Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Πάνος Καμμένος: Δέν πουλιέται η Ελλάδα


Δέν είναι δικαίωμα τούς.
Δέν έχουν λαϊκή εντολή.
Δέν έχουν Συνταγματική νομιμοποίηση .
Δέν θα έχουν ελαφρυντικά για τήν Εσχάτη προδοσία ..
.
Δέν τούς αναγνωρίζουμε τήν νομιμότητα.
Δέν μας δεσμεύει η ψήφος τούς τούς
Έλληνες. Δέν πουλιέται η Ελλάδα .
Δέν μας τρομοκρατούν .
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
facebook Panos Kammenos

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ... ΠΑΝΟ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ ΚΑΝΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΕΤΥΠΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ

iraklis_hellas είπε...

Πάνο Καμμένο και ξερώ ψωμί.
Θέλω να ζώ ελεύθεροσ και φτωχός.

Παπαφλεσας είπε...

Πολύ σωστά τα λέει ο Καμμενος!

Ανώνυμος είπε...

η χωρα δεν πουλιεται αλλα ο καμμενος εχει πουληθει :) κραξτε ελευθερα ρομποτακια

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ πουσταρια της Τροϊκας! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ! Η σπιθα λειπει! Αυτη που θα αναψει την φωτια που θα σας κατακαψει ολους ξευτιλησμενοι! Μαζι με ολους τους ξεφτιλισμενους που κυβερνησαν και ρημαξαν αυτο τον τοπο και αυτο το λαο! Σπειρατε διαφθορα θα μαζεψετε φαπες! ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ! Ξεσκιστε τα λαμογια τους ραγιαδες που μας εφεραν εδω και τωρα προσπαθουν να τα μπαλωσουν για να τους ξαναψηφισουμε! Εφτασε η στιγμη της ευθυνης ΟΛΩΝ μας! Μην ξεχνατε, μην συγχωρητε!

Ανώνυμος είπε...

Βλακα 9:05 ο Καμμενος δεν ψηφισε κανενα μνημονιο! Το ΠΑΣΟΚ που ψηφιζες τοσα χρονια σε γαμησε! Η εισαι και εσυ αριστερος? Γιατι τωρα τελευταια ολοι αριστεροι το παιζουν και αν ηταν ετσι θα ειχατε παρει 60%! Η μηπως εισαι αναρχικος? Απο αυτα τα λαμογια που ΄΄ξεσηκωθηκαν΄΄ σε μια βραδια για τον θανατο του Αλεξη αλλα τωρα που σε ενα χρονο μονο εχει τοσες αυτοκτονιες απο ανεχεια κανετε τουμπεκι? Τι εισαι τελικα βλακα νεοελληνα?

Ανώνυμος είπε...

Πάνο, είσαι η μοναδική μας ελπίδα για έξοδο στο Φως, μιας και τα τελευταία 2 χρόνια είμαστε σε ένα λαβύρινθο-τούνελ και δεν ξέρουμε προς τα που να πάμε!! Ο Έλληνας θέλει ένα πραγματικό ΗΓΕΤΗ, σαν αυτόν που απέκτησε ο Ισημερινός το 2006, και τον έβγαλε από το τέλμα του Χάους!!
ΠΑΝΟ, ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΣΥ!!

Ανώνυμος είπε...

Προσεχε Καμμενε.
Ποτε δε μου αρεσε το σατραπικο υφος σου. Απορω πως πηγες στο κομμα του κολοεθναρχη και τωρα....στροφη
Εχεις διορατικωτητα και ψηλιαζεσαι εγκαιρως τι θα σημβει, οποτε θα το πεξεις και ηρωας. Προσεχε.
Ο Ανθρωπος ΚΑΖΑΚΗΣ ειπε "ολοι στον αγωνα χωρις διακρισεις". Ε λοιπον να προσεχεις. Παλεψε για το καλο της Πατριδας μας και εξαφανιστε ολα αυτα φοσιλια, τους κεραταδες, τα κτηνοι, τους σκερβελεδες, τους χαραμοφαιδες, ολους αυτους που μας εφεραν στο μεσσαιωνα της παλαιολυθικης εποχης. Ας ειναι Καμμενε. Εστω κι αν τη ψυλιαστικες στο παρα 5, δεξου τα συγχαρητηρια μου. Μπραβο σου.
γιωργος
ελληνας εξωτερικου