήσεις του Πάνου Καμένου και του Γιάννη Μανώλη.
πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οποια μεταγραφη και να γινει απο και προς οσοι βολευτες του κ(υ)νοβουλιου θα τους μαυρισουμε στις καλπες θα τους διαγραψουμε παντελως ποτε ομως τους
προδοτες απ τη μνημη μας!Η ωρα της καλπης ειναι η δυναμη μας!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΝΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Η Ν.Δ. ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΤΕΤΕΙ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.