Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

«Ἔρχεται μεγάλη μπόρα σύντομα. Θά μᾶς ἀγγίξει, ἀλλά δέ θά μᾶς καταστρέψει»


Εἶπε ὁ γέροντας Παΐσιος:
Θά κανονίσει ὁ Χριστός τίς ὑποθέσεις τοῦ Ἔθνους. Ἄν ἔμενε σ' ἐμᾶς αὐτή ἡ δουλειά, τό τινάζαμε στόν ἀέρα τό Ἔθνος.
-Τί θά γίνει μέ τή σημερινή κατάσταση; Μήν ἀνυσυχεῖτε. Πολλά διατάγματα δέ θά προλάβουν καν νά δακτυλογραφηθοῦν.
- Μέ τό γένος μᾶς τί θά γίνει;

Τό Γένος μας θά μεγαλώσει, ἄν καί οἱ ὑποτιθέμενοι φίλοι μας θά ἤθελαν νά τό τσαλακώσουν καί θά τούς ἦταν πολύ εὐχάριστο. Ἀλλά ὁ Θεός δέ θά ἐπιτρέψει. Ἡ Τουρκία θά καταστραφεῖ. Ἔρχεται μεγάλη μπόρα σύντομα. Θά μᾶς ἀγγίξει, ἀλλά δέ θά μᾶς καταστρέψει.
Μετά ἀπ' αὐτή τήν μπόρα, θά ἐπέμβη ἡ Χάρη τοῦ Χριστοῦ. Ὅλοι ἀνεξαιρέτως θά πιστέψουν. Δέ θά ὑπάρχει οὔτε ἕνας ἄνθρωπος ἄπιστος. Ὡστόσο, δέ θά ἔχουν τό μισθό τῶν σημερινῶν Χριστιανῶν. Μήν τά λέτε αὐτά στούς κοσμικούς, γιατί θά τό ρίξουν ἔξω.
- Ὑπάρχουν, πάτερ, πιστοί στίς μέρες μας;
Ὑπάρχει μία μερίδα Χριστιανῶν, ὅπου ὁ Θεός ἀναπαύεται.
πηγη

21 σχόλια:

Unknown είπε...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΟΠΩΣ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΙΠΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ

Ο απλός και ουδέτερος παρατηρητής, εύκολα είδε από χθές, ότι ο Παπαδήμος, ο Βενιζέλος, ο Παπανδρέου αλλά και ο Σαμαράς σήμερα το πρωί, απείλησαν με φτώχεια, άδεια ράφια, δελτίο στα τρόφιμα και τα καύσιμα, εξαθλίωση και ελλείψεις στα φάρμακα, στην περίπτωση που δεν ψηφιστεί το νέο μνημόνιο.
Το ότι χρειάζεται πλήρης αλλαγή του τρόπου λειτουργείας του ελληνικού κράτους σε όλες του τις δραστηριότητες, το έχουμε πει κατ΄επανάλληψη και πιστεύουμε ότι το έχουν καταλάβει όλοι. Ωστόσο, εκείνο που με τρομάζει , είναι ο συντεταγμένος τρόπος που η παγκόσμια εξουσία, χωρίς καν να κρατάει τα προσχήματα, βάζει τους πολιτικούς να οδηγούν, μέσω τρομοκρατικών δηλώσεων την σκέψη και την άποψη των πολιτών.
Η μείωση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα, δεν έχει να κάνει με το παθογόνο δημόσιο. Έχει να κάνει μόνο με το ότι θέλουν να προωθήσουν την μιζέρια και την απελπισία μεταξύ των λαϊκών μαζών των ανθρώπων. Ποιοί;;;;
Είναι απλό. Αυτοί, που ανέκαθεν κυβερνούσαν αυτόν τον κόσμο των ονείρων και που ανέκαθεν ήταν, ο "αρχαίος εχθρός" των "κοιμώμενων" λαϊκών μαζών.
Η μη μείωση των φόρων, οδηγεί ούτως ή άλλως, στο σταδιακό κλείσιμο όλων των επιχειρήσεων και την εφαρμογή του εφιαλτικού σεναρίου, που όλοι οι πολιτικοί ηγέτες σήμερα το πρωϊ περιέγραψαν με τα άδεια ράφια και τα κουπόνια σίτισης.

Aπο: liako.gr

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!!
ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ!!ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 21
ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ
ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ 40 ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΙΣΣΑ ΣΤΙΣ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ!
ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΑΣ!!ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ!!Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Να'σαι καλά φίλε ηγέτη.
Ο Θεός να μας έχει καλά αύριο.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τον ηγετη ο Θεος μαζι μας.

beetle είπε...

Ο Θεός μαζι μας αδελφια

Ανώνυμος είπε...

Aν βαζατε και ενα ψευδωνυμο να σας
γνωριζω θα σασ χρωστουσα χαρη!!
MOΡΦΕΑ
ΑΚΟΥΣΕΣ;ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ
Η ΤΑΝ Η ΕΠΕΙ ΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

θεε μου βοηθησε μας αυριο, να ελευθερωθουμε...αν παλι ειναι θελημα σου να πληρωσουμε...ας πληρωσουμε αλλα οχι ετσι, ας μεινει η ελλαδα στους ελληνες και ας ειμαστε φτωχοι...δεν πειραζει...κανε να μην χασουμε την ελλαδα μας!!!

Ανώνυμος είπε...

στην κατασταση που φεραν την χωρα μας ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ

ΙΩΑΝΝΑ είπε...

ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΛΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!
"Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΥΡΙΟ".

Ανώνυμος είπε...

ΙΩΑΝΝΑ

πιστεψεμε δεν παθαινουν τιποτα!
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ διατροφη θα κανουν ολο υγεια!!
αν ομως δεν τα καταφερουμε αυριο ουτε ελια δεν θαχουμε.μη φοβαστε!!ο γεροντας ελεγε πιστη στο θεο ν'αχουμε τα ειδε εκεινος τα γεγονοτα τοτε που εμεις καναμε διακοπες κυριακη ημερα του θεου !!

Ανώνυμος είπε...

Αυτή τι στιγμή έχω τόσο μισος μέσα μου γι αυτά τα ζώα που θέλουν να πουλήσουν την πατρίδα μας, τα παιδιά μας, τα όνειρα μας,και δεν ξέρω πως να το βγάλω,ελπίζω αύριο με την βοήθεια του θεού να τους τσουβαλιάσουν όλους και να σημάνουν χαρμόσυνα η καμπάνες.ΓΡ

Unknown είπε...

Αντε να δουμε τι μας επιφυλασσει η αυριανη ημερα.
Μακαρι να πανε στον εξω απο δω ολα τα πουλημενα λαμογια! Μπας και βαλουν μυαλο!
Αν και δεν το βλεπω, διοτι οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι εβραιοι.

Καλο κρεμασμα στα λαμογια!!

Με τις ευχες μου!!

Ανώνυμος είπε...

1:56
ΓΡΗΓΟΡΗ φιλε μου εσυ εισαι;
ΜΟΡΦΕΑ
Καπου σου εγραψα αλλα δεν θυμαμαι
στειλε κανενα καλο ονειρο που να δω λεει λευτερια!! Και εχε υπο την προστασια σου εναν φιλο
με το ονομα Σωκρατης οπου του επιτιθοντε στελνε τους εφιαλτες σου καλη σας νυχτα!!να παμε και στην εκκλησια προσευχη!!τιποταλλο

Ανώνυμος είπε...

Ναι ΗΓΕΤΗ απλά σήμερα μιλάω με φίλους από ΑΘΗΝΑ σε αλλα blogk είμαι πολύ εξοργισμένος,αλλα ταυτόχρονα έχω και μια τρελή αισιοδοξία μέσα μου.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΑΚΙΑ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ? ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ ΜΕ ΩΡΑΡΙΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ... ΠΑΕΙ ΣΤΗΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΑΠ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ....

Ανώνυμος είπε...

Mpravo igeti, o Theos na se evlogei.

Ανώνυμος είπε...

καλημερα παιδια.. η αλικη ειμαι.φοβαμαι οτι το μνημονιο θα περασει απο τη βουλη.δε ξερω με τι κουραγιο θα κοιταξω τα παιδια μου στα ματια ξερωντας πως τα χρεωνω με τα λαθη των πολιτικων για μια ζωη.δεν αντεχω τη σκεψη οτι θα δουλευω για 400 ευρω καθαριζοντας του καθε πελατη τη χεστρα και ανεβα-κατεβα με τη σφουγγαρα σκαλες.δε ντρεπομαι που ειμαι καθαριστρια.ντρεπομαι που θα πληρωνομαι απο το αφεντικο αυτο το γελειο ποσο και να του φιλαω το χερι λες και μου κανει χαρη.και οσοι ελληνες δεν ειναι ανεργοι,οι πιο πολλοι ειναι στην ιδια μοιρα με μενα.θελω να πιστευω οτι σημερα κυριακη ,στη βουλη οι πιο πολυ βουλευτες θα ψηφισουν ''οχι''.αν ειχαν ψηφισει οχι και παλιοτερα αντι να κανουν τα στραβα ματια σημερα δε θα φταναμε στο γκρεμο.οι πουλημενοι.Μακαρι αποψε η αποφαση να ειναι υπερ της πατριδας μας και να τους δω φυλακη σε 15 μερες.φοβαμαι την επομενη μερα,φοβαμαι οχι μονο για τα δικαμου παιδια αλλα για καθε ελληνοπουλο.κανω το σταυρο μου και η μητερα ολων,η παναγια μας δε θα μας αφησει στο ελεος των λυκων.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος είπε...
Ο Καθε ανθρωπος εχει τον δικο του τροπο να επικοινωνει με το θεο!αναλογα την ψυχικη του κατασταση θα μιλησω προσωπικα για μενα!αγαπω τους ψαλμους του ΔΑΥΙΔ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙ ομως πολλες φορες θελω να ευχαριστησω την παναγια τοτε ερχονται οι χεραιτισμοι και η παρακληση ομως ο θεος δεν χρειαζεται κατεβατα και φαρισαισμο!στην μεγαλη μου λυπη εκει στη γωνια του δωματιου μου εκει που δεν με βλεπει κανεις εκει ριχνω θαλλασσες τα δακρια του πονου η της εκφρασης αγαπης προς τον χριστο μου (συνγωρεστε μου το κτητικο δεν ειναι απο εγωισμο ειναι επειδη ετσι νιωθω)και πιστεψτε με στο πλευρο μας στεκεται ο φυλακας αγγελος μας και ολα τα βλεπει δεν ειμαστε ποτε μονοι!!ας μην πει κανεις οτι δεν εχει χρονο η καποιοι πιο παλιοι οτι δεν ξερουν γραμματα η μεγαλυτερη προσευχη ειναι η νοερα προσευχη το κομποσχοινι λογια απλα ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ Ας αγαπησουμε τον θεο και ας τον αναζητησουμε δια μεσου της προσευχης ταπεινα με μετανοια ενα βημα θα κανουμε εμεις την αρχη! και τα υπολοιπα ο κυριος ζουμε πολυ δυσκολες στιγμες και ερχοντε τα χειροτερα!οσα μας ειπαν οι γεροντες μας δια μεσου των προφητειων ηδη τα ζουμε αλλα και ο ιδιος ο κυριος ολα μας τα ειπε γιαυτο δεν πρεπει να παρασυρομεθα οποιος αναζητει την αληθεια θα την βρει στην καινη διαθηκη και την αποκαλυψη απο 2011 χρονια πριν
ο κυριος ειπε ο ουρανος και η γη παρελευσονται
οι δε λογοι μου ομως ποτε!!και ο ΔΑΥΙΔ μας λεει:
εαν ο ιδιος ο κυριος δεν οικοδομοισει και δεν ευδοκησει εις την ανοικοδομησιν ενος οικου ματαιως εκοποιασαν οι οικοδομουντες αυτον.Εαν ο ιδιος ο κυριος δεν φυλαξει μιαν πολιν ματαιως ηγρυπνησαν οι φρουροι της.Δεν αγαπαμε το θεο ειμαστε υποκριτες λεμε το πατερ ημων ετσι για να πουμε οτι προσευχηθηκαμε και βγηκαμε απο την υποχρεωση !!και δος ημιν σημερον τον αρτον τον επιουσιον λεμε' και ζητουμε αρτο για 200 χρονια
να αποταμιευουμε στις τραπεζες και να ταποτελεσματα!γεννηθητω το θελημα σου λεμε και μετα γιατι θεεμου μου τοκανες αυτο; και δεν υπαρχει θεος! αφου δεν μας εκανε τη χαρη να γινει το δικο μας θελημα κυνηγουσαμε τα ματαιοδοξα δουλεια δουλεια για να εχουμε σπιτια αυτοκινητα ηλεκτρικες συσκευες οχι παλιωσαν αυτες να παρουμε καινουργιες και τωρα μολις ακουστει το πρωτο μπαμ τι απο ολα αυτα ανθρωπε θα σου χρειαστει;τι καλα θα ξεχασεις το σαμπουαν και θα θυμηθεις το πρασινο σαπουνι εαν προνοησεις και αυτο να το αποθηκευσεις!θα θυμασαι ποσες φορες πεταξες φαγητο γιατι δεν σου αρεσε και θα κλαις μετανιωμενος για τα λαθη σου και την ευλογια που σου χαρισε ο θεος! και συ ησουν ανικανος να εκτιμησεις!συγχωρεστε με εαν αυτα που ειπα δεν σας αρεσαν την αληθεια πρεπει να εχεις δυναμη και να την λες! και να την ακους! ειμαι συνσχολιαστης αλλα επιλεγω αυτην την στιγμη την ανωνυμια γιατι οτι σας ειπα βγηκαν απ την ψυχη μου με συντριβη.Ας βαλουμε μια αρχη ας μετανοησουμε ας προσευχηθουμε να μας λυπηθει ο θεος και ας θυμηθουμε πως ο ληστης την τελευταια στιγμη πανω στο σταυρο μετανοησε αναγνωρισε τον Χριστο ως θεο και εγινε ο πρωτος ανθρωπος του παραδεισου!!

Ανώνυμος είπε...

καλημερα σε ολουσ σασ, και ειδικα στο φιλο ηγετη...
ο μορφεασ με νανουρισε για τα καλα....
σημερα μεγαλη μερα.... σημαδιακη...
οτι μπορουμε να κανουμε και εμεισ στο εξωτερικο το κανουμε με πολυ καρδια και ζηλο... αγανκτηση, γιατι εχουμε βαρεθει να μασ λενε οτι εσεισ φταιγατε και τωρα σασ πληρωνουμε εμεισ *αυτο στη αρχη...(
σωκρατισ

Ανώνυμος είπε...

καλο μεσημερι πλεον!!!
ναι κατι τετοια κανει ο ΜΟΡΦΕΑΣ ομως μην μπερδευεσαι δεν ειναι ο θεος υπνος αλλα ενας
απ τους γιους του το ονειρο!!και πιστεψε με στελνει κατι ονειρα σε οσους αγαπαει!!!ακου ειναι περα για περα αληθινο!!του ζητησα ενα βραδυ αστειευομανος ενα ονειρο για να ξυπνησω παραδεισενια και βλεπω εναν Αγγελο να αιωρειται οριζοντια με τα χερια ανοιχτα οι παλαμες των χεριωνσε κατακορυφη προς τα κατω θεση απο τα δαχτυλα εβγαινε φως οπως ενας προβολεας φωτιζει
ενα συγκεκριμενο σημειο κατω ακριβως βρισκοταν Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ οπως την βλεπουμε απο ψηλα στο χαρτι
και μου λεει ετσι θα φυλαξει Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
Ηταν το πιο ομορφο ονειρο της ζωης μου!!που απο τοτε ευχομαι και προσευχομαι να μην παραμεινει ονειρο να βγει αληθινο!!!!σε σχεση με οσα ερχονται.καποια στιγμη θα σου στειλω ενα Link αργα το βραδυ.
*ΗΓΕΤΗΣ*

Ανώνυμος είπε...

ok ηγετη, :-) περιμενω το λινκ...
μακαρι να λαμψει και παλι η ελλαδα μασ
σωκρατισ